- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
oyyyyyyyyy oyyyy oyyyy ellerine sağlık :))) tülaycm banada gönderirmisin şu enfes tarifleri :))))) hemen yapmak istiyorum
Sağol cnmmm :))))
Ooooo hayırlı olsun cnm, kuzularımız dişlerini bir bir çıkarıyo ne güzel :)))
Cnmm çok geçmiş olsun,inş. hemencik atlatır kuzucum,meğer 6. hastalık değilse neden oluyomuş üsye:uhm:
iyiki doğdu prenses :))
ohh afiyet olsun :))) bende birazdan yumurta yapıcam kendime kahvaltı edemedim henüz
sıbel bacım tekrar gecmış olsun bogaz enfeksıyonu cok ıstahsızlık yapar ondandır yememsı ateşde yapar ama atesı en cok kulak yapıyor bız nazlıda cok cektık 3 gun surdu 39 larda ınsallah yagız pasa atlatır kısa zamanda
burcucum kaganda dişten yemıyordur yer yoksa annesı maviş oglun uzmez senı
tulay 13 cesıt ne buldun yapıcak ısımlerını yazsana benımde cumartttesı gunu gunum var ne yapsam dıye dusunuyorum :)))
hepinize merhaba kızlar. bu sabah bakıcı teyzemiz geldi eve.oğlumla bikaç saat geçirdiler,oğlum uyuyunca gönderdik teyzeyi. yarın yine gelicek. hergün bikaç saat vakit geçirsinler ki alışsın kuzum. malum cuma günü bende işe başlıyorummafoldumben kuzumdan ayrılmak hiç istemiyorum. ama mecburum:çok üzgünüm: inşallah bakıcı teyzesi iyi bakar da aklım burda kalmaz:a015:
kızlar, bi de sizden bir ricam olacak. şu bebişlere verdiğiniz tarhana çorbası var ya, kırmızı olan. un tarhanası ya da domates tarhanası diyolar. işte ondan ben hiçbi yerde bulamıyorum. burdaki tarhana çorbası yoğurtlu ve döğmeli. ama ben hiç sevmiyorum,ekşimiş yoğurt gibi tadı. sözün özü, elinde olan veya bulup bana gönderebilecek olan var mı?? oğluşa çorba içirmekte zorlanıyorum. belki onu sever. şimdiden teşekkür ediyoruma.s.
şimdi geçmişe dalıyorum
çok sağol gülşahcım evet görsen dün delirdim oğlumun dişi çıkmış diye valla...
sibelcim canım çok geçmiş olsun allah iyiliğini versin yağızımın çok zor gerçekten ...
öpüyorum kuzuşumu..
evet canım sağol burcucum.
ohh maşallah kağanıma canım yaaa...
canım hayırlı olsun diş buğdayınız...
senin neyin var hayırdır tülaycım?
banucum merhaba canım nasılsın?
durucuk konuşuyormuş maşallahhhhhh
berkese de de de de diyor valla.sonundaaaaaaaaa
hepimiz aynıyız heralde,iyiki bu kırlentler varmışkaydirigubbakcemile3
kız bu kadar stres yapma, herkesin başına gelebilir. bi muayene, muhtemelen bi de fitil vericek, tamam:))
çok geçmiş olsun canım yaa, inşallah kötü bişey çıkmaz. diş partiniz de hayırlı olsunzemuszemus
gözün aydın canım,kağanişime öpücükler:)
hayır canım olabilir.her ay 3 santim uzasa sonunda bu çocuk kapıya direk olur heralde,rahat bırak kuzumualsanaalsanasmile
çok ciciymiş kurabiyeniz canımkaydirigubbakcemile5
nice mutlu yıllara canıma.s.
akannehir kolay gelsin canımkaydirigubbakcemile3
dişiniz hayırlı olsun tatlım. kolay gelsin sanadaopuyorumnanaktan
oyy kuzum benim,çok geçmiş olsun!! Allah yardımcınız olsun,bi an önce iyiyleşsin inşallah!
