Gelin gelişimimizi burda takip edelim yaşadıklarımızı burda paylaşalım. Haydi yeni anne adayları yokmu benden başka kimse. Peşimden gelin. yerimseniben
benimde hesaplama 28 şubat diyor ama bence mart'a sarkacak...hatta 1 mart olsun benim doğum günümde diyom hayırlısı...ben şuan iki topiktede yazıyom.dr. henüz gitmediğim için tam bilmiyom tarihi...
aynen canim benim hesaplamada martin 1 diyor..
ama bana sorucak olursan martin ortasi gibi geliyor..
doktora gitsek biraz daha netlesirde.. bende daha gitmedim.. 10 gün sonraya randevu verdi doktorum.. bekliyoruz iste :asigim:
OH OH NE GÜZEL YENİ ANNE ADAYLARI İNŞALLAH İYİ BİR HAMİLELİKTEN SONRA ALLAH YAVRULARINIZI KUCAKLARINIZI ALMAYI NASŞP ETSİN :1hug:a.s.
bende Temmuz 9'na randevu aldım...zaten henüz çok küçük ve yeni biraz zaman geçmesi daha iyi gibi geliyor bana....tabi bi sorunun yoksa..benim şimdilik yok Allaha şükür birde uyku yapmasa..hiç hissetmiyorum ama gece yüz üstü tam yatamıyorum onu anlamadım daha şimdiden etkilemez ama sancı yapıyor hafiften bazen bende yatmamaya çalışıyorum..
ya birde ben çok hapşırıyorum korkuyorum inanki her hapşırdığımda...
Biliyormusun bu basligi ben acmayi planliyordum tabi hamissem. Bilmiyorum henuz hamismiyim ama oyleysem, bende 2009 mart ayi annesi olacagim insallah...Dualarini eksik etme canim...
canım hoşgeldin...... bebeğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.sağsağlim meleğini alırsın inşaallah kucağına :):):1hug:
slm hamişler galiba bende mart annesi olacagım tam bilmiyorm ama. son adet tarihime göre şubat doktora göre mart hadi hayırlısı
bende mart bebesi annesi olucam insallah canlar..
böyle bi topic ariyordum bende..
buketcim tam isabet oldu
dün benim pc bozuktu sinir etti beniklava:. bi mesaj yazıyom kapanıyo internet allallaaaa. neyse inşallah bugün olmaz. Cerezcim seninde hamişliğin hayırlı olsun. Topiğim uğurlu gelsin.Bende aradım baktım böyle bi topic yok bari ben açayım dedim. Bende yalnız olmadığıma sevindim. Bide sizleri sevindirdiğime tabi :içelim:
sagol canim..
inasallah hayirlisiyla kucaklarimizada aliriz meleklerimiz sag salim :asigim:
hamisligi bekleyen arkadaslarada nasi etsin insallah ..
doktora falan gittinmi sen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?