benim de 5+1 haftaya dr'a gidicez, başta çok belirgin olan belirtiler bu hafta daha da azaldı bir gariplik mi var acaba :çok üzgünüm:
kızlar ya benim midem kazınıyooo..ama her kazındığında yersem ohoooo..ne yapim ki ben
kızlar ya benim midem kazınıyooo..ama her kazındığında yersem ohoooo..ne yapim ki ben
Arkideşler dün bir ağlama krizi geldi bana ama sormayın. Nasıl bir ağlama hıçkıra hıçkıra.Bir yandan da gülme. Ağlarken gülmek böyle bişey herhalde. Kocişim sonra taklidimi yaptı benim ama komik yaaaa. Dalga geçiyo bak yaaa. Bebişim napıyosun sen bana öyleeee.:icecream:
durduk yere mi basladin aglamaya tatlicadiarzu
önümüzde koskoca 9 ay var.. daha cok maskara oluruz biz kocislere kafamçokkarıştı
Arkideşler dün bir ağlama krizi geldi bana ama sormayın. Nasıl bir ağlama hıçkıra hıçkıra.Bir yandan da gülme. Ağlarken gülmek böyle bişey herhalde. Kocişim sonra taklidimi yaptı benim ama komik yaaaa. Dalga geçiyo bak yaaa. Bebişim napıyosun sen bana öyleeee.:icecream:
ay onu bende yaşadım birkaç gündür zar zor tuttum kendimi.ama akşam dayanamadım başladım salya sümük ağlamaya Allahtan eşim görmedi kapıyı kapatmıştım..ama rahatladım sanki...üfff zaten biraz sulugözlüydüm şimdi ne yapıcam bilmem birde bi gerginlik var hemen kızıyorum herşeye....
:uhm:
bendede bugün öyle.. kahvalti yapal daha ne kadar oldu da acikdin dimi :mymeka:
ama yok elmayla falan gecistirmeye calisiyorum :icecream:
yok yok buna bi çare olmalı arkadaşım..dediğin gibi elmayla falan geçiştirilmeli.ama aç da kalınmamalı dimi amaaa
ben elmayla felan gecistiremiyorum kizlar kendimi durduramiyorum, birde komsularim sagolsun sagli sollu yemekler , borekler corekler tasiyor gelde yeme sabahtan beri agzim durmadi esimde sen boyle gidersen heryerin yag olacak diyor simdide adami tatli almaya yolladim off sirf sIkIntIdan agzim bos durmasin diye:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?