çok sağol canıma.s. ya sıkıntıya girme teyzelere filan sorup.
ceren canım annenede geçmiş olsun ama bende hiçbişey etki etmiyor sadece oksijen ve serum iyi geldi.çükolata beyaz peynir hepsi yasak((
kızlar bebişlerın uyku durumlarını yazarmısınız benım kıss ogleden once 1 saat uyuyo öğleden sonra 2saat uyuyo bıde ben ısten cıkınca 1 2 saat uykusu var sızınkılerın nasıl?
kızlar ben çıkıyorum. eşim geliyor sonuçları alıcaz dua edin kötü bişey olmasın(( öptüm hepinizi.
kızlar ben çıkıyorum. eşim geliyor sonuçları alıcaz dua edin kötü bişey olmasın(( öptüm hepinizi.
kızlar bebişlerın uyku durumlarını yazarmısınız benım kıss ogleden once 1 saat uyuyo öğleden sonra 2saat uyuyo bıde ben ısten cıkınca 1 2 saat uykusu var sızınkılerın nasıl?
ayşecim saol canım. pınarcım aynen benim evde öyle her yer yastık bişey dolu ama nafile(
yok canım aşkolsun ne özürü. bende anladım zaten birşey olduğunu kapattığından.öylesine aramıştım zaten.
hiççççç önemli değil pınarcımmm opuyorumnanaktan
kızlar facebookta üyeliğimi tekrar aktif ettim bende
Kızlarrrr anam bu veletle başım belada, duvar ünitesinin çekmecelerini açmaya çalışıyo ya :))) benden gördü heralde komik oğlum benim :)))
Kızlarrrr anam bu veletle başım belada, duvar ünitesinin çekmecelerini açmaya çalışıyo ya :))) benden gördü heralde komik oğlum benim :)))
İşte o yüzden benim duvar ünitesinin önü koltuk miderleriyle set çekilmiş durumda tatlım tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
Ama mutfağa bi çare bulamadım henüz. Plastik çekmecesini açıp tüm kapları yere döküyor, bulaşık makinasını açıp sepetine asılıyor zilli kaydirigubbakcemile3
ayyy yerim ben onları
bende oğlumu özledim bugün 2 gün beraber olunca pazartesileri çok kötü oluyor. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ŞenizŞenizAnaaammm hiç de sevmem öyle uyuşuk yavaş iş yapan insanları he. Atom karınca gibi bi yardımcın olacak ki bak gör sen yerimseniben
Maşallah kuzuya hayırlı olsun yeni yaşı a.s.
Tamam canım ben ilk gidişimde arayacağım seni a.s.
Sağolasın canım valla öyleyiz ya hep derdim hareketli bi bebeğim olsun diye daha karnımda başladı bu hareketliliğe kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun inciniz tatlım a.s.
Ay canım oğluşum ya inşallah en kısa sürede geçer ateşi yavrumun :çok üzgünüm:
Sanada afiyet olsun canım a.s.
Oy maşallah oğluma
Diştendir tatlım a.s.
Bizimkide buzdolabı poşeti, ilaç kutusu gibi şeylere takık kaydirigubbakcemile3
Maşallah canım afiyet şeker olsun a.s.
Hoşgeldin tatlım bende var ama öyle göndercek kadar çok değil. Kayınvalidem yaptı hep dağıttı. Ama dur bi eşimin teyzesine falan sorarım varsa onlarda yollarım canım a.s.
ŞenizŞenizçok sağol gülşahcım evet görsen dün delirdim oğlumun dişi çıkmış diye valla...
sibelcim canım çok geçmiş olsun allah iyiliğini versin yağızımın çok zor gerçekten ...
