kızlar bence cok sacma,bulanti yoksa isler ters gidiyor anlamina gelmez bence :1closedeyes:
annem bana hamileyken hic sıkıntı yasamamis,sadece cok uyumus,cok sukur hicbir seyim yok.
bence hurafe yani kim yazdiysa kırılmasin.ben hic bi doktorun agzindan boyle bisey duymadim laelaelaelaelae allah korusun yaa,boyle seyler dusunmeyin.
kızlar ben de korktum şimdi benim de hiç bulantım yok başım dönüyo ve kasıkım ağrıyodu o da azaldı 4 +1 normal mi?
hamişş arkadaşlar merhaba ..hepiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..ben cevap bulamadığım sorunun yanıtı belki siz verirsiniz diye forumuzu ziyaret ettim..
sormak istediğim acaba gebelik beklediğiniz ay adetinize yakın dönemde akıntınız oldu mu..yumurtlama gününüz geçtiği halde..cevap verirseniz çok sevinirim..teşekkürler
sende 2.bebeğini isteyenlerdendin aynı listeden geliyoruz tebrik ederim hoşgeldina.s.herkesin kandili mübarek olsun.kısmetse bende mart annesi olucam.
arkadaslar hic bulantim yok hic bi sorunum yok desem yeridir bi arkadas bulanti yoksa gebelikte sorun vardir dusuk olabilir yada engelli olabilir yazmis cok canim sikildi o arkadasin nickini hatirlamiyorum ama okuyosa hangi sitede okumus o bilgiyi yazarsa cok sevinirim. zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum acaba bi sorunmu var diye icim icimi yiyordu simdi hepten panik oldum bu konuda bilgisi olanlar lutfeeennn paylassin benimle. midemin bulanmasini istiyoruummm.
hamişş arkadaşlar merhaba ..hepiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..ben cevap bulamadığım sorunun yanıtı belki siz verirsiniz diye forumuzu ziyaret ettim..
sormak istediğim acaba gebelik beklediğiniz ay adetinize yakın dönemde akıntınız oldu mu..yumurtlama gününüz geçtiği halde..cevap verirseniz çok sevinirim..teşekkürler
16 eylül şunu söylemek istiyorum bende hurafe lafına katılmıyorum anlatmak istediğin yanlış algılanmış sanırım ben bu konuların çok içinde biriyim ve eğitim hastanesinde çalışıyorum o yüzden gebelik konusunda bazen bir sürü seminerlere katılıyorum bulantıyla ilgili katıldığım en son seminerde beta hcg seviyesi çok yüksek olan annelerde bulantı olur buda gebeliği daha sağlam idame ettirir dolayısıyla düşük riski ortadan kalkar implatasyon yani yerleşme daha iyi olur dendi hatta kız çocuk sahibi olacakların daha çok bulantı yaşayacakları söylenmişti ama erkekte olmayacak diye birşey yok erkekten biraz daha fazla oluyor bunlar ispatlı bilimsel çalışmalar asla hurafe değil kafanızıda bence böyleşeylerle karıştırmayın bulantı kişiye göre değişir olmayanında çocuğu düşecek diye birşey yok yaşamakta ayrıca çok kötü rahat olun arkadaşlar 16 eylül de bizle paylaşmak istemiş...o dediğim siteyide buldum....hamilebilgi.com...........gebelikte aşerme başlıklı ve sayfanın altlarına doğru yazıyor......umarım bunları benim uydurmadığımı ispatlamış oldum .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?