adanın sevdiği bi armut varsı o da gitti elden desene...canım olayın glutenle ilgisi yok o sadece gdo lu ürünlerden bir tanesi.gluten dediğin tahıllarda bulunan bir nişasta.gdolusu da var normalide.yani anadoluda yetişmiş buğdayın gluteni tabiki tertemiz.yani gluten gdo demek değil.ayrıca o çok masum zannettiğimiz armuttada şeftalidede var malesef gdo.ve armut şu aralar en zararlı ürünlerden çünkü almanya bizden alımı durdurdu.armutta normalin 6 kat fazlası ilaçlama yapılmış bu sene.tehlike sınırının üstünde olduğu için ihraç edemiyoruz.
canım çok geçmiş olsun aklımızda bulunsungene virüslerle mikroplarla savaşa devam gündüzkinden daha iyi 4 aspirini kolanyanın içinde ezdim vücuduna sürdüm çok iyi geldi oğluma da aynısını yapmıştım onunla düzeldi aklınızda olsun
:roflol: :roflol:Rüyanin dötü uyurken bile yerinde durmuyorr :S
yahu zorlamasaydın kendini o kadar sonra da yapardıngünaydın canlar nasılsınız
ben çok yorgunum gece temizlilkçi kadın vardı mutfağı a dan z ye temizledi ama bende bittim oda bu hafta sonu ankaradayım ondan sonra h. sonu izmir ve kuşadasındayım sınavlar var bide yetmezmiş gb onlara çalışıyorum ondan sonrada bayram zaten kocişte şehir dışında olunca dedim kadın gellsinde mutfağı bitirsin bari gece 12 de bitti ve bizde kaldı gitme bu saatte dedim çok yorgunum valla kızlar kalçamla baldırım arasında nasıl bir çekme var anlatamam çok kötü iğne saplayıp çekiyorlarmış gb
Meralcim geçmiş olsun canım... Sayenizde 6. hastalık olursak endişelenmiycez.. Valla iyiki var burası.. İyiki sizler varsınız. Sayenizde kör cahil büyütmüyorum oğluşumu. Öptüm hepinizide.
günaydın canlar nasılsınız
ben çok yorgunum gece temizlilkçi kadın vardı mutfağı a dan z ye temizledi ama bende bittim oda bu hafta sonu ankaradayım ondan sonra h. sonu izmir ve kuşadasındayım sınavlar var bide yetmezmiş gb onlara çalışıyorum ondan sonrada bayram zaten kocişte şehir dışında olunca dedim kadın gellsinde mutfağı bitirsin bari gece 12 de bitti ve bizde kaldı gitme bu saatte dedim çok yorgunum valla kızlar kalçamla baldırım arasında nasıl bir çekme var anlatamam çok kötü iğne saplayıp çekiyorlarmış gb
günaydın kızlar
ada artık geceleri hiç uyumuyor hatta sabah uykusuna yatırana kadar canım çıktı ben odadan çıkınca uyanıyor sıpa ölüyorum uykusuzluktan doğru düzgün bişey de yemek istemiyor ya..
yerim ben onun bildir bildir gözlerini :)) ada ağlayarak uyanıyor ya odasını değiştirdiğimizden beri böyle gerçi birleştirdik tekrar ama düzelmedicanım günaydın sanada, bebekler uykusuzluğu adet edindiler mi kendilerine epey bi gidiyor meriçte bi ara öleydi ya hiç uykun gelmez mi senin? sabaha kadar bildir bildir bakardı etrafına annesinin bıdığı:))))
inşallah bi an önce uykusu düzelir canım sende rahat edersin
ellerine sağlık canım çok teşekkürler valla ben de bilmiyorum şimdi yürüse de kurtulsam diyorum bakalım yürüdüğünde ne dicem :))valla kızlar yoruldum ama heryer tertemiz oldu sabah evden çıkarken her yer çamaşır suyu kokuyordu :)
özgecim çok zor canım yaa uykusuzluk bu yaramaz bıdıklar yok mu valla şimdi mi zor büyüdükçe mi zor olacak bilmiyorum büyüdüklerinde de uykularımızı kaçırmayı başaracaklar yine bu günleri aratırllar bize allahım daha büyük sıkıntılar vermesin bizlere
oooh ellerine sağlık canım
ahanda ben bundan yaptim :))
off kizlar evin icinde girmedigim yer kalmadi mikrop felan olmasin diye girmedigim delik kalmadi ama tertemiz oldu evim ..
