günaydın kızlar nasılsınız?????* geçimişe bakamadım çünkü okuyacak hiç halim yok.herkes iyidir umarım.bana gelince cuma günü şiddetli baş ağrısı ve kusmayla başlayan migren krizim ne yazıkki cumartesi eşimin acile kaldırıp öğleye kadar hastanede yatıp serum ve oksijen yememle son buldu. bu arad röntgen mr tahliller derken epey hastanede kaldık.ama herşeye rağmen haftalardır kızım için en ince ayrıntısına kadar düşündüğüm dişbuğdayımızı saolsun ablam ve kızkardeşimin menümdeki cumadan kalan tüm eksikleri tek tek yapmalarıyla mükemmel bier şekilde dişbuğdayımızı yaptık.herşey çok güzeldi tabi bu arada oksijen ve serum yemesem 1 gün boyu hastanede yatmam gerekebilirdi((((((( dualarım kabul oldu ve ağlayarak girdiğim hastaneden gülerek çıktım:)) ben hastaneden yeni geldiğim için röntgen ve mr yeniden çekildi resimler hepsi yarına kaldı bir aksilik olmassa yarın eklicem herşeyi.banu canım benim valla beni yalnız bırakmadığın için sana ve annene ayrıca teşekkür ederim.darısı duruma inşallah. işte kızlar benim dişbuğdayı maceram böyle şuan dua ediyorum inşallah sonuçlar kötü çıkmaz .saat 4 te doktorlar sonuçları konuşucaz (
banucum teşekkür ederim canım.gülhan evet ya ama allah daha beterini göstermesin.umarım iyidir sonuçlarya yinede tedirginim çünkü 1 aydır başağrılarım had safhada( burcu saol canım inciniz hayırlı olsun.gülhancım borayada geçmiş olsun.düzelir inşallah.
incihan günaydın canım nasılsın
burcucum bitanem sana ve kağanıma günaydın ohhhhhhhh dişiniz hayırlı olsun tatlım çok sevindim :))) darısı bize inşallah
günaydın herkese nasılsınız kızlar
yağızıma geçmiş olsun umarım iyidir
pınarcım defnemi Allah korumuş
tubacım doktora gidip gelince haber ver tatlım inşallah herşey yolundadır
kızlar bize gelince cumartesi öğlen arkadaşım geldi eşiyle boşanıyorlar mahkemeye vermişler ama kız o kadar rahattıki anlamadım doğrusu
akşamda tülayıma gittik herşey mükemmeldi o kadar güzel hazırlıklar yapmış ki :)))) tekrardan hayırlı olsun selinimin dişleri darısı duruma
dünde ev işi yemek market derken gün bitti duru ve yağmurla zaman çok çabuk geçiyor
Kız sen ne dersi çalışıyon hala yavs, minicik 2 bebeyi bırakıp işe mi gidicen
QUOTE]
cnm 2 sınavım kaldı,onbları vermem lazım,2 deği 10 tane olsa bi,le çalışırım zeynep 20 günlükken gidip kaç tane sınava girdim onu bırakıp hep okulşa gittim,en azından kızıma borçluyum yani,bunları vermem lazım
günaydın kızlarr.nasılsın?kahvaltı edip ders başına geçicem yine
görürüşüz kılzar
Hmm az kalmış cnm, hadi verirsin sen o dersleride, ha gayret :)
canım gecmıtımı kusmanız neden oyle kusuyorkı bencede en cok sevdıgı seylerı var bakalım zaten iştahsızdır sımdı en azından daha ıyı yer
kıyamam bol kusmuklu bır gun gecırmışsın desene :)) bızım kuzular topluca kusmaya başladı bu aralar ya
:))) zaten yıne bıryerlere gıtmezsen ctlardın bacım kıskanıyorum valla ıkı cocukla cıkamıyorum patlıycam evde bırını sanamı yollasam sen onlada cıkarsın :)))
ooo masallah kagana kocaman olmuş desene
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy cok guldum bacım ya sen hıc rahatlıyamıycan galıba
canımm gunaydn nasılsın
Sağol cnmmmmm :)))
heheh gulhanla tubişi unutmuşum (sanırım sizi az sevıyom zaten gulhanı o kıloları verdıgınden berı hıc sevmıyom :)
tubişim canım korkma azcıcık canın acıycak sadece ee bıde sen sevmezsın muane olmayı bıde kendını kasıcan yanı yok bırsey :)))))))))) bak nasıl rahatlattım senı
gulhan bacım cok sevındım boranın bıraz daha ıyı olmasına kuzum yaramzlık yapmaya başlıyabıldımı koca adamım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydın Kızlar,
Kız Semoş getirme benı oraya.Bak Tubış az sevıyormuş bizi bu hatun.Hadi sende Semoşa inat ver kıloları catlasın biraz.
Tuba gecmiş olsun canım.Ay vesvese yapma kendine birseycık cımıycak inşallah.Kolay seyler yasamadın canım.Stres ten olmuştur kesin.
Yağızıma nolmuş ya.Nurtenın dediği gibi erkekler dökülüyor bu gunlerde.
Özlem,Tulay,Banu kolay gelsin canlarım.
Bizde ishal devam ya.Muz,patates ve pirinç lapası gecırır ama yemiyor hıçbirini.Denemediğim yöntem kalmadı.İnşallah oda biter bugun.
