2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ferdacım sanada günaydın tatlım doğumgünün kutlu olsun:)))) nice yıllara

cnm arkadaşım çok teşekkür ederim,çok sağol iyi dileklerin için..Bende iyiki seni tanıdım..

Çok geçmiş olsun cnm umarım önemli bişey çıkmaz,Diş buğdayınızda hayırlı olsun..

Hayırlı olsun ilk dişiniz..

Yalnış ölçmüş olabilir bence..yoksa kansızlık belirtisi diye nitelendiriyor bizim doktorumuz..

Sağol cnm ya, bak panik oldum şimdi kansızmı acaba ya, ok kan damlası vermedim ama bol bol kırmızı et yedirdim yediriyorum... bugünden iitibaren vereyim hiç kaçırmadan...
ama benim anlamadığım taraf kıyafetleri kısa kalıyor, boyu aynı kalıyor... bunu anlamadım...

]Imageshack - selinim[IMG=http://img41.imageshack.us/img41/5256/selinim.jpg][/IMG][/URL][URL=http://g.imageshack
teyzeleri kızımın sadece kurabiyesini gönderiyorum size diğer resimler yarın

kızlar int ten baktım şimdi, orda demir içeren gıdaları yazmışlar, aralarından ceviz, pekmez, et, mercimek sık verdiklerimden, bildiğimiz çayıda vermiyrum emmilimi azalmasın diye, c vit. ile emilimi artsın diye meyve veriyorum... ama yinede kansızmı acaba ya

burcu canım saolasın. ya canım yanlış ölçebilirler.takma kafana için rahat etmesse kan tahlili yaptırırsın.

Bizde oğluşla 8 de kalktık bugün biraz sabah keyfi yaptık tekrar uyudu oğlum bende bişeyler atıştırıp size bakıyım dedim çayımı yudumlarken[..

Yağız da hastalanmış galiba merak ettim haber alan varmı?
Boranın iyi olmasına çok sevindim Gülhancım.
Gülünecek haldeyim dimi Sehercim.. :))
Tubacım korkma önemli bişey yoktur umarım..
Özlemcim kolay gelsin başarılar sanada../B]

inanmıyorum yaa nasıl inmiş öyle,,aferin valla ama dikkat et cnm Allah korusun insanın içi geçiyo geceleri emzirirken..

ayy aynen bende cnm perişanları oynuyoruz yanii..ama bizimki çoktan uyudu bile..erkencidir uyku konusunda nazar değmesinde..:nazar:

Sorma tatlım ya bende şok oldum ama dün akşamda çıktığı derdi puftan kendi inince anladım nasıl becerdiğini. Artık çok fena bu kız çooookk kafamçokkarıştı

Maşallah kuzuma Defne'den eskiden 9 dedi mi gece uykusuna geçerdi ama benim sporumdan sonra bozuldu düzeni. Yakında yeniden alıştıracağım inşallah a.s.

Bu arada doğum günün kutlu olsun ttalım tüm sevdiklerinle nice senelere a.s.

Kızlar iyi geceler, bugün kağan için uygun fiyatlı çıtçıtlı zıbın baktık bulamadık, yine aynen 10tl den aşağı yok ya, pınar mothercarede indirim var demiştiya, burda mothercare aradım ama yok, aranızda yakında mothercareye gidecek olan varmı yavs parasını versem kağanada seçebilirmiCADIARZU

Canım ben en erken haftasonu giderim o tarafa. Eğer gidersem mutlaka ararım seni a.s.

ayyy pınarrr Allah korumuş, bizim yatakta aynen anlattığın gibi tahtalı bide oldukça yüksek, ödüm kopuyo emzirirken sızıcam diyekafamçokkarıştı

Aman canım dikkat et sende Allah korusun :Saruboceq:

oyy günaydin kizlar a.s.

ay stresten uyuyamadim..saat 3te randevum var :S 3 e kadar vakit gecermi yaa :KK43: kanama kesildi ama cok yogun bi akinti var :S ya zaten regl gibide olmadi kanama..akintiyla birlikte geldi 3 gün..piff ya..hiç sevmiyorum doktora gitmeyi..neyseki dişçi degil..bide dişçi olsa kesin aglardim sinirimden..gerçi buda korkutuyor beni ne cikicak diye..

