2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Siboşum geçmiş olsun canım.. Allah şifasını versin inşallah.. Bel vücudun temeli valla iğneler iyi gelirde çabucak ayaklanır inşallah.

buketcim valla kabızlıkta mahfediyor huysuz oluyorlar Ada da bi aralar vardı kabızlık valla ne yaptıysam olmamıştı bikaç defa dereceyi zeytin yağlayıp düttürüvermiştim anında yapmıştı ama alışkanlık halinede getirmemk lazım tabii kayısılar yarasın Anılıma annesi hemencecik yaptırıversin

kızlar hepinize selamlar, umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir, kocaman öpüyorum....

meriç perşembe gecesi ateşlendi demiştim ya, ateşi çok şükür geçti dün deil evelsi gün yanaklarında hafif kızarıklıklar vardı, dünde vücudunda bu gün sabah dr. a götürdüm, 6.hastalık olmuş, o ne dedim hiç duymamıştım, yüksek ateşle başlayan 3 günün ardından ateş geçmesiyle birlikte deride kızarık döküntüler halinde seyreden ve 2-3 gün içinde geçen bi hastalıkmış, meriçte aynen öle oldu, şu anda dahada hafifledi, herkes yok kızamık yok kızıl yok ilaçlar alerji yapmış dedi ama saolsun dr.umuz son noktayı koydu... merak edilecek bişeyi yok çok şükür rahatladım... 6 ay ve 3 yaşındaki çocuklar genelde geçirirmiş bunu sizinde bilginiz olsun, Allah beterinden saklasın

kuzum benim kendi vücudundaki kızarıklara dokunuyordu, oyun sanıyordu sanırım, dokunup gülüyordu bi görseniz kızlar :))) canım o benim ya bitanem... 6. hastalık olmuş meğer...

meralcim tekrar geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın yavrularımızı şimdi iyi olmasına sevindim Meriç'imin
bu 6. hastalığı daha öncede duymuştum ama neyin yol açtığını bilmiyorum dr o konuda bişey dedi mi canım neden olurmuş bu hastalık

saol canım bende çok sevindim inan kötü bişey olmasında, herpes diye bi virüs solunum yoluyla bulaşıyormuş tatlım

BAska birsy olmadigina sevindim...
biz 6.ay hastaligi felan olmadik...
KIzlar hipp irmik kask mama varya hani onda gdo yok diye biliyorum hep yaptigim gibi onla muhallebi yapamazmiyim??
ya aksamlari ne yedircem ben bu kiza ?yada meyveli kasik mamasi yedrsem neolurr??
gdo yazmiyo üstündeee bildigim kadariyla zaten avrupa ülkelerinde gdo yasak

selam kızlar yahu 1 gün girmedim ne kadar birikmiş sayfa ben irsem in cin top oynar burda benden kaçıyosunuz dimii :)))

hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum tam okuyamadım geçmişi adoş hanım fırsat vermiyor hiçbişeye

sibel nerden biliyosun gdo olmadığını hipp te?üstünde yazmıyorki gdo vardır yoktur diye hiçbir ürünün.sağlığımız Allaha emanet :KK43:

selam kızlar yahu 1 gün girmedim ne kadar birikmiş sayfa ben irsem in cin top oynar burda benden kaçıyosunuz dimii :)))

hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum tam okuyamadım geçmişi adoş hanım fırsat vermiyor hiçbişeye

selam canım saolasın geçmiş olsun dileklerin için

Anıl uyuyor, hiçbir iş yapasım yok.. Hastayım uleyyynnnnnn.
hastaymış..facede cirit atıyon seni varya seni:mymeka:kaydirigubbakcemile3
valla gülşahcım bende senin gbydım şimdi çıktı 2 dişi ama sorunlarda başladı gece uykuları bozuldu mızmızlık diz boyu hiç sorma valla bazen çıkmasaymış daha iyiymiş diyorum delikafadulden
dur sağlık ocağındaki doktoru anlatıcam:bbo:
hiç valla görüşemez olduk canım yaa face çok takılıyonuz galiba :eek:lmaz: bizi burda unutuyorsunuz ona göre
Anıl nasıl iyi mi hayatım
aynen öyle bu kadın:umursamaz:
Nazar degmesin gülsahcim, hep gülün mutlu olun INSALLAH...
Rüya ben yemek yedirince cok zor yiyor sebege dönüyorum ama esim yedirdiginde doya doya hic mizmizlanmadan yiyip bitiriyor herseyi , o evde oldugu sürece o hep mamasini yediriyor, rüya onu isirmaya calisiyor dissiz haliyle (dislerimiz halen yok bu arada), sim ona sarkilar söylüyor , cuma günü icin esim sen arkadaslarinla bulus ben rüyayla ilgileneyim birazdaha bana alissinda ilerde calismaya felan gittiginde dursun yanimda dedi bakalim nasil olacak bir kac dakkada sibel gel demez insallah kaydirigubbakcemile3

Üzüldüm Deryacim..:)
Hayirlisi olsun, baska daha güzel bir is cikar karsisina insallah...

Nasilsiniz kizlar ?

Fundacim bisküvi tarifin icin cok tesekkür ederim deniycem ...

Benim moralim biraz bozuk kizlar :KK43:
Babam 2002 senesinde insaattan düsmüstü beli catlamisti bir kac sene izin vermislerdi düzelmisti ve gecenlerde boynunu oynatamiyordu fazla dün doktor geldi eve artik belinden ve boynundan ignelere basladilar, belindeki catlak acilmis eskiye dair daha fazla.. :KK43:(((
en kisa zamanda düzelir insallah yaaa onu öyle kendini hic oynatamadigi sekilde görünce mafoluyorum :KK43:((

Aysegülcüm iyi haberlerine sevindim...

