2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adanın sevdiği bi armut varsı o da gitti elden desene...

gene virüslerle mikroplarla savaşa devam gündüzkinden daha iyi 4 aspirini kolanyanın içinde ezdim vücuduna sürdüm çok iyi geldi oğluma da aynısını yapmıştım onunla düzeldi aklınızda olsun
canım çok geçmiş olsun aklımızda bulunsun

Rüyanin dötü uyurken bile yerinde durmuyorr :S
:roflol: :roflol:

yahu zorlamasaydın kendini o kadar sonra da yapardın

günaydın kızlar

ada artık geceleri hiç uyumuyor hatta sabah uykusuna yatırana kadar canım çıktı ben odadan çıkınca uyanıyor sıpa ölüyorum uykusuzluktan doğru düzgün bişey de yemek istemiyor ya..

Meralcim geçmiş olsun canım... Sayenizde 6. hastalık olursak endişelenmiycez.. Valla iyiki var burası.. İyiki sizler varsınız. Sayenizde kör cahil büyütmüyorum oğluşumu. Öptüm hepinizide.

saol canım teşekkürler, inşallah olmazsınız tatlım ama olursada endişenme Allah beterinden saklasın tatlım... bencede iyiki varsınız valla kızlar, hepinizi seviyorum :))))

gülşahcım sanada teşekkür ederim canım geçmiş olsun dileklerin için

canım ellerinize sağlık güle güle otur temiz evinde inşallah:))) aman dikkat et zorladın mı yoksa kendini? benimde genelde yorgun olduğumda çok iş yaptığımda ağrır bacağımın üst kısmı

canım günaydın sanada, bebekler uykusuzluğu adet edindiler mi kendilerine epey bi gidiyor meriçte bi ara öleydi ya hiç uykun gelmez mi senin? sabaha kadar bildir bildir bakardı etrafına annesinin bıdığı:))))
inşallah bi an önce uykusu düzelir canım sende rahat edersin

valla kızlar yoruldum ama heryer tertemiz oldu sabah evden çıkarken her yer çamaşır suyu kokuyordu :)

özgecim çok zor canım yaa uykusuzluk bu yaramaz bıdıklar yok mu valla şimdi mi zor büyüdükçe mi zor olacak bilmiyorum büyüdüklerinde de uykularımızı kaçırmayı başaracaklar yine bu günleri aratırllar bize allahım daha büyük sıkıntılar vermesin bizlere

ahanda ben bundan yaptim :))

off kizlar evin icinde girmedigim yer kalmadi mikrop felan olmasin diye girmedigim delik kalmadi ama tertemiz oldu evim ..

Rüya hanimda bugün bir saatten fazla uyumadi öglen uykusunu yoksa coktan biterdim ... Bu arada rüyanin kahvaltisi temizlik derken ben kahvalti etmeyi unutmusum acligimi unutmusum :S
hemencik birsyler yiyeyim birazdanda misafirler geliyor ...

Öptüm sizleri kucuman kucuman...

Selam kızlar oglumla evımızı temızledık :) sımdı o mamasını yedı ve uyuyor canım Çay ıstıyorrrrrrrrrrrr

yerim ben onun bildir bildir gözlerini :)) ada ağlayarak uyanıyor ya odasını değiştirdiğimizden beri böyle gerçi birleştirdik tekrar ama düzelmedi ( teşekkürler tatlım bu arada

ellerine sağlık canım çok teşekkürler valla ben de bilmiyorum şimdi yürüse de kurtulsam diyorum bakalım yürüdüğünde ne dicem :))

oooh ellerine sağlık canım

Afiyet olsun Özgem hihihi:)))

Misafirler gitti bende verdigim sözü tuttum :) Boy ve kilo takipleri tablosunu düzenledim :)

nerelerdesiniz siz kizlarrr ?
Rüya uyuyor bende öyle netteyim

kimseler yok hoş bende gelemiyorum kaç gündür. valla kızım o kadar kuduruk olduki artık bunalımlardayım yani ay valla delircem bide inatçı ki yarabbimmafoldumben böyle oturup bagıra bagıra aglamak istiyorum. birkaç gündür kendimi tutamayıp bagırıyorum yine masum masum bana dogru yönelip üzerime tırmanıo sonrada çok üzülüyorum. hiperaktif valla hiperaktifkafamçokkarıştı ay şaka gibi yaw oynarken terlio üstünü degiştiriyorum yemek yerken terlio üstünü degiştiriyorum emerken terlio üzerini degiştiriyorum:bbo: kırk kez üst değiştiriyorum. gece emipte yatıo emerken terlio sırılsıklam üstünü degiştirip yatırıyorum 5 dak sonra uyanıo ee uyusun diye emziriyorum yine terlio hadeeee üstünü değiştirirrrrkennn uyanıo valla işkence ya bayramdan beri kuaföre gidip kaş aldıramadım valla( aman çok uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum çok

Canim rüyada cok terliyor ama ben okadar cok degistirmiyorum, sadece siliyorum terini beline bez koyuyorum... hep degistire degistire degistirirken hasta olur dötü yerinde durmadiigndan bir saatte anca giydiriyorum pesinden kosmaktan..:))

Rüyada cok sinirli elinden birsey aldigimda sinirleniyor kendini kasiyor, uyu diyince biraz sinirli bana bakip sacimi cekiyo :S

cekecegimiz var bu cocuklarin elinden :S

Canım naaptın zaten Ada uyumuyor geceleri diyorsun birde yormuşsun kendini. Dikkat et kankim.

Kıyamam dişmi çıkarıyor acaba??

Maaşallah ya ne kadar hamarat arkideşlerim var benim. Bana da bir gaz verin de bende dip-köşe girebileyim eve..
Ellerine sağlık caanımm.

Selam kızlar oglumla evımızı temızledık :) sımdı o mamasını yedı ve uyuyor canım Çay ıstıyorrrrrrrrrrrr
Ahanda bir hamarat daha.. Valla bravo. Bide oğlunuda kışkırtmış. Kimbilir ne vaat etti çocuğa. lülülülülülü
Benim oğlan anca düzelttiğim kanepe örtülerini çekip bozsun klava:

Valla ben okurken yoruldum.. Allah kolaylık versin.. Çokmu giydiriyorsun üstünü canım niye o kadar terliyoki??

o kadar hareketli ki artık bitip tükeniyorum. dogdugundan beri hatta karnımdan beri hareketli offf aglıyodum karnımdaykende canımı yaktıgı için. sürekli bir caba hareket aksiyon valla yetişemiyorum ben artık bu kuzuyamafoldumben yemek bile yemeye vakit yok valla eridim bittim:bbo:

bugün topic hamarat hatunlarla dolmuş maşallah diyim :))))
özgecim kesin diştendir uykusuzluğu ne yazıkki diş çıktıktan sonrada uyku problemi baki kalıyor en azından bizim öyle

canım ya çok zor anlıyorum seni
acaba enerjisini boşaltması için bişeyler mi yapsan
mesela yürüce koyuyormusun onda baya bi oyalanıyorlar yada hoppala ??

günaydın hanımlar nasılsınız

canım valla işin çok zor insan okurken yoruluyor Ece baya hareketli anlaşılan kolay gelsin fatmacım

ohhhh mis gb valla olsada içsem şurda ne güzel olurdu ellerine sağlık hayatım
valla bende hafta sonu Adayla uğraşmaktan unutuyorum bişeyler yemeği yok temizyikti yemekti uykusuydu oyunuydu derken zaman geçiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…