dua edin kizlar emi..hayatimda ilkkez basima geliyor böyle bişi..düzensizliğim yoktu hiç..inşaAllah sadece üzüntüye bagli bişeydir..ay bide hamile cikiyormuyum..gerci öyle bi ihtimal yok..ama olurmu olur he..ay yok olmasin ya..ben yatip uyumaya calişayim en iyisi..biraz vakit gecsin..yoksa stresten bayilip kalcam :S

hadi öptüm hepinizi en kocamanindan :) boncuklari tek tek öpüyorum :) inşaAllah iyi haberlerle gelirim :)

Canım benimde şu anda aynı durumda. Akıntı var bazen kan geliyor , regli oldum ama garip. Hadi benim spiralden ama sende sıkma canını bişeycik çıkmaz Allah'un izniyle a.s.

günaydın herkese nasılsınız kızlar

yağızıma geçmiş olsun umarım iyidir

pınarcım defnemi Allah korumuş

tubacım doktora gidip gelince haber ver tatlım inşallah herşey yolundadır

kızlar bize gelince cumartesi öğlen arkadaşım geldi eşiyle boşanıyorlar mahkemeye vermişler ama kız o kadar rahattıki anlamadım doğrusu
akşamda tülayıma gittik herşey mükemmeldi o kadar güzel hazırlıklar yapmış ki :)))) tekrardan hayırlı olsun selinimin dişleri darısı duruma
dünde ev işi yemek market derken gün bitti duru ve yağmurla zaman çok çabuk geçiyor

Sağolasın canım a.s.

Ne rahat insanmış valla pes akannehir

cnm 2 sınavım kaldı,onbları vermem lazım,2 deği 10 tane olsa bi,le çalışırım zeynep 20 günlükken gidip kaç tane sınava girdim onu bırakıp hep okulşa gittim,en azından kızıma borçluyum yani,bunları vermem lazım

günaydın kızlarr.nasılsın?kahvaltı edip ders başına geçicem yine
görürüşüz kılzar

Günaydın canım a.s.

:))) zaten yıne bıryerlere gıtmezsen ctlardın bacım kıskanıyorum valla ıkı cocukla cıkamıyorum patlıycam evde bırını sanamı yollasam sen onlada cıkarsın :)))

Çıkarım bacım aşkolsun sen yolla bana. Bende bebişle ilgilenecek arkadaş çok. Biride ona bakar sen rahat edersin a.s.

Günaydın Kızlar,

Kız Semoş getirme benı oraya.Bak Tubış az sevıyormuş bizi bu hatun.Hadi sende Semoşa inat ver kıloları catlasın biraz.

Tuba gecmiş olsun canım.Ay vesvese yapma kendine birseycık cımıycak inşallah.Kolay seyler yasamadın canım.Stres ten olmuştur kesin.

Yağızıma nolmuş ya.Nurtenın dediği gibi erkekler dökülüyor bu gunlerde.

Özlem,Tulay,Banu kolay gelsin canlarım.

Bizde ishal devam ya.Muz,patates ve pirinç lapası gecırır ama yemiyor hıçbirini.Denemediğim yöntem kalmadı.İnşallah oda biter bugun.

Günaydın canım ya yese dediğin gibi iyi gelecek ama iştahı da yok dimi kuzumun :çok üzgünüm:

günaydın kızlar nasılsınız?????* geçimişe bakamadım çünkü okuyacak hiç halim yok.herkes iyidir umarım.bana gelince cuma günü şiddetli baş ağrısı ve kusmayla başlayan migren krizim ne yazıkki cumartesi eşimin acile kaldırıp öğleye kadar hastanede yatıp serum ve oksijen yememle son buldu. bu arad röntgen mr tahliller derken epey hastanede kaldık.ama herşeye rağmen haftalardır kızım için en ince ayrıntısına kadar düşündüğüm dişbuğdayımızı saolsun ablam ve kızkardeşimin menümdeki cumadan kalan tüm eksikleri tek tek yapmalarıyla mükemmel bier şekilde dişbuğdayımızı yaptık.herşey çok güzeldi tabi bu arada oksijen ve serum yemesem 1 gün boyu hastanede yatmam gerekebilirdi:KK43:((((((( dualarım kabul oldu ve ağlayarak girdiğim hastaneden gülerek çıktım:)) ben hastaneden yeni geldiğim için röntgen ve mr yeniden çekildi resimler hepsi yarına kaldı bir aksilik olmassa yarın eklicem herşeyi.banu canım benim valla beni yalnız bırakmadığın için sana ve annene ayrıca teşekkür ederim.darısı duruma inşallah. işte kızlar benim dişbuğdayı maceram böyle şuan dua ediyorum inşallah sonuçlar kötü çıkmaz .saat 4 te doktorlar sonuçları konuşucaz:KK43:(

Selam canım a.s.

Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. Tam zamanına denk gelmiş ama atlatmışsın çok şükür. İyi geçmesine çok sevindim tatlım. Yarın resimleri bekliyoruz mutlaka çok meraktayız. HAyırlı olsun tekrar kuzumun diş buğdayı a.s.

Günaydınlar fıstıklar,a.s.
oyy yoruldummm, kağanı kontrole götürdüm dr değişmiş , öncekii dr 8. ayın bitiminde gelin demişti, yeni gelen dr 9. ayda çağırıymuş nerdeyse muayene etmeyecekti, ateşi varmı diye sordu sadece, sonra kağan buna gülücük fln atınca bi zahmet kalktı yerindende muayene etti, çok şükür hiç bir prblemimiz yok :)))):asigim:

veeee BU SABAH İLK İNCİMİZ GELDİhihoyyythihoyyyt, sabah kahvaltı sonrası su veriyodum bi baktım batdağa çın çın bişi vuruyo :)))) elimle kntrol ettim dişşş :)))
süprizzzzz

Hay maşallah oğluşuma hayırlı olsunnnnn a.s.

incihancım bora yiyenime çok geçmiş olsun evet tatlım haftasonu genelde yoğun geçiyor görüşemediğim arkadaşlarım gelmek istiyor
duru ve yağmurda iyi tatlım çok şükür

kızlar az önce annemi aradım duruyla konuştum telefonda bana anne dedi :)))))))))))) nasıl sevindim ağzından biranda çıktı kuzum benim ya

Maşallah kuzuma :nazar:

Kızlar bu arada hemşire kağanın boyunu yanlış ölçtü sanırım, bu çocuk bir ayda yarım cm uzamamıştır dimi ya az geldi bana...

Valla 2 ay önceydi galiba Defne'de öyle yarım cm uzamıştı tatlım. SOnraki ay 4,5 cm uzadı. Merak etme a.s.

seherim iyiyim tatlım sen nasılsın yavruların nasıl

ıyıyım canım bende onlarda canavar gıbı canıma okuyorlar tatlım

Günaydın Kızlar,

Kız Semoş getirme benı oraya.Bak Tubış az sevıyormuş bizi bu hatun.Hadi sende Semoşa inat ver kıloları catlasın biraz.

Tuba gecmiş olsun canım.Ay vesvese yapma kendine birseycık cımıycak inşallah.Kolay seyler yasamadın canım.Stres ten olmuştur kesin.

Yağızıma nolmuş ya.Nurtenın dediği gibi erkekler dökülüyor bu gunlerde.

Özlem,Tulay,Banu kolay gelsin canlarım.

Bizde ishal devam ya.Muz,patates ve pirinç lapası gecırır ama yemiyor hıçbirini.Denemediğim yöntem kalmadı.İnşallah oda biter bugun.

hah ha gel bacım gelırken alıye ablayıda getır ama :)))))

günaydın kızlar nasılsınız?????* geçimişe bakamadım çünkü okuyacak hiç halim yok.herkes iyidir umarım.bana gelince cuma günü şiddetli baş ağrısı ve kusmayla başlayan migren krizim ne yazıkki cumartesi eşimin acile kaldırıp öğleye kadar hastanede yatıp serum ve oksijen yememle son buldu. bu arad röntgen mr tahliller derken epey hastanede kaldık.ama herşeye rağmen haftalardır kızım için en ince ayrıntısına kadar düşündüğüm dişbuğdayımızı saolsun ablam ve kızkardeşimin menümdeki cumadan kalan tüm eksikleri tek tek yapmalarıyla mükemmel bier şekilde dişbuğdayımızı yaptık.herşey çok güzeldi tabi bu arada oksijen ve serum yemesem 1 gün boyu hastanede yatmam gerekebilirdi:KK43:((((((( dualarım kabul oldu ve ağlayarak girdiğim hastaneden gülerek çıktım:)) ben hastaneden yeni geldiğim için röntgen ve mr yeniden çekildi resimler hepsi yarına kaldı bir aksilik olmassa yarın eklicem herşeyi.banu canım benim valla beni yalnız bırakmadığın için sana ve annene ayrıca teşekkür ederim.darısı duruma inşallah. işte kızlar benim dişbuğdayı maceram böyle şuan dua ediyorum inşallah sonuçlar kötü çıkmaz .saat 4 te doktorlar sonuçları konuşucaz:KK43:(