Cnm dişten bence yavs, kağanda biraz cıvık yapmaya başlamıştı son günlerde ama kuvvetli bi ishali yoktu
slm kızlar herkesin pazarı keyifli geçmiş anlaşılan süperrr
bugün misafirim vardı yogundum yani..
saat 7gibi beni sibel aramış,bende telaştan görmemişim sanırım bi 40dak. sonra gördüm msj attım duymadım kusura bakam diye oda bana msj atmış, sana bişi soracaktım yagız ateşlenmiş onu şuan hastaneye götürüyoruz yazmış( çok üzüldüm haber bekliyorum dedim cvp gelmedi bende bidaaha aramayı unuttum 2 sattir aklımda ama sabah arayacam çok merak ettim çokk inş. önemli bişi yoktur..
bizim erkeklere nazar degdi heralde(
herkeşlerri öptüm..
yaaa geçmiş olsun yağız oğlana...
oyy günaydin kizlar a.s.
ay stresten uyuyamadim..saat 3te randevum var :S 3 e kadar vakit gecermi yaakanama kesildi ama cok yogun bi akinti var :S ya zaten regl gibide olmadi kanama..akintiyla birlikte geldi 3 gün..piff ya..hiç sevmiyorum doktora gitmeyi..neyseki dişçi degil..bide dişçi olsa kesin aglardim sinirimden..gerçi buda korkutuyor beni ne cikicak diye..
dua edin kizlar emi..hayatimda ilkkez basima geliyor böyle bişi..düzensizliğim yoktu hiç..inşaAllah sadece üzüntüye bagli bişeydir..ay bide hamile cikiyormuyum..gerci öyle bi ihtimal yok..ama olurmu olur he..ay yok olmasin ya..ben yatip uyumaya calişayim en iyisi..biraz vakit gecsin..yoksa stresten bayilip kalcam :S
hadi öptüm hepinizi en kocamanindan :) boncuklari tek tek öpüyorum :) inşaAllah iyi haberlerle gelirim :)
Cnm bence normal ya dr zaten niye o kadar panik yaptı seni anlamadım ben, bende olmadı ama bi çok arkadalımda ara kanama gelmişti, antibiyotik sonasında olabilir diye biliyorum panik olma bence
banucum teşekkür ederim canım.gülhan evet ya ama allah daha beterini göstermesin.umarım iyidir sonuçlarya yinede tedirginim çünkü 1 aydır başağrılarım had safhada( burcu saol canım inciniz hayırlı olsun.gülhancım borayada geçmiş olsun.düzelir inşallah.
incihancım bora yiyenime çok geçmiş olsun evet tatlım haftasonu genelde yoğun geçiyor görüşemediğim arkadaşlarım gelmek istiyor
duru ve yağmurda iyi tatlım çok şükür
kızlar az önce annemi aradım duruyla konuştum telefonda bana anne dedi :)))))))))))) nasıl sevindim ağzından biranda çıktı kuzum benim ya
burcuu vallla çok isterdim çokda güzel geçti keşke yakın olsaydın(
cnm arkadaşım çok teşekkür ederim,çok sağol iyi dileklerin için..Bende iyiki seni tanıdım..Ferdacım Face den yazdım ama burayada yazayım.
İYİ Kİ DOĞDUN VE İYİ Kİ SENI TANIDIM.DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN.NİCE MUTLU,SAĞLIKLI YENI YAŞLARA ARKADAŞIM....
günaydın kızlar nasılsınız?????* geçimişe bakamadım çünkü okuyacak hiç halim yok.herkes iyidir umarım.bana gelince cuma günü şiddetli baş ağrısı ve kusmayla başlayan migren krizim ne yazıkki cumartesi eşimin acile kaldırıp öğleye kadar hastanede yatıp serum ve oksijen yememle son buldu. bu arad röntgen mr tahliller derken epey hastanede kaldık.ama herşeye rağmen haftalardır kızım için en ince ayrıntısına kadar düşündüğüm dişbuğdayımızı saolsun ablam ve kızkardeşimin menümdeki cumadan kalan tüm eksikleri tek tek yapmalarıyla mükemmel bier şekilde dişbuğdayımızı yaptık.herşey çok güzeldi tabi bu arada oksijen ve serum yemesem 1 gün boyu hastanede yatmam gerekebilirdi((((((( dualarım kabul oldu ve ağlayarak girdiğim hastaneden gülerek çıktım:)) ben hastaneden yeni geldiğim için röntgen ve mr yeniden çekildi resimler hepsi yarına kaldı bir aksilik olmassa yarın eklicem herşeyi.banu canım benim valla beni yalnız bırakmadığın için sana ve annene ayrıca teşekkür ederim.darısı duruma inşallah. işte kızlar benim dişbuğdayı maceram böyle şuan dua ediyorum inşallah sonuçlar kötü çıkmaz .saat 4 te doktorlar sonuçları konuşucaz (
Hayırlı olsun ilk dişiniz..Günaydınlar fıstıklar,a.s.
oyy yoruldummm, kağanı kontrole götürdüm dr değişmiş , öncekii dr 8. ayın bitiminde gelin demişti, yeni gelen dr 9. ayda çağırıymuş nerdeyse muayene etmeyecekti, ateşi varmı diye sordu sadece, sonra kağan buna gülücük fln atınca bi zahmet kalktı yerindende muayene etti, çok şükür hiç bir prblemimiz yok :)))):asigim:
veeee BU SABAH İLK İNCİMİZ GELDİhihoyyythihoyyyt, sabah kahvaltı sonrası su veriyodum bi baktım batdağa çın çın bişi vuruyo :)))) elimle kntrol ettim dişşş :))) süprizzzzz
Yalnış ölçmüş olabilir bence..yoksa kansızlık belirtisi diye nitelendiriyor bizim doktorumuz..Kızlar bu arada hemşire kağanın boyunu yanlış ölçtü sanırım, bu çocuk bir ayda yarım cm uzamamıştır dimi ya az geldi bana...