2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banucum veririm tabi ama hangisi:) menümde 13 çeşit vardı biliyorsun:))

heps dermişim tatlım hepsi mükemmeldi:)) tatlım renkli toplar vardıya onu ve tahinli olanı bitanem yağmurun doğumgününde yapacağım:)))))

canım hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah benımde içime hiç kotu bısey dogmuyor alttan kullanıcagın bı hap verıcek bence ıltıhaplanma falanda dıyebılır ay doktora gıde gele bak nasılda muane edıyorum görmeden kaydirigubbakcemile5 kotu seyler düşünme

özelden yazdım banucum afiyet olsun canım .eğer evde olsaydım ben sana yapar getirirdim(

sibelcim gecmıs olsun yağız paşanın neyı varmıs umarım ıyılesmıstıreyvahedigeldismile
tulay sanada gecmıs olsun baya yogun bı cmt yasamıssın selının diş bugdayınında guzel gecmesıne cok sevındım analı kızlı resmınıızı beklıyorum boshayallersmile
banu gozun aydın tatlım durucuk konusmaya baslamıs darısı benım durumun basınaa inşallah
burcu ve fulyanın dişleri patlamış hayırlı olsun kızlar rahatlamıstır kuzularrr
pınarcım defnoş anası gıbı aktıf olucak baksana yerınde duramıyosunuz ana kız suskun puskun olmasından ıyıdır hareketlı olması maşşalahh
ferdacım nıca yıllara canım

kusura bakmayın unuttuklarım varsa herkeze kolay gelsınnn

GÜlŞahcım saol canım evet yoĞun bır cts dıydı ama sonu Çok gÜzeldı.

kızlar herkese merhaba
bir türlü giremiyorum ben bu aralar...
size müjde vereyim dedim oğluşumun dişi patlamışşşşşşşşşşşşşşşş
pazar sabahı gördüm elime sertçe değdi çok mutluyummmmmmmmmmmm
herkese kolay gelsin geçmişe bakamadım kusura bakmayın inşallah önemli birşey yoktur
öpüyorummmmmmmmm

kıyamam yagızaa sayenızde öğrendım bende 6.hastalık neymıs ınernetten baktım sımdı bu annelkık ne zormus ya kuzular hasta olmasın bız 2 katı agrı cekmeye ragzıyıs demıı

once yakısıklı oğluşuna şöyylee guzel bı hedıye alıyosun unutma emı annesıııa.s.hayırlı olsun dişiniz canım insan ne mutlu oluyo demidarısı diş cıkaramayan mayıs kuzucukların başınaa

Kızlar Günaydın,

Oğluşun ateşi var sürekli ateş düşürücüler veriyoruz.Etkisiyle birlikte düşüyor ama etkisi geçince yine ateşi çıkıyor.Boğazında hafif bir kızarıklık var ve burnu tıkalı dedi.Üst solunum yolları enfeksiyonu ama tam teşhis için çarşamba sabahını bekliycez dedi.Eğer ozamana kadar ateşi tamamen geçmezse ilaçları değişecek.Belkide 6.hastalık ama bişey söylemedi.Dün gece hiç uyumadım diyebilirim.Başında oturdum sürekli ateşini ölçtüm.ıştahıda gitti hiçbişey yemek istemiyor.60 cc ancak mama içiyor.Birde nazlı kucaktan inmeyecek.Bas bas bağırıyor resmen.

Bizden böyle tüm geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler..Umarım kısa zamanda düzelir oğluş.

Ferdacım doğum günün kutlu olsun nice mutlu,huzurlu senelere ailenle birlikte.

Tülaycım diş buğdayını hayırlı olsun.Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum.Ayrıca sanada çok geçmiş olsun neyse yardımcı olanların çokmuşta halledilmiş.

Tubacım sendende hayırlı haberler bekliyoruz.Bişeycik yoktur inşallah.

Kağanımın dişi çıkmış ve emeklemeye başlamış maşallah kuzuma.

Umarım başka unuttuklarım yoktur kusura bakmayın.

sibelcim çok saol sanada çok çok geçmiş olsun.inşallah düzelir biran önce .ateşide normale dönerde başka ilaca gerek kalmaz inşallah.

tülaycım teşekkür ederim bitanem sen gel yeter bana:)) söylemen yeter canım arkadaşım birde granül şekeri nerden bulabilirim heryerde satılıyormu bitanem:))

gülşahcım sağol canım baba dede anne demeye başladı tabi anlamını bilmesede:)) sen nasılsın bebişin nasıl

banucum evet her yerde var pasta süsü diye geçiyor .inşallah canım bir aksilik olmassa mutlaka gelicem.

banucum veririm tabi ama hangisi:) menümde 13 çeşit vardı biliyorsun:))

oyyyyyyyyy oyyyy oyyyy ellerine sağlık :))) tülaycm banada gönderirmisin şu enfes tarifleri :))))) hemen yapmak istiyorum

Sağol cnmmm :))))

Ooooo hayırlı olsun cnm, kuzularımız dişlerini bir bir çıkarıyo ne güzel :)))

Cnmm çok geçmiş olsun,inş. hemencik atlatır kuzucum,meğer 6. hastalık değilse neden oluyomuş üsye
:uhm:
yağıza geçmiş olsun inşallah biranönce iyileşir yavrum

kızlar haftaya cuma günü yağmurun doğumgünü :))) bir yaş daha büyüyor kuzum

iyiki doğdu prenses :))

ohh afiyet olsun :))) bende birazdan yumurta yapıcam kendime kahvaltı edemedim henüz

Kızlar bu arada söylemişmiydim bilemiyorum kağan yerde emeklerken kendi kendine oturmaya çalışıyo :))) ama henüz başaramadı :)))):hulya:

kızlar bide kağan çokkk iştahsızzz... yemek istemiyo, su diye gösterip bardak altından kaşıkla yemek sokuyorum ağzına ((

banucum evet her yerde var pasta süsü diye geçiyor .inşallah canım bir aksilik olmassa mutlaka gelicem.

ok tatlım bekliyorum mutlakaopuyorumnanaktan iki hafta önceden başladım bende hazırlıklara eşim acele etme diyor ama hemen olacak şeyler değil ki demi canım:))) biz kadınlar çok inceyiz herşey eksiksiz olsun diye uğraşıyoruz bitanem:))

he bide söylemeden geçemicem, eşim kağana kola kutusundan bi oyuncak yaptı sürekli onunla oynuyo :))) onca oyuncak öööööyle duruyo kenarda, kağan kola kutusu peşinde :)))

sıbel bacım tekrar gecmış olsun bogaz enfeksıyonu cok ıstahsızlık yapar ondandır yememsı ateşde yapar ama atesı en cok kulak yapıyor bız nazlıda cok cektık 3 gun surdu 39 larda ınsallah yagız pasa atlatır kısa zamanda
burcucum kaganda dişten yemıyordur yer yoksa annesı maviş oglun uzmez senı
tulay 13 cesıt ne buldun yapıcak ısımlerını yazsana benımde cumartttesı gunu gunum var ne yapsam dıye dusunuyorum :)))

banada öyle geliyor cnm, bi kaç zamandır böyleydi ama iki gündür dahada iştahsız, 3 saat yemese acıktım demiyo... ben yediriyorum, o da bardak altından, çok şükürki yutuyo en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…