kizlar hamileligin bahanesine bu kadar yemeyin. bu yedikleriniz bebege degil size gidiyor biliyorsunuz degil mi? fazlasi direkt yag.bebek zaten lazim olani vucuttan aliyor. depolarimiz var bizim. biz kendimiz icin sut iciyoruz. kendimiz icin yiyoruz. onun da fazlasi gene kendimize gidiyor.
e sonra ilk bebekten sonra kalan 10 kilo, 2. bebekten sonra bir 10 daha annelerimiz neden yag tulumu gibi dolasiyor?
dikkat. ilk 20 hafta 2.5 kg unutmayin.
rehavet canım ya senin hamilelik takvimin çok güzellll...ben de istiyorum ondannnnnnnnnnnnn
ama buket ben listede yokum bu gün fazla giremedim benide yazarmısın 3 haziran son adet 17 mart doğumHAMİŞ LİSTESİ
ayshınce...........................24 Mayıs..........28 Şubat
cerez................................25 Mayıs..........3 Mart
buket-26...........................26 Mayıs..........2 Mart
rehavet.............................29 Mayıs..........5 Mart
Kibele..............................30 Mayıs..........6 Mart
Saruboceq........................30 Mayıs..........6 Mart
duygun.............................5 Haziran..........12 Mart
annem dedi ki erkek bebek 40 gunlukken ari gibi olur. yani 40 gunlukken canlanirmis sen de icinde hissedermissin.
kizlar bir sey soracam. ben simdi 21 temmuza gun aldim annem vajinadan muayene ettirme dedi. siz nasil gordunuz keseyi falan?
Mart anneleri hayırlı olsun hepinize...
Şubat annelerini göremedim hiç, onların forumu yok mu yoksa şubatta doğuracak hamile yokmu koskoca sitede?
merhabalar,ben de hamile olduğumu yeni öğrendim..30 mayıs son reglimin ilk günüydü bebiş 6 mart görünüyor Allah hepimize yardım etsin..Bu benim ikinci gebeliğim bir de oğlum var onu 1 ay önce almışlardı belki buda öyle olur..yani umut ederim öyle olur:)
annem dedi ki erkek bebek 40 gunlukken ari gibi olur. yani 40 gunlukken canlanirmis sen de icinde hissedermissin.
kizlar bir sey soracam. ben simdi 21 temmuza gun aldim annem vajinadan muayene ettirme dedi. siz nasil gordunuz keseyi falan?
duyguncum gecti mi kahverengi lekelenme?
benim gecmisti biraz once bir baktim nokta kadar gene kahverengi leke var. akinti ile birlikte. hemen teyakkuza gectim. su icmemeistim ve rahatladigim icin cok dolanmistim. simdi yari oturur vaziyetteyim suyum elimde.
misafir cagirmistim yarin aksam icin. yemekli. iptal ettim. hicbirsey bebisimden ve sagligimizdan onemli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?