- 19 Eylül 2007
- 2.343
- 15
kizlar hamileligin bahanesine bu kadar yemeyin. bu yedikleriniz bebege degil size gidiyor biliyorsunuz degil mi? fazlasi direkt yag.bebek zaten lazim olani vucuttan aliyor. depolarimiz var bizim. biz kendimiz icin sut iciyoruz. kendimiz icin yiyoruz. onun da fazlasi gene kendimize gidiyor.
e sonra ilk bebekten sonra kalan 10 kilo, 2. bebekten sonra bir 10 daha annelerimiz neden yag tulumu gibi dolasiyor?
dikkat. ilk 20 hafta 2.5 kg unutmayin.
kibele ye katılıyorum kızlar..sonra üzülen biz oluruz..çok dikkatli olmalıyız...bol bol su içmeliyiz,acıktıkça meyve yiyin...hergün yürüyün...valla ben hamile kalmak için kilo verdim..onlar tekrar üstümde kalsın istemiyorum açıkçası..vermesi çok zor çünkü..bebeğe gitmeyecek şeylerden uzak durun..yağlı yemekler,hamur işleri,tatlılar....bunlar olduğu gibi bizeeeee...zaten kilo aldıran bunlar...
bize yarayacaklar peynir,süt,yoğurt,baklagil,et,tavuk,balık,yumurta yani protein ve kalsiyuma dayalı..tabi bunlarıda aşırıya kaçırmamk lazım...1 porsiyon tüketmeli...çok et yersek bebek şişman olurmuş ilerde...balık zeka için çok önemli...aynı zamanda ceviz.....
isterseniz hergün burada neler yediğimizi paylaşalım....fazla kaçıran olursa birbirimizi uyarırız...