16 eylül canım gözünaydınnnnnn darısı bana bende yarın gidecem inşallah bende görür duyarım inşallah.........
gözün aydın canım,tebrik ederim.ben de kalp atışlarını sadece görebildim,duyamadım ama benimki ultrason cihazıyla ilgili bir durum maalesef.burada henüz o teknoloji yok maalesef.gördüğümle yetinicem umarım sen bir dahakine duyabilirsin.
16 eylül canım gözünaydınnnnnn darısı bana bende yarın gidecem inşallah bende görür duyarım inşallah.........
hoşgeldin canım aramızaa.s.selam mart anneleri.iki yıl boyunca üç ayrı doktor tarafından sağlıklısın denilerek oyalandıktan sonra dördüncü doktorun teşhis (pko) ve tedavisiyle ilk denemede hamile kaldım.benim de hesaplamam 10 mart diyor.hepinize ve bebişlerimize sağlık diliyorum.görüşmek üzere...
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
kalp atısını duyanlar hayırlı ugurlu olsun dıyorum duyamayanlara ( benım gıbı :):)) ınsaallah duyarız dıyorum ben gıtsem belkı duyulur ben garantı olsun dıye agustos basında gıdecegım nasıp olursa a.s.
bence saklaman onu daha çok yaralar biran önce söylemelisin emin ol doğrusu bu!şu zamana kadarda senin gibi olmaktan korktum kalp atımlarını duymadan kimseye söylemek istemedim falan de çünkü ne olursa olsun yakın arkadaşın olduğu için ilk duyanlardan olmaK isteyecektirçok zor zamanlar geçirdi, hakikaten. ben çalıştığım için daha uzun zaman korunmuştum, en son olayda ben seni bekliyorum sen kalmadan kamıycam artık falan demeye başlamıştı. onun ki olup düşüyordu benimde 11 ay nedensiz olmadı. o dönemde birbirimizi kontrol ediyorduk her ay. 2 ay önce son düşüğünü yaptı. bu seferkinde kalp atşını da duymuştu üstelik. bense o ay olmadı olmadı bu ay mı olacak die hiçbir şeyi umursamadan geziyodum. hamile kaldım:) tatil, iş yoğunluğu, bilerek kaçmam(napıyım ama..)derken 2 ay oldu görüşmeyeli. bugün görüşeceğiz. bakalım, dediğin gibi ben usul usul söylesem daha mantıklı.
hoşgeldin mart annesi...a.s.bende mart annesiyimmmmmm :sm_cool: :teytey: :dance:
gözünaydın arkadaşım şu mübarek günde allah hepimizin evlatlarına uzun ömür, sağlık versinslm kızlar....doktordan geldim az önce......6+2 yim.....kalp atışlarını gördükkkk ama duymak için daha erken dedi doktor....2 hafta sonraya çağırdı......küçücük attığını gördüm çok heyecan vericiydi:)))))kese boyu 27.4 olmuş 12 gün önce 11.7 ydi....
gözünaydın arkadaşım şu mübarek günde allah hepimizin evlatlarına uzun ömür, sağlık versin
ne kadar hayırlı bir günde gördün bak!allah evladına uzun ömürler versin duaların için sağolsağol tşk ederim baby nurse....bu mübarek günde bebişimin kalp atışlarını gördüğüm için allaha ne kadar dua etsem azdır...bu gece dualarımız birbirimiz için olsun kızlar, Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...
arkadaşlar ben bugün çok üzgünüm şu mübarek günde lanet patlamada ölen tüm kardeşlerimize yavrularımıza allah rahmet eylesin yakınlarınada sabırlar versin içim sızlıyor dualarımız kabul gecemiz aydın olsun dualarınızı eksik etmeyin
aynen bende öyle bugün biraz baktım ağlamaya başladım izleyemiyorum hele 4 yaşında bir çocuk ölmüş onu görünce koptum allah evlatlarımızı korusunevet o kadar üzücüki....artık ne haberlerde izleyebiliyor nede internet haberlerine bakabiliyorum..çok üzücü bişey.. o patlamada bizde olabilirdik başkalarıda...allah rağmet eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?