2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ceren canım annenede geçmiş olsun ama bende hiçbişey etki etmiyor sadece oksijen ve serum iyi geldi.çükolata beyaz peynir hepsi yasak((

Bi bilsem cnm yaaa bişey sölemedi eğer ilaç tedavisine cevap vermezse sanırım 6 hastalık ihtimalini ozaman düşünecekler.

Saol Semra teyzesi.:gitme:

Canım annemden isterim ben yollarım bu hafta içinde çok fazla olmaz ama kuzuma bi süre yeter diye düşünüyorum.Ama şunu söyliyim benim bildiğim tüm tarhanalara yoğurt konuluyor.

Saol canım benim

kızlar bebişlerın uyku durumlarını yazarmısınız benım kıss ogleden once 1 saat uyuyo öğleden sonra 2saat uyuyo bıde ben ısten cıkınca 1 2 saat uykusu var sızınkılerın nasıl?

ayşecim annem yapıyor tarhana ama yoğurt koyuyor içine zaten yoğurt koymadanda olmuyor acaba aynı tarhanadanmı bahsediyorsun.

ceren canım annenede geçmiş olsun ama bende hiçbişey etki etmiyor sadece oksijen ve serum iyi geldi.çükolata beyaz peynir hepsi yasak((

allah allah ne diyim canım allah iyiliğini versin :çok üzgünüm:

kızlar bebişlerın uyku durumlarını yazarmısınız benım kıss ogleden once 1 saat uyuyo öğleden sonra 2saat uyuyo bıde ben ısten cıkınca 1 2 saat uykusu var sızınkılerın nasıl?

canım berke eğer dışarıda filan değilsek çünkü dışarda olunca uyumuyor .
her zaman 2 saat kalkar sonra yatar 1,5 saat sonra kalkar 2 saat durur geri yatar.hiç sapmaz.
akşamları sadece ben gittiğimde yeni kalmış oluyor 7de. o zaman 10-11 gibi uyuyor

kızlar ben çıkıyorum. eşim geliyor sonuçları alıcaz dua edin kötü bişey olmasın(( öptüm hepinizi.

kızlar ben çıkıyorum. eşim geliyor sonuçları alıcaz dua edin kötü bişey olmasın(( öptüm hepinizi.

tamam canım güle güle aklına birşey getirme iyi düşün iyi çıksın
zaten birşey çıkmazda allahın izniyle korkma sen...

İnşallah bişey çıkmaz sen gönlünü ferah tut.opuyorumnanaktan

Valla canım senin yazdıklarınla çok benzer ancak bi sabiti yok bazen gün içinde sadece 1 saat uyuduğuda oluyor:sinifsinif:

ayşecim saol canım. pınarcım aynen benim evde öyle her yer yastık bişey dolu ama nafile (

Kuzular büyüyene kadar evleri böyle idare edicez artık canım a.s.

yok canım aşkolsun ne özürü. bende anladım zaten birşey olduğunu kapattığından.öylesine aramıştım zaten.
hiççççç önemli değil pınarcımmm opuyorumnanaktan

Sağolasın canım a.s.

kızlar facebookta üyeliğimi tekrar aktif ettim bende

Ekledim canım a.s.

Valla canım Defne sabah 9:30-10:00 gibi uyanır. 2 saat sonra bi uykusu var eğer evdeysek. Bazen yarım saat bazen 2,5 saat uyur. Ondan sonra akşam 10-11 gibi uyuyana kadar aralarda yarım saatlik uykuları var. Öyle uzun uzun uyuyan bi çocuk değil Defne :1no2:

Güle güle canım. Hiç sıkma canını herşey yolunda gidecek a.s.

Bende karnımı doyurdum, kızıma bir kaseye yakın püre halinde sebze çorbası yedirdim çok şükür. Şimdi hep kucağımda durmak istiyor. Aslında bi yıkamam lazım. En son cumartesi yıkadım. Dur bakayım eşimi arayayım da akşam spor için kayınvalideme gideceksek yıkamayayım hiç. Dışarı çıkınca üşümesin yerimseniben

Kızlarrrr anam bu veletle başım belada, duvar ünitesinin çekmecelerini açmaya çalışıyo ya :))) benden gördü heralde komik oğlum benim :)))

Kızlarrrr anam bu veletle başım belada, duvar ünitesinin çekmecelerini açmaya çalışıyo ya :))) benden gördü heralde komik oğlum benim :)))

ayyy yerim ben onları
bende oğlumu özledim bugün 2 gün beraber olunca pazartesileri çok kötü oluyor. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

İşte o yüzden benim duvar ünitesinin önü koltuk miderleriyle set çekilmiş durumda tatlım tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3

Ama mutfağa bi çare bulamadım henüz. Plastik çekmecesini açıp tüm kapları yere döküyor, bulaşık makinasını açıp sepetine asılıyor zilli kaydirigubbakcemile3

Defdef hanım emerken uyudu bakalım ne kadar sürecek :uhm:

benım kıs cok uslu geldı gozume sımdı hiç öle cekmece cekmeye falan ugrasmıyo okadar hareketlı degıl

tedbırı elden bırakmayın kızlar sızınkıler cabuk hareketlenmıs agzına falan bıseyler bıulup atmasınlar yasakkelime

ayyy yerim ben onları
bende oğlumu özledim bugün 2 gün beraber olunca pazartesileri çok kötü oluyor. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

banada zor gelıyor pazartesılerı hafta sonu kuzularla gecınce mafoldumben az kaldı mesaı bıtesıne az daha sabır:lepi:

ŞenizŞeniz
ŞenizŞeniz

ohh tertemiz olmuş eline sağlık cnm
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kız ne bileyim en azından bi ka cm uzaması lazım mantıken, bende uzunum babasıda kocaman :)))
kaydirigubbakcemile3
kızlar facebookta üyeliğimi tekrar aktif ettim bende

ekledim şekercim
opuyorumnanaktan

Cnm 2-3 sefer 1er saat uyuyo...bazen sadece 1 sefer uyuduğuda oluyo yağız oğlan gibi
:gitme:

hadi bekliyorum sağlıcakla git gel

afiyet olsun cnm :))) kuzuyada afiyet olsun, bu akşam bizde kağanişi yıkıcaz bakalm babası gelsin hele, ben tek yıkayamıyorum atıyo kendini küvetten dışarı (( her yerim su oluyo

ayyy yerim ben onları

kızzzzz yapma böyleeeee... az kaldı bak kavuşucan oğluşuna :)

:))) hemen taktiğini uyguluyorum :))) ama defdef işi ilerletmiş maş. bulaşık makinesi fln :))) biz henüz sadece salonda dolanıyoruz :))))
kaydirigubbakcemile3
Defdef hanım emerken uyudu bakalım ne kadar sürecek :uhm:

inş. uyur biraz sende rahat edersin

canım çok sağol. burda yoğrt ve döğme konuluyor,o kadar. rengi beyaz oluyor yani. ama benim üniversitede içtiğim tarhanaın rengi kırmızı idi. onu demek istiyorum. umarım anlatabildimbilmiyorumkismile

ayşecim annem yapıyor tarhana ama yoğurt koyuyor içine zaten yoğurt koymadanda olmuyor acaba aynı tarhanadanmı bahsediyorsun.
canım dediğim gibi,bunlar tek yoğurt ve döğme ile yapıyor. rengi beyaz oluyor. tadı da çok kötü:kedi:

bi iftarımı açayım gelirima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…