2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buketçim gluten çölyak hastalığı olanların asla yememesi gereken bir madde... unda bulunur... çölyak hastaları normal unla yapılan hiçbir şeyi yiyemezler... ekmek, pasta, bisküvi vb...

maaşallah alyama opuyorumnanaktan
evet ben de gluteni unda bulunuyor die biliyorum sen söyleyince şaşırdım
ya böceğim havada nasıl varmış gdo yahu havanında mı genetiğini değiştirdiler :)) anlamadım valla ben kasmıyorum yediriyoruım mamasını zaten sebze meyveelrde 16 yıldır var e kuru ekmek yedircek halimiz yok ya çocuklara evet acı bişey ama mecburuz

ya felaket sırtım ağrıyo dayak attı biri bana galiba :))

sibel nerden biliyosun gdo olmadığını hipp te?üstünde yazmıyorki gdo vardır yoktur diye hiçbir ürünün.sağlığımız Allaha emanet

Buketcim ve Süheylacim bende zaten hippin mamalarina baktigimda kask mamalari yanliz organik yaziyo bütün mamalarinda kasik ve kavanoz iceriklerine baktigimda gluten veya soya nesitini yoktu iceriginde o yüzden zaten direk gdo yazmio zaten :))

avrupa ülkelerinde zaten yasak oldugunu biliyorum ben ama ginede yaa ne bileyim insanin ici raht etmiyor ginede..

Kaynanamlar burdaydi ayran corbasi yaptim rüyayada verdim..
baharatli yaptim ama rüyaya ayirdigim corbada baharatsiz aldim :)) güzelce yedi birazcikta pilav yedi .. aksama Allah kerim hihih...

BAbam icin sagolun kizlar igneler ve boynuna takilan alciyla iyilesecek insallah en kisa zamanda (

ben geldim kaç gündür pc kafayı yemişti
özledim valla
nasılsınız daha geçmişi okuyacamda yazacamda ohoooo
uykusuzluktan ağlıycam idil hiiiç uyumuyor allahım ölüyorum uykusuzluktan gün boyu en fazla 4 saat uyuyo
şimdi kociş melila damla almaya gitti tedaülden kalkmış humananın çayını alacak bu seferde umarım işe yarar adamcağızda uykusuz kaldığından akşlşam akşam yollara düştü
inanaın başım ağrıyor uykusuzluktan
gdolu ürünler çıktı bide acaba bende mi gdo lyum baksanıza herşeyim bi acayip

öncelikle geçmiş olsn geçen gün kadir tuğcuya idilin tahlillerini yolladım 6. hastalık olabilir dedi
ama idilin hiç ateşi olmadıki anlamadım ateşten sonra döküntü olur dedi
öyle bişey olmadı ly oranı yüksekmiş oda onun belirtisiymiş
bizi kadişir tuğcuda çözemedi
yurt dışına açılmam lazım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

selam kızlarr hasta bebişler gecmiş olsunn bukettt gecmiş olsun Sıbelcım inşaallah baban en yakın zamanda iyileşir babasına cok düşkün biri olarak en içten kalbımle dılıyorumm Gülşahcım dişlerın aslında gec cıkması daha iyi oluyo daha gec cürüyo 16 aya kadar normalmiş takma kafanıı ölçümlerınede maşaallah Alya hanımınn ASlıcım benım oglumda pek yıyo maşaallah ama kılo cok az alıyo zıppır gıbı durmuyokı ıkı dakka yerındee kızlarr bızım hastanede bi hemsırede domuz grıbı cıktı cok korkuyorum bırde hamıle kız cagızz Allah acıl şifa versinn ee baska ne var ne yok gecen bırı kadır tugcuya yazmıs kızım domuz grıbı oldu ama hastaneye götürmüyorum sizin dedıgınızı yapıyorum eşim ambulans cagırıyodu kapattım falann kadir tugcuda evde istirahat etsın demişş sasırdım yanıı en azından H1N1 kesınmı onun için tahlıl yollanması gerekk DERYAcım sipraktın dıye surup varr doktor cok uyumazsa gecelerı yarım ölcek verdı uyumadıgı zaman ondan verıyorum cok degıl ama nadır faydalı oluyoo

