2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kolay gelsin canım bencede o kadar üst değiştircem diye uğraşma bi havlu gibi bişey koy sırtına onu değiştir

bugün topic hamarat hatunlarla dolmuş maşallah diyim :))))
özgecim kesin diştendir uykusuzluğu ne yazıkki diş çıktıktan sonrada uyku problemi baki kalıyor en azından bizim öyle
ya diş etleri kabrdı ama ne diş var ne huysuzluğu bitiyor anlmadım valla

canım ya çok zor anlıyorum seni
acaba enerjisini boşaltması için bişeyler mi yapsan
mesela yürüce koyuyormusun onda baya bi oyalanıyorlar yada hoppala ??
sen hoppala kullanıyormusun? kullanıyosan nerden aldın kaça aldın markası ne kaydirigubbakcemile3 çok mu soru sordum sırnaşık şey

uykum vaaaarrrr
yine uyandı sıpam gece ya nolcak bu kızın ve bizim halimiz (

dün akşam arkadaşlara misafirliğe gittik ne zamandır görmemiştim 4 aile olduk bana ne kadar zayıflamışsın falan dediler ay pek bi hoşuma gitti valla 37 kilo oldu toplamda verdiğim kilo

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oglumun temızlık resımlerını musaıt bır zamanımda yukleyecegım buket anasına Çekmıs vallahı bırsey vadetmedım sıpaya

bal topu gece bır anda aglayarak uyanıyor ve bır daha uyumuyo yada huzursuzluk yapıyor dımı ozgem bızımkıde oyleydı benım mucıze doktor bırsey verdı ve rahat ettık

bal topu gece bır anda aglayarak uyanıyor ve bır daha uyumuyo yada huzursuzluk yapıyor dımı ozgem bızımkıde oyleydı benım mucıze doktor bırsey verdı ve rahat ettık
emel ne diyon sen mucize doktor kim ne verdi hemen söyle ay bende kurtulayım aynen dediğin gibi gecenşin bi yarısı değil 4 -5 yarısı ağlıyor sebep yok ne gazı var ne karnı aç ne susamış anca yatağımıza alırsak uyuyor yada kucağımızda

piyanolu hopala ümit yazıyor canım 40 tl ye aldım istersen resmini koyabilirim
özgeeee 37 kilo muuuu? brova kız sana nasıl verdin o kadarı ne kadar zamanda formülü bende istiyorummm bak bende sana çok soru sordum :)))
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oglumun temızlık resımlerını musaıt bır zamanımda yukleyecegım buket anasına Çekmıs vallahı bırsey vadetmedım sıpaya
sanada günaydınnnnnnnn
şu resimleri koy vallahi bende çok merak ettim :)
o mücizeyi bende çok merak ettim emelim çünkü aynı dertten muzdaribim
Canım bızım dr bıze bır fıtıl verdı onu kullandık sımdı Çok sukur ıyıyız
ne fitili o yaaa etkileri nelermiş özelden adını gönderebilirmisin canım?

pat diye girdim konulara günaydın demeyi unuttum
günaydınnnn
biz yeni uyandık saat 12 olmuş eee gece uyumazsa böyle öğlene kadar uyur sıpa
gecesini gündüzünü sapıttı bu kız ya.... bide küçükken bilmezler geceyi gündüzü derler bizimki tersi oldu küçükken çok güzel biliyordu gecesini gündüzünü şimdi karıştırdı :)))

özgecim çok zor valla uykusuzluk kıyamam ben sana Ada da öyleydi ama diş cıkardı ondan dedik arada sırada ateşte varmı Ada da bi bakıyorum ateş oluyordu bi bakıyorum geçiyordu ne varz diye biliyordum nede yok seninkinde nasıl ateş durumu
bide canım bazen Ada geceleri kızarana kadar bağıra bağıra ağlıyordu uykusunda gözünden yaş geliyordu kuzumun felaket bi ağlamaydı sonra babam bi fitil verdi ve bi daha olmadı bide eğer geceleri belli bi saatten sonra cok yedirmiceksin ben onuda kestim mesela Ada gece 8-8.30 gb yatar ben 5-6 gb yemesini kesiyordum yani o saatlerde meyve yada yoğurt filan veriyorum hafif şeyler yani sende bi dene

yok canım ateşi olmuyor hiç ya ben de 2 gündür 6 gibi yediriyorum sonra 8 gibi de biberon maması içirip yatırıyorum ama bi düzelme olmadı baban hangi fitilden verdi 1 kere mi kullandınız sadece?

saol fundacım
o hoppalaya ben de bir bakayım bayılır heralde benim sıpa kapıya mı takılıyor tavana mı?
zayıflamak için de şimdi adoşa yemek yedircem sonra özelden msj atayım olurmu

saol fundacım
o hoppalaya ben de bir bakayım bayılır heralde benim sıpa kapıya mı takılıyor tavana mı?
zayıflamak için de şimdi adoşa yemek yedircem sonra özelden msj atayım olurmu
tamam canım mesajını bekliyorum adaya afiyet olsun
hoppala kapıya asılandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…