var cnm var bendede felaket siskinlik var pantalonlarimin hicbiri olmuyor ne fermuari kapaniyor ne dugmesi simdiden boyleysem ne yapcam ben ya simdiden yeni giyisiler almaya baslamam lazim birde ben eskiden sabah biraksalar 12 ye kadar uyurdum simdi 8 dedimi cin gibi aciliyor gozum uyuyamiyorum ben ya herkez gider mersine ben giderim tersine yaw:roflol::roflol:
merhaba hamişler...10 15 gün sonra anca öğrenicem hamile olup olmadığımı ama bi heyecan var içimde.bi kızım var bu sene 1. sınıfa gidicek.hepinizi Allah kurtarsın....
kızlar bende bugün öğrendim 5 haftalık hamileymişim ve tahmini 5 marta denk geliyor..allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin aratmasın kimseye
Amniyosentez herkese yapilmiyor kesinlikle. Oncelikle 2 li ve 3 lu tarama yapiliyor ama onlarda istemezsen eger yapilmiyor. Amniyosentez eger 2 ve/veya 3 lu testlerde bebiste risk varsa kesin sonuc icin yapiliyor ve bu sivi alinirken kesede delik olusabileceginden birazda tehlikeli bir test.
Merhaba arkadaşlar, siteye üyeyim ama sık giremiyorum sorunum olduğunda yardım istemek için giriyorum galiba:)) (sa. tarihim 4 haziran)ben 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.( bhcg 237 çıktı, adetimin o gün ya da en geç ertesi gün olması gerkiyordu(2-3 gün değişebiliyor) neyse, bugün yani 2 gün sonra test yaptırdım 338 çıktı, dr. 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi, az artış olmuş dedi. ama erken olduğundan 338 çıkmış olabilir dedi. burda da okudum az olması değil de katlanarak gitmesi önemlidir diye yazılmış hep. ben de biraz teleşlendım. bu durumu yaşayan varsa bilgi verebilir misiniz?mart anneleri şu an benzer sorunları yaşayabilir diye buraya yazmayı uygun gördüm.
Hamile misin belli oldu sanırım...
liste yapalim mi kizlar. yani kim sat ne, beklenen dogum tarihi ne?
kibele 30mayis 6 mart
kızlar ben geldim 4haftalık hamileyimsırnaşık şey
sata göre 10 mart ama bence 20 si olcak yani siz beni 10-30 marta ekleyinyerimseniben
hala inanamıyom arkadaşlar.dün öğrendim artık bende burdayım:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?