canım cok gecmış olsun berbat bırsey o mıgren benımde annemde var tuttumu onunda serummus ve depresan ılacı alamdan gecmıyor
prensesınınde diş bugdayı hayırlı olsun canım

kızlar int ten baktım şimdi, orda demir içeren gıdaları yazmışlar, aralarından ceviz, pekmez, et, mercimek sık verdiklerimden, bildiğimiz çayıda vermiyrum emmilimi azalmasın diye, c vit. ile emilimi artsın diye meyve veriyorum... ama yinede kansızmı acaba ya

canım doktorunun kan testı yapması gerkır bızım yapıldı kan ılacınıda kullanmıyoruz sukur kan degerımız ıyı cıktı
bu arada dişinizde hayırlı olsun ne guzel sorunsuz gecırmışsınız benım oglum ıkısını cıkarırken canımıza okudu dıgerlerını 3 yasında falan cıkarsın barı :)))))))) yoksa dayanamıycam

Günaydın kızlar a.s.

Annişim burda kahvaltı ettik şimdi ben temizliğe girişeceğim. Size de bi bakayım dedim.

Bu arada Sibel'le konuştum. Yağız yine üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Antibiyotik vermiş doktor. Ateşi bi çıkıp bir iniyor. 3 gün sonra kontrolü var. Bakalım belki 6.hastalık olabilir. Selamı var Siboş'un a.s.

ferdacım çok saol canım. doğum gününde kutlu olsun nice yıllara tüm sevdiklerinle canım benim.

ferdacım sanada günaydın tatlım doğumgünün kutlu olsun:)))) nice yıllara
çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun..

Sağol cnm ya, bak panik oldum şimdi kansızmı acaba ya, ok kan damlası vermedim ama bol bol kırmızı et yedirdim yediriyorum... bugünden iitibaren vereyim hiç kaçırmadan...
ama benim anlamadığım taraf kıyafetleri kısa kalıyor, boyu aynı kalıyor... bunu anlamadım...
cnm panik yapma belkide yalnış ölçmüşlerdir,eğer dediğin gibi giysileri filan kısa geliyosa..
değildir korma ayy demeseydim keşke.. :))

semracım saol canım evet migren varya düşmanımın başına bile vermesin.resmen hayatımı allak bullak etti.

pınar benımde guya evde yardımcım var ama kadınada brı yardımcı lazım ya :)) cok yavaş delırıyorum o iş yaparken başkasınıda bulamıyoruz suanlık ıdare edıyoruz kadın butun gun sadece evı sılıp supuruyor cocuklara yardım etmek hak getıre

ferdacım canım dogum gunun kutlu olsun canım nıce guzel yıllara tatlım

Günaydın kızlar a.s.

Annişim burda kahvaltı ettik şimdi ben temizliğe girişeceğim. Size de bi bakayım dedim.

Bu arada Sibel'le konuştum. Yağız yine üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş. Antibiyotik vermiş doktor. Ateşi bi çıkıp bir iniyor. 3 gün sonra kontrolü var. Bakalım belki 6.hastalık olabilir. Selamı var Siboş'un a.s.

ooo afıyet olsun canım
kıyamam yagız pasaya cok gecmış olsun kuzular hasta oldumu annelerınınde butun keyfı kacıyor

inşallah düzelir yağız biran önce. havalar o kdar kötükü ne kadar dikkate dersen et bişeyler oluyor:KK43:(

Pınarcım,Sehercim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

Sibelcim çok geçmiş olsun cnm..ıyidir umarım şimdi yağız,kız nazarm ıdeğdi ne??

yağıza geçmiş olsun inşallah biranönce iyileşir yavrum

kızlar haftaya cuma günü yağmurun doğumgünü :))) bir yaş daha büyüyor kuzum

Sorma tatlım ya bende şok oldum ama dün akşamda çıktığı derdi puftan kendi inince anladım nasıl becerdiğini. Artık çok fena bu kız çooookk kafamçokkarıştı

Maşallah kuzuma Defne'den eskiden 9 dedi mi gece uykusuna geçerdi ama benim sporumdan sonra bozuldu düzeni. Yakında yeniden alıştıracağım inşallah a.s.

