aynen canim benimde oyle bulantim felan yok siskinlik var birde asiri gogus agrisi var goguslerimde catliycak sanki buyuduler simdiden
kızlar doktora gittim ben..
keseyi gördük.ama kalp atışına 15 gün sonra bakmaya gidicez kısmetse.
megadiyn verdi.kalp atışından sonrada iğnelere başlıyorum
kızlar doktora gittim ben..
keseyi gördük.ama kalp atışına 15 gün sonra bakmaya gidicez kısmetse.
megadiyn verdi.kalp atışından sonrada iğnelere başlıyorum
merhaba arkadaşlar ufaklık sürpriz yaptı bize hayatımda gelişen hayatımı etkileyen tüm şeyler gibi elimi kolumu bağlayan hesapta olmayan bir etken
tahmini doğum tarihimiz 28 Şubat 2008 ama Mart ayı için daha emin konuşuyor doktorumuz yani Mart ın ilk günleri gibi geliyor misafir
sizlere iyi sohbetler ve cici bebişlerinizle sağlıklı bir gebelik ve hayat diliyoruma.s.
merhaba arkadaşlar ufaklık sürpriz yaptı bize hayatımda gelişen hayatımı etkileyen tüm şeyler gibi elimi kolumu bağlayan hesapta olmayan bir etken
tahmini doğum tarihimiz 28 Şubat 2008 ama Mart ayı için daha emin konuşuyor doktorumuz yani Mart ın ilk günleri gibi geliyor misafir
sizlere iyi sohbetler ve cici bebişlerinizle sağlıklı bir gebelik ve hayat diliyoruma.s.
evet cnm:roflol:2009 ehehehe:roflol:
hoşbulduk cnm
valla tarih bu dedi ama büyük ihtimal martın ilk haftası dedi
cumartesi yeniden gideceğim
bu arada bende şu an için bulantı yok arkadaşlar bir de uykusuzluk var tam tersine anlayamıyorum sebebini ama uyku problemi yaşıyorum
özellikle 2 gündür
arkadaşlar az önce karşı apartmanda ki komşumla konuştum bana birkaç hafta sonra senin omuriliğinden sıvı alacaklar daha sonra amniyosentez testi yapacaklar artık bunlar rutin ve her gebenin yaptırması gereken testler dedi. gerçekten doğrumudur beni korkuttu. kendisi 9 haftalık hamile ona yapmışlar. gerçeklik payı varmı arkadaşlar?
arkadaşlar bugün benden ufak bi akıntı geldi. açık renkliydi ve çok az dı. ama korktum birde bu şişkinli çok fena sıkıştırıyo beni. benim gibi olan varmı?
Amniyosentez herkese yapilmiyor kesinlikle. Oncelikle 2 li ve 3 lu tarama yapiliyor ama onlarda istemezsen eger yapilmiyor. Amniyosentez eger 2 ve/veya 3 lu testlerde bebiste risk varsa kesin sonuc icin yapiliyor ve bu sivi alinirken kesede delik olusabileceginden birazda tehlikeli bir test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?