Ya kizlar grip veya herhangi baska bir hastalik eger icimiz rahat degilse bence öyle karar vermeliyiz :))

canlarım gluten rebeca arkadaşımın da dediği gibi çölyak hastalarının tüketmemesi gereken un da bulunan bir protein.. gdo ile ilgisi yok gdo ile ilgisi olan soya,mısır muhteviyatlarıdır.

canım olayın glutenle ilgisi yok o sadece gdo lu ürünlerden bir tanesi.gluten dediğin tahıllarda bulunan bir nişasta.gdolusu da var normalide.yani anadoluda yetişmiş buğdayın gluteni tabiki tertemiz.yani gluten gdo demek değil.ayrıca o çok masum zannettiğimiz armuttada şeftalidede var malesef gdo.ve armut şu aralar en zararlı ürünlerden çünkü almanya bizden alımı durdurdu.armutta normalin 6 kat fazlası ilaçlama yapılmış bu sene.tehlike sınırının üstünde olduğu için ihraç edemiyoruz.

gene virüslerle mikroplarla savaşa devam gündüzkinden daha iyi 4 aspirini kolanyanın içinde ezdim vücuduna sürdüm çok iyi geldi oğluma da aynısını yapmıştım onunla düzeldi aklınızda olsun

buketçim gluten çölyak hastalığı olanların asla yememesi gereken bir madde... unda bulunur... çölyak hastaları normal unla yapılan hiçbir şeyi yiyemezler... ekmek, pasta, bisküvi vb...
canlarım gluten rebeca arkadaşımın da dediği gibi çölyak hastalarının tüketmemesi gereken un da bulunan bir protein.. gdo ile ilgisi yok gdo ile ilgisi olan soya,mısır muhteviyatlarıdır.
Her duyduğum bilgi doğru değilmiş demekki onu anladım sayenizde.
Ama nereden bilecez peki gdo lu olup olmadığını??

gdo yazmıyo ürünlerde kesinlikle hiçbir yerden bilme imkanımız yok.zaten bunun mücadelesi veriliyor.deniyorki en azından etiketinde yazsın ama nafile sesimizi duyan yok.bu arada az sonra ıncimin resimlerini koyuyorum teyzoşlaaaaarrr...

Deryacım bende seni kayıplar listesine yazacaktım şimdi. Nedir senin bu cimcimeden çektiğin????
Allah sağlık sıhhat versinde daha beterinden korusun inşallah.

günaydın canlar nasılsınız
ben çok yorgunum gece temizlilkçi kadın vardı mutfağı a dan z ye temizledi ama bende bittim oda bu hafta sonu ankaradayım ondan sonra h. sonu izmir ve kuşadasındayım sınavlar var bide yetmezmiş gb onlara çalışıyorum ondan sonrada bayram zaten kocişte şehir dışında olunca dedim kadın gellsinde mutfağı bitirsin bari gece 12 de bitti ve bizde kaldı gitme bu saatte dedim çok yorgunum valla kızlar kalçamla baldırım arasında nasıl bir çekme var anlatamam çok kötü iğne saplayıp çekiyorlarmış gb

evet canım malewsef herşeyde var bu gdo ondan kaçış yok meyve sebze ekmek mama.. aklınıza gelebilecek herşeyde var çünkü kullanılan tohumlar ona göre ve gdo 35 km ye kadar yayılıyor sen organık tarım yapsan bile gdo lu urun eken varsa sen kendi ektığını organık zannet yok öyle bişey yanı
ancak herkes ama herkes bilinçlenicek el ele vericez oyle bıseylerın önune gecebiliriz yoksa mumkun degıl
maşallah Alya'ma annesi

Bu arada kankim kuru kayısı hemen işe yaradı maaşallah. :)) rahatladı biraz oğluşum.

ayyy işe yaramasına çok sevindim canım nasıl rahatlamıstır kim bilir

sibelcim canım ayran çorbası ne?? :kedi: :kedi: :kedi:

gene virüslerle mikroplarla savaşa devam gündüzkinden daha iyi 4 aspirini kolanyanın içinde ezdim vücuduna sürdüm çok iyi geldi oğluma da aynısını yapmıştım onunla düzeldi aklınızda olsun

sagol canım bilmiyordum bunu aklımda bulunsun gunun bırında kullanırım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…