Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar yahu 1 gün girmedim ne kadar birikmiş sayfa ben irsem in cin top oynar burda benden kaçıyosunuz dimii :)))
hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum tam okuyamadım geçmişi adoş hanım fırsat vermiyor hiçbişeye
hastaymış..facede cirit atıyon seni varya seni:mymeka:kaydirigubbakcemile3Anıl uyuyor, hiçbir iş yapasım yok.. Hastayım uleyyynnnnnn.
dur sağlık ocağındaki doktoru anlatıcam:bbo:valla gülşahcım bende senin gbydım şimdi çıktı 2 dişi ama sorunlarda başladı gece uykuları bozuldu mızmızlık diz boyu hiç sorma valla bazen çıkmasaymış daha iyiymiş diyorum delikafadulden
aynen öyle bu kadın:umursamaz:hiç valla görüşemez olduk canım yaa face çok takılıyonuz galiba lmaz: bizi burda unutuyorsunuz ona göre
Anıl nasıl iyi mi hayatım
canım babacına geçmiş olsun çok.inşallah en kısa zamanda düzelirNazar degmesin gülsahcim, hep gülün mutlu olun INSALLAH...
Rüya ben yemek yedirince cok zor yiyor sebege dönüyorum ama esim yedirdiginde doya doya hic mizmizlanmadan yiyip bitiriyor herseyi , o evde oldugu sürece o hep mamasini yediriyor, rüya onu isirmaya calisiyor dissiz haliyle (dislerimiz halen yok bu arada), sim ona sarkilar söylüyor , cuma günü icin esim sen arkadaslarinla bulus ben rüyayla ilgileneyim birazdaha bana alissinda ilerde calismaya felan gittiginde dursun yanimda dedi bakalim nasil olacak bir kac dakkada sibel gel demez insallah kaydirigubbakcemile3
Üzüldüm Deryacim..:)
Hayirlisi olsun, baska daha güzel bir is cikar karsisina insallah...
Nasilsiniz kizlar ?
Fundacim bisküvi tarifin icin cok tesekkür ederim deniycem ...
Benim moralim biraz bozuk kizlar
Babam 2002 senesinde insaattan düsmüstü beli catlamisti bir kac sene izin vermislerdi düzelmisti ve gecenlerde boynunu oynatamiyordu fazla dün doktor geldi eve artik belinden ve boynundan ignelere basladilar, belindeki catlak acilmis eskiye dair daha fazla.. (((
en kisa zamanda düzelir insallah yaaa onu öyle kendini hic oynatamadigi sekilde görünce mafoluyorum ((
Aysegülcüm iyi haberlerine sevindim...
Bazi akranlarimizin 7.disleri felan cikmis hayirli olsun bütün disler bizde daha hicccc bisi yokk ... Gülsahcim kafama takiyorum demissin bende gecen büyüklerimin yaninda cikmadi kizin disleri halen yaa dedim birak cikmasin gerekirse bir yasini bulsun dediler kaydirigubbakcemile3 hem senin icin rahat olur hemde mizmiz olmaz daha rahat cikarir, dayanir aciya dediler...
GDO yüzünden kasik mamalarinda felan yok denilmesine ragmen icim rahat etmiyor, sabahlari rüya 7li kasik mamasi ve cici bebe karisik yerdi e cici bebe olmayinca 7liyi sadece yemiyor o yüzden bizde artik bugün sabah su (hic bir sekilde cay icmiyor rüya) domates rendeledim - peynir , yumurta sarisi ve tereyagli menemen yaptim ekmek iciyle birlikte güzelcee yedii, ara ögün olarak meyve yediricem daha sonra sebze ve et karisimi daha sonra yogurt aksama ne olcak hicc fikrim yok ara sira aksamlari yedirmiyorum cünkü emziriyorum doyuyor halen cok sükür ... öglenleride fazla yemediginde hep emziriyorum:)
geçmiş olsun hayatım.kızlar hepinize selamlar, umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir, kocaman öpüyorum....
meriç perşembe gecesi ateşlendi demiştim ya, ateşi çok şükür geçti dün deil evelsi gün yanaklarında hafif kızarıklıklar vardı, dünde vücudunda bu gün sabah dr. a götürdüm, 6.hastalık olmuş, o ne dedim hiç duymamıştım, yüksek ateşle başlayan 3 günün ardından ateş geçmesiyle birlikte deride kızarık döküntüler halinde seyreden ve 2-3 gün içinde geçen bi hastalıkmış, meriçte aynen öle oldu, şu anda dahada hafifledi, herkes yok kızamık yok kızıl yok ilaçlar alerji yapmış dedi ama saolsun dr.umuz son noktayı koydu... merak edilecek bişeyi yok çok şükür rahatladım... 6 ay ve 3 yaşındaki çocuklar genelde geçirirmiş bunu sizinde bilginiz olsun, Allah beterinden saklasın
yaa bunlar böyle kaçıyolarselam kızlar yahu 1 gün girmedim ne kadar birikmiş sayfa ben irsem in cin top oynar burda benden kaçıyosunuz dimii :)))
hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum tam okuyamadım geçmişi adoş hanım fırsat vermiyor hiçbişeye
sibel nerden biliyosun gdo olmadığını hipp te?üstünde yazmıyorki gdo vardır yoktur diye hiçbir ürünün.sağlığımız Allaha emanet