öpüyorum kuzuşumu..
evet canım sağol burcucum.
ohh maşallah kağanıma canım yaaa...
canım hayırlı olsun diş buğdayınız...
senin neyin var hayırdır tülaycım?
banucum merhaba canım nasılsın?
durucuk konuşuyormuş maşallahhhhhh
berkese de de de de diyor valla.sonundaaaaaaaaa
Bende evimi sildim, süpürdüm, toz aldım, lavabomu, banyomu, tuvaletimi her yeri cifledim. Sonra annecim Defdef'i uyuttu. Ben banyoları halledip, duşumu alıp çıkana kadar oda sağolsun Defdef'in ve bizim ütülerimizi halletmiş. Çıktım onları yerleştirdim. Kızımın çorbasını koydum ocağa. Tam annecim giderken uyandı kuzum. Şimdi o yerde debeleniyor. Bacaklarıma tırmanmaya çalışıyor bende size bakayım dedim a.s. Ay yorulmuşum valla. Karnımda acıktı. Bi cornflakes yerim şimdi. Havada pek güzel be. Sabah nasıl yağmur yağdı ama şimdi mis gibi güneş açtı opuyorumnanaktan
hepimiz aynıyız heralde,iyiki bu kırlentler varmışkaydirigubbakcemile3
kız bu kadar stres yapma, herkesin başına gelebilir. bi muayene, muhtemelen bi de fitil vericek, tamam:))
çok geçmiş olsun canım yaa, inşallah kötü bişey çıkmaz. diş partiniz de hayırlı olsunzemuszemus
gözün aydın canım,kağanişime öpücükler:)
hayır canım olabilir.her ay 3 santim uzasa sonunda bu çocuk kapıya direk olur heralde,rahat bırak kuzumualsanaalsanasmile
çok ciciymiş kurabiyeniz canımkaydirigubbakcemile5
nice mutlu yıllara canıma.s.
akannehir kolay gelsin canımkaydirigubbakcemile3
dişiniz hayırlı olsun tatlım. kolay gelsin sanadaopuyorumnanaktan
oyy kuzum benim,çok geçmiş olsun!! Allah yardımcınız olsun,bi an önce iyiyleşsin inşallah!
çok sağol canıma.s. ya sıkıntıya girme teyzelere filan sorup.
kızlar facebookta üyeliğimi tekrar aktif ettim bende
Bende karnımı doyurdum, kızıma bir kaseye yakın püre halinde sebze çorbası yedirdim çok şükür. Şimdi hep kucağımda durmak istiyor. Aslında bi yıkamam lazım. En son cumartesi yıkadım. Dur bakayım eşimi arayayım da akşam spor için kayınvalideme gideceksek yıkamayayım hiç. Dışarı çıkınca üşümesin yerimseniben
ayyy yerim ben onları
bende oğlumu özledim bugün 2 gün beraber olunca pazartesileri çok kötü oluyor. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
İşte o yüzden benim duvar ünitesinin önü koltuk miderleriyle set çekilmiş durumda tatlım tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
Ama mutfağa bi çare bulamadım henüz. Plastik çekmecesini açıp tüm kapları yere döküyor, bulaşık makinasını açıp sepetine asılıyor zilli kaydirigubbakcemile3
Defdef hanım emerken uyudu bakalım ne kadar sürecek :uhm:
canım çok sağol. burda yoğrt ve döğme konuluyor,o kadar. rengi beyaz oluyor yani. ama benim üniversitede içtiğim tarhanaın rengi kırmızı idi. onu demek istiyorum. umarım anlatabildimbilmiyorumkismileBi bilsem cnm yaaa bişey sölemedi eğer ilaç tedavisine cevap vermezse sanırım 6 hastalık ihtimalini ozaman düşünecekler.
Canım annemden isterim ben yollarım bu hafta içinde çok fazla olmaz ama kuzuma bi süre yeter diye düşünüyorum.Ama şunu söyliyim benim bildiğim tüm tarhanalara yoğurt konuluyor.
Saol canım benim
canım dediğim gibi,bunlar tek yoğurt ve döğme ile yapıyor. rengi beyaz oluyor. tadı da çok kötü:kedi:ayşecim annem yapıyor tarhana ama yoğurt koyuyor içine zaten yoğurt koymadanda olmuyor acaba aynı tarhanadanmı bahsediyorsun.