Güzel sanatlar mezunu bir balerin de kısmet açmak için hocaya gitmesin ama ya
Bu arada cevabınız burda. Belli ki iletişim probleminiz var. Normalde bu soru sorulur. İyi bir terapistten terapi almanızı öneririm
Gerçekten merak ettigim için soruyorum.İnsanları neden salt modern salt cahil şeklinde kategorize ediyorsunuz ?
Eğitimli biri olmuş olmam, inancımı değiştirir mi ? Ya da bu tarz şeylere inanmak için cahil olmak mı gerekir ? Buna takılanlar olmuş ama tabulaştırıyorsunuz ... Dünyada açıklanamayan, bilim tarafından kanıt olmadıgı için , kanıtlanamayan ve bu sebeple bilime dahil olmayan bir sürü ilim var.
Hocaya gitmekten kastım sırlar dünyasında ki gibi olanlar degil.
Ekşi sözlükte , bu konu ile alakalı bir kaç başlık var.En inananında en inanmayanına kadar açıklanamayan bir dizi olay gizem yaşayan insan var.
Vatikandan tutun, amerika da kaybolanların bulunması için medyumlara baş vuruna kadar bu konu uzar gider.
Kısmet açmak demek, negatif enerji vs gibi alt konuları olan bir sürü sebepten ötürü kişinin şans alanı daralır.Halk içinde kısmet denir, bazıları baht der, bazıları şans, bazıları çakra.
Lütfen aynı yorumu yapıp durmayın artık.Kötü niyetiniz yok biliyorum fakat, siz benim yaşadıklarımı yaşayın, ondan sonra beni güzel sanatları bitirmiş bir balerin olarak bu konular hakkında düşünmekten eleştirin .
Kınamayın ki başınıza gelmesin, iyi niyet ile yazıyorum,İyi günler.