Bazi akranlarimizin 7.disleri felan cikmis hayirli olsun bütün disler bizde daha hicccc bisi yokk ... Gülsahcim kafama takiyorum demissin bende gecen büyüklerimin yaninda cikmadi kizin disleri halen yaa dedim birak cikmasin gerekirse bir yasini bulsun dediler kaydirigubbakcemile3 hem senin icin rahat olur hemde mizmiz olmaz daha rahat cikarir, dayanir aciya dediler...

GDO yüzünden kasik mamalarinda felan yok denilmesine ragmen icim rahat etmiyor, sabahlari rüya 7li kasik mamasi ve cici bebe karisik yerdi e cici bebe olmayinca 7liyi sadece yemiyor o yüzden bizde artik bugün sabah su (hic bir sekilde cay icmiyor rüya) domates rendeledim - peynir , yumurta sarisi ve tereyagli menemen yaptim ekmek iciyle birlikte güzelcee yedii, ara ögün olarak meyve yediricem daha sonra sebze ve et karisimi daha sonra yogurt aksama ne olcak hicc fikrim yok ara sira aksamlari yedirmiyorum cünkü emziriyorum doyuyor halen cok sükür ... öglenleride fazla yemediginde hep emziriyorum:)

canım babacına geçmiş olsun çok.inşallah en kısa zamanda düzelir:KK43:
ne güzel yiyor rüya ya alya eskisi gibi değil öfff çok bunaldım anlatamam..gdo ile ilgili yazıcam..

kızlar hepinize selamlar, umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir, kocaman öpüyorum....

meriç perşembe gecesi ateşlendi demiştim ya, ateşi çok şükür geçti dün deil evelsi gün yanaklarında hafif kızarıklıklar vardı, dünde vücudunda bu gün sabah dr. a götürdüm, 6.hastalık olmuş, o ne dedim hiç duymamıştım, yüksek ateşle başlayan 3 günün ardından ateş geçmesiyle birlikte deride kızarık döküntüler halinde seyreden ve 2-3 gün içinde geçen bi hastalıkmış, meriçte aynen öle oldu, şu anda dahada hafifledi, herkes yok kızamık yok kızıl yok ilaçlar alerji yapmış dedi ama saolsun dr.umuz son noktayı koydu... merak edilecek bişeyi yok çok şükür rahatladım... 6 ay ve 3 yaşındaki çocuklar genelde geçirirmiş bunu sizinde bilginiz olsun, Allah beterinden saklasın
geçmiş olsun hayatım.
alyada aynı şekilde yaşadı 6.hastalığı.
işte bebekler için kaçınılmaz malesef..neyseki bular bşe değil..Allahım daha beterlerinden korusun inşallah

yaa bunlar böyle kaçıyolar
iki dakkadada satarım çok pis:lepi:

sibel nerden biliyosun gdo olmadığını hipp te?üstünde yazmıyorki gdo vardır yoktur diye hiçbir ürünün.sağlığımız Allaha emanet :KK43:

kızlar ben az önce sağlık ocağından geldim alyanın ölçümleri için çağırıp duruyolardı
11 aylık bebek gibi çıktı maşallah
dişiyle ilgili doktor endişelenme dedi ama dvit e de bağlı olabailir dedi doktoru kullandırmadı deyince gerçi mama yediği için ordan almış olabilir dedi
bu arada gdo yu sordum
herşeyde ama herşeyde var.ve kaçınılmaz birşey dedi
siz yedirmiyorum dediğinizde bile aslında diğer besinler oranıyla gene alıyor havada bile var bu gdo denilen şey dedi
mamayla beslenen tüm bebekler çocuklar gdolu bunu kabul etmek çernobil olayından sonra hepinizde bu durum var dedi
endişe etmeden sen beslemene bak mama vermicem diye de tamamen besinsiz bırakma bebeğini dedi
ben zaten kaşık mamasını yedirirdim dedim yedir gene bence dedi..
kafam karıştı iyice..

Kız güllüüüü (böcüğüm)ne afişe ediyon beni yawfffff...:eek:lmaz: Hastayım dediysek malum olandan yani..:kedi:

Siboşum gdo denen şey ürünün üstünde direk yazmıyo. gluten ya da soya nesitini diye geçiyor.
Mesela hero baby kavanoz maması alıyorum ben. Baktım meveli tahıllıda gluten içerir yazıyor armut-şeftali-ananas olanda gluten içermez yazıyor.
Yani bazılaında yok demekki.Adamlar yazmışlar ama düne kadar bilmiyorduk ki gluten ne???

Meralcim geçmiş olsun canım... Sayenizde 6. hastalık olursak endişelenmiycez.. Valla iyiki var burası.. ıyiki sizler varsınız. Sayenizde kör cahil büyütmüyorum oğluşumu. Öptüm hepinizide.

selam kızlar elif naz da 6. hastalık olmuş doktora götürdüm...dg aşısı vurdurma dedi vurdurmıycaktım zaten ama sanırım ben yakalandım... okulda öğrenciler kırılıyodu anneleride okula göndermiş evde yaramazlık yapıyolar diye... bu insanları anlamıyorum..... başkalarını düşünmeyen benciller..........

dişiiçin flor verdi rahat çıkarırır yiyceklerine karıştır dedi... yyarın doktora gitcem ben... elif naz hiç bi şey yemiyo sadece su içmek istiyo....

tek dileğim ona bulaştırmamak sert maskelerden aldım hiç çıkartmıyorum...

X