Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba nasılsınız merak ettimoğlunuz konuşmaya başladı mışuan moralim çok bozuk, işe gelmek için evden çıkıyordum tam kapıdayken Ata uyandı. Yanında bakıcı teyzesini görünce anne diye ağlamaya başladı. Ama bunun bakıcı ile ilgisi yok babasıda olsa beni istiyor. kendini terkedilmiş hissediyor. onu bırakıp burda çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum. üzüntüden kahroluyorum. bide şimdi bu konuşamama durumunu bana kendimi suçlu hissettiriyor.
yeterince ilgilenemiyorum, belkide o yüzden elimden geleni yapıyorum ama yetmiyor demek ki..
dün internetten kitap sipariş verdim.. bol resimli, çok kelime öğrensin diye konuşmaya yardımcı kitaplar bir an önce gelir umarım. çok üzülüyorum kızlar, iş dışında bütün vaktimi onunla geçiriyorum babası bile kıskanıyor, o yemeden yemiyorum uyumadan uyumuyorum.. herşeyi ismi ile anlatıyorum bak oğlum sarı top bak oğlum büyük araba... 20-25 kelime ancak söyleyebiliyor işte, bir cümle kursa yetecek ama yok. bu internette yazanlar iyice canımı sıktı 200 kelime bilmesi gerekmiş benim oğlum nasıl bukadar geri kaldı. p.tesi ye zar zor randevu aldım kızlar çocuk doktoruna götüreceğim acaba konuşmuyor diye başka bir bölüme mi götürmem gerek bilen arkadaş var mı?