- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy günaydin kizlar a.s.
ay stresten uyuyamadim..saat 3te randevum var :S 3 e kadar vakit gecermi yaa kanama kesildi ama cok yogun bi akinti var :S ya zaten regl gibide olmadi kanama..akintiyla birlikte geldi 3 gün..piff ya..hiç sevmiyorum doktora gitmeyi..neyseki dişçi degil..bide dişçi olsa kesin aglardim sinirimden..gerçi buda korkutuyor beni ne cikicak diye..
dua edin kizlar emi..hayatimda ilkkez basima geliyor böyle bişi..düzensizliğim yoktu hiç..inşaAllah sadece üzüntüye bagli bişeydir..ay bide hamile cikiyormuyum..gerci öyle bi ihtimal yok..ama olurmu olur he..ay yok olmasin ya..ben yatip uyumaya calişayim en iyisi..biraz vakit gecsin..yoksa stresten bayilip kalcam :S
hadi öptüm hepinizi en kocamanindan :) boncuklari tek tek öpüyorum :) inşaAllah iyi haberlerle gelirim :)
Günaydın kızlar a.s.
Annişim burda kahvaltı ettik şimdi ben temizliğe girişeceğim. Size de bi bakayım dedim.
Bu arada Sibel'le konuştum. Yağız yine üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Antibiyotik vermiş doktor. Ateşi bi çıkıp bir iniyor. 3 gün sonra kontrolü var. Bakalım belki 6.hastalık olabilir. Selamı var Siboş'un a.s.
kızlar herkese merhaba
bir türlü giremiyorum ben bu aralar...
size müjde vereyim dedim oğluşumun dişi patlamışşşşşşşşşşşşşşşş
pazar sabahı gördüm elime sertçe değdi çok mutluyummmmmmmmmmmm
herkese kolay gelsin geçmişe bakamadım kusura bakmayın inşallah önemli birşey yoktur
öpüyorummmmmmmmm
banucum veririm tabi ama hangisi:) menümde 13 çeşit vardı biliyorsun:))
sibelcim gecmıs olsun yağız paşanın neyı varmıs umarım ıyılesmıstıreyvahedigeldismile
tulay sanada gecmıs olsun baya yogun bı cmt yasamıssın selının diş bugdayınında guzel gecmesıne cok sevındım analı kızlı resmınıızı beklıyorum boshayallersmile
banu gozun aydın tatlım durucuk konusmaya baslamıs darısı benım durumun basınaa inşallah
burcu ve fulyanın dişleri patlamış hayırlı olsun kızlar rahatlamıstır kuzularrr
pınarcım defnoş anası gıbı aktıf olucak baksana yerınde duramıyosunuz ana kız suskun puskun olmasından ıyıdır hareketlı olması maşşalahh
ferdacım nıca yıllara canım
kusura bakmayın unuttuklarım varsa herkeze kolay gelsınnn
kızlar herkese merhaba
bir türlü giremiyorum ben bu aralar...
size müjde vereyim dedim oğluşumun dişi patlamışşşşşşşşşşşşşşşş
pazar sabahı gördüm elime sertçe değdi çok mutluyummmmmmmmmmmm
herkese kolay gelsin geçmişe bakamadım kusura bakmayın inşallah önemli birşey yoktur
öpüyorummmmmmmmm
Kızlar Günaydın,
Oğluşun ateşi var sürekli ateş düşürücüler veriyoruz.Etkisiyle birlikte düşüyor ama etkisi geçince yine ateşi çıkıyor.Boğazında hafif bir kızarıklık var ve burnu tıkalı dedi.Üst solunum yolları enfeksiyonu ama tam teşhis için çarşamba sabahını bekliycez dedi.Eğer ozamana kadar ateşi tamamen geçmezse ilaçları değişecek.Belkide 6.hastalık ama bişey söylemedi.Dün gece hiç uyumadım diyebilirim.Başında oturdum sürekli ateşini ölçtüm.İştahıda gitti hiçbişey yemek istemiyor.60 cc ancak mama içiyor.Birde nazlı kucaktan inmeyecek.Bas bas bağırıyor resmen.
Bizden böyle tüm geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler..Umarım kısa zamanda düzelir oğluş.
Ferdacım doğum günün kutlu olsun nice mutlu,huzurlu senelere ailenle birlikte.
Tülaycım diş buğdayını hayırlı olsun.Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.Ayrıca sanada çok geçmiş olsun neyse yardımcı olanların çokmuşta halledilmiş.
Tubacım sendende hayırlı haberler bekliyoruz.Bişeycik yoktur inşallah.
Kağanımın dişi çıkmış ve emeklemeye başlamış maşallah kuzuma.
Umarım başka unuttuklarım yoktur kusura bakmayın.
yağıza geçmiş olsun inşallah biranönce iyileşir yavrum
kızlar haftaya cuma günü yağmurun doğumgünü :))) bir yaş daha büyüyor kuzum
Günaydın kızlar a.s.
Annişim burda kahvaltı ettik şimdi ben temizliğe girişeceğim. Size de bi bakayım dedim.
Bu arada Sibel'le konuştum. Yağız yine üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Antibiyotik vermiş doktor. Ateşi bi çıkıp bir iniyor. 3 gün sonra kontrolü var. Bakalım belki 6.hastalık olabilir. Selamı var Siboş'un a.s.
banucum evet her yerde var pasta süsü diye geçiyor .inşallah canım bir aksilik olmassa mutlaka gelicem.
sıbel bacım tekrar gecmış olsun bogaz enfeksıyonu cok ıstahsızlık yapar ondandır yememsı ateşde yapar ama atesı en cok kulak yapıyor bız nazlıda cok cektık 3 gun surdu 39 larda ınsallah yagız pasa atlatır kısa zamanda
burcucum kaganda dişten yemıyordur yer yoksa annesı maviş oglun uzmez senı
tulay 13 cesıt ne buldun yapıcak ısımlerını yazsana benımde cumartttesı gunu gunum var ne yapsam dıye dusunuyorum :)))