Rüya hanimda bugün bir saatten fazla uyumadi öglen uykusunu yoksa coktan biterdim ... Bu arada rüyanin kahvaltisi temizlik derken ben kahvalti etmeyi unutmusum acligimi unutmusum :S
hemencik birsyler yiyeyim birazdanda misafirler geliyor ...
Öptüm sizleri kucuman kucuman...
Canım naaptın zaten Ada uyumuyor geceleri diyorsun birde yormuşsun kendini. Dikkat et kankim.günaydın canlar nasılsınız
Kıyamam dişmi çıkarıyor acaba??günaydın kızlar
ada artık geceleri hiç uyumuyor hatta sabah uykusuna yatırana kadar canım çıktı ben odadan çıkınca uyanıyor sıpa ölüyorum uykusuzluktan doğru düzgün bişey de yemek istemiyor ya..
Maaşallah ya ne kadar hamarat arkideşlerim var benim. Bana da bir gaz verin de bende dip-köşe girebileyim eve..off kizlar evin icinde girmedigim yer kalmadi mikrop felan olmasin diye girmedigim delik kalmadi ama tertemiz oldu evim ..
Rüya hanimda bugün bir saatten fazla uyumadi öglen uykusunu yoksa coktan biterdim ... Bu arada rüyanin kahvaltisi temizlik derken ben kahvalti etmeyi unutmusum acligimi unutmusum :S
Öptüm sizleri kucuman kucuman...[/COLOR]
Ahanda bir hamarat daha.. Valla bravo. Bide oğlunuda kışkırtmış. Kimbilir ne vaat etti çocuğa. lülülülülülüSelam kızlar oglumla evımızı temızledık :) sımdı o mamasını yedı ve uyuyor canım Çay ıstıyorrrrrrrrrrrr
Valla ben okurken yoruldum.. Allah kolaylık versin.. Çokmu giydiriyorsun üstünü canım niye o kadar terliyoki??kimseler yok hoş bende gelemiyorum kaç gündür. valla kızım o kadar kuduruk olduki artık bunalımlardayım yani ay valla delircem bide inatçı ki yarabbimmafoldumben böyle oturup bagıra bagıra aglamak istiyorum. birkaç gündür kendimi tutamayıp bagırıyorum yine masum masum bana dogru yönelip üzerime tırmanıo sonrada çok üzülüyorum. hiperaktif valla hiperaktifkafamçokkarıştı ay şaka gibi yaw oynarken terlio üstünü degiştiriyorum yemek yerken terlio üstünü degiştiriyorum emerken terlio üzerini degiştiriyorum:bbo: kırk kez üst değiştiriyorum. gece emipte yatıo emerken terlio sırılsıklam üstünü degiştirip yatırıyorum 5 dak sonra uyanıo ee uyusun diye emziriyorum yine terlio hadeeee üstünü değiştirirrrrkennn uyanıo valla işkence yabayramdan beri kuaföre gidip kaş aldıramadım valla ( aman çok uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum çok
canım ya çok zor anlıyorum senio kadar hareketli ki artık bitip tükeniyorum. dogdugundan beri hatta karnımdan beri hareketli offf aglıyodum karnımdaykende canımı yaktıgı için. sürekli bir caba hareket aksiyon valla yetişemiyorum ben artık bu kuzuyamafoldumben yemek bile yemeye vakit yok valla eridim bittim:bbo:
kimseler yok hoş bende gelemiyorum kaç gündür. valla kızım o kadar kuduruk olduki artık bunalımlardayım yani ay valla delircem bide inatçı ki yarabbimmafoldumben böyle oturup bagıra bagıra aglamak istiyorum. birkaç gündür kendimi tutamayıp bagırıyorum yine masum masum bana dogru yönelip üzerime tırmanıo sonrada çok üzülüyorum. hiperaktif valla hiperaktifkafamçokkarıştı ay şaka gibi yaw oynarken terlio üstünü degiştiriyorum yemek yerken terlio üstünü degiştiriyorum emerken terlio üzerini degiştiriyorum:bbo: kırk kez üst değiştiriyorum. gece emipte yatıo emerken terlio sırılsıklam üstünü degiştirip yatırıyorum 5 dak sonra uyanıo ee uyusun diye emziriyorum yine terlio hadeeee üstünü değiştirirrrrkennn uyanıo valla işkence yabayramdan beri kuaföre gidip kaş aldıramadım valla ( aman çok uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum çok
ahanda ben bundan yaptim :))
off kizlar evin icinde girmedigim yer kalmadi mikrop felan olmasin diye girmedigim delik kalmadi ama tertemiz oldu evim ..
Öptüm sizleri kucuman kucuman...