Bu arada doğum günün kutlu olsun ttalım tüm sevdiklerinle nice senelere a.s.

Canım ben en erken haftasonu giderim o tarafa. Eğer gidersem mutlaka ararım seni a.s.

Aman canım dikkat et sende Allah korusun :Saruboceq:

Canım benimde şu anda aynı durumda. Akıntı var bazen kan geliyor , regli oldum ama garip. Hadi benim spiralden ama sende sıkma canını bişeycik çıkmaz Allah'un izniyle a.s.

Sağolasın canım a.s.

Ne rahat insanmış valla pes akannehir

Günaydın canım a.s.

Çıkarım bacım aşkolsun sen yolla bana. Bende bebişle ilgilenecek arkadaş çok. Biride ona bakar sen rahat edersin a.s.

Günaydın canım ya yese dediğin gibi iyi gelecek ama iştahı da yok dimi kuzumun :çok üzgünüm:

Selam canım a.s.

Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. Tam zamanına denk gelmiş ama atlatmışsın çok şükür. ıyi geçmesine çok sevindim tatlım. Yarın resimleri bekliyoruz mutlaka çok meraktayız. HAyırlı olsun tekrar kuzumun diş buğdayı a.s.

Hay maşallah oğluşuma hayırlı olsunnnnn a.s.

Maşallah kuzuma :nazar:

Valla 2 ay önceydi galiba Defne'de öyle yarım cm uzamıştı tatlım. SOnraki ay 4,5 cm uzadı. Merak etme a.s.

:))) çok mutlu olurum cnm ya, gidebilirsen ve hala indirimdeyse tam süper olur, 2 çıtçıtlı zıbın aldık değiştirip değiştirip onları giydiriyorum
opuyorumnanaktan
ıyıyım canım bende onlarda canavar gıbı canıma okuyorlar tatlım

hah ha gel bacım gelırken alıye ablayıda getır ama :)))))

canım cok gecmış olsun berbat bırsey o mıgren benımde annemde var tuttumu onunda serummus ve depresan ılacı alamdan gecmıyor
prensesınınde diş bugdayı hayırlı olsun canım

canım doktorunun kan testı yapması gerkır bızım yapıldı kan ılacınıda kullanmıyoruz sukur kan degerımız ıyı cıktı
bu arada dişinizde hayırlı olsun ne guzel sorunsuz gecırmışsınız benım oglum ıkısını cıkarırken canımıza okudu dıgerlerını 3 yasında falan cıkarsın barı :)))))))) yoksa dayanamıycam

Cnm 6. ayda yaptırmıştık 11 çıkmıştı, sonra kadir tuğcunun yazılarından yola çıkarak vermedim damlasını, 2 ay geçti...

Günaydın kızlar a.s.

a.s. , bencede 6. hastalıktır o, inş kısa zamanda atlatır kuzucuk yavs

çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun..

cnm panik yapma belkide yalnış ölçmüşlerdir,eğer dediğin gibi giysileri filan kısa geliyosa..

değildir korma ayy demeseydim keşke.. :))

evet cnm boyu uzadı gibi gelmişti bana... ama ben çok merakta kaldım ya, akşam babası gelince mezura ile ölçelim bakalım, ayda 3 cm uzuyodu genelde bu ay böyle oldu niyeyse... bide dediğin iyi oldu cnm niye söylemiceksin bende ona göre yediririm şimdiden brokoli biber et k.mercimek içeren çorbamızı ateşe koydum bile :)))

pınar benımde guya evde yardımcım var ama kadınada brı yardımcı lazım ya :)) cok yavaş delırıyorum o iş yaparken başkasınıda bulamıyoruz suanlık ıdare edıyoruz kadın butun gun sadece evı sılıp supuruyor cocuklara yardım etmek hak getıre

ferdacım canım dogum gunun kutlu olsun canım nıce guzel yıllara tatlım

cnm hakikaten yavaşmış senin yardımcıda, gülüyorum çünkü kendim aklıma geldim :)))) sen beni iş yaparken göreceksin motor takmışlar gibi bi o yana bi bu yana :))) kağan bile şaşırıyo bazen bakıp duruyo bana:roflol:

X