Bide 8,5 aylık hamile varmış ölenlerin arasında. Allah sabır versin ailesine. Doğuma 13 gün kalmış. Ama kısmet olmadı. ALLAHIM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN YARABBİM. ALLAH KORUSUN CÜMLEMİZİ.
kizlar birde bugun yazmistim bacaklarim cok agriyo diye diz kapagimin arkasi cok agriyordu bugun bir bakayim dedim felaket varis olmus yaa, hamileliklerin %15 inde varis oluyor, bendede olmus ondan agriyomus megersem ayagim:) ya bu kadar erkenmi cikar bu varisler cok agri yapiyor ayakta kalinca, bu hamilelik donemim cok cetin gececege benziyor Allah hepimizin yardimcisi olsun
arkadaslar hic bulantim yok hic bi sorunum yok desem yeridir bi arkadas bulanti yoksa gebelikte sorun vardir dusuk olabilir yada engelli olabilir yazmis cok canim sikildi o arkadasin nickini hatirlamiyorum ama okuyosa hangi sitede okumus o bilgiyi yazarsa cok sevinirim. zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum acaba bi sorunmu var diye icim icimi yiyordu simdi hepten panik oldum bu konuda bilgisi olanlar lutfeeennn paylassin benimle. midemin bulanmasini istiyoruummm.
arkadaslar hic bulantim yok hic bi sorunum yok desem yeridir bi arkadas bulanti yoksa gebelikte sorun vardir dusuk olabilir yada engelli olabilir yazmis cok canim sikildi o arkadasin nickini hatirlamiyorum ama okuyosa hangi sitede okumus o bilgiyi yazarsa cok sevinirim. zaten kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum acaba bi sorunmu var diye icim icimi yiyordu simdi hepten panik oldum bu konuda bilgisi olanlar lutfeeennn paylassin benimle. midemin bulanmasini istiyoruummm.
aynı şey bendede var mide yanması ve gaz sancılarından ne yapacağımı şaşırdım. midem yanınca ve sabahları mide bulantım kesilsin diye bişeyler atıştırma ihtiyacı duyuyorum.bu gidişle 100 kg olurum ben:)
ben daha henuz bebegimide gormedigim icin bukadar panik oldum nezaman gorecegimde belli degil. beatrise simdi bakicam o siteye tesekkurler arkadasim. sadece mide bulantisi yok diye degil HIC hamilelik belirtisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?