günaydın kızlar
dün kızım bana izin vermişti uyumam için bugünde misli misli çıkardı acısını 4 gb bi uyandı tamam artık ben çıkana kadar oyna benimle diye tutturuyor
aslıcım bişey sorucam ben kahvaltılarda yumurta ve peynirin karışmaması gerekiyor diye biliyorum bigun yumurta diger gun peynir veriyorum o yuzden yanlış mı biliyorum acaba?
bide kızlar dikkat edin meyve sularında karışık yaparken portakal mandalina gb meyveleri diğer meyvekerle karıştırmayın ayrı verin bunları yoksa tum meyvelerin vitaminlerini öldürüyorlar
cnım geçmiş olsun diştendir belki.endişe etme hemen.inşallah bir eşyi yok.kızlar şimdıde kızımın ateşi çıkdı allahım çok korkuyorum yaa ne olur dua edin
sanada yavru..nerelerdesin lan sen?esselamun aleyküm baculaaaa
slm arkadaşlar.oğlumun ilk dişi çıktı.bir kaç gün çok huysuzdu ve hafif ateşi vardı.umarım bundan sonrakileri rahat çıkarır.ben şu gdo la uğraşırken buraya yazmayı unuttum umarım herkes iyidir.
Derya sana bi soru sormustum canimm takip edemedim esinin is görüsmesinin sonucu ne oldu?
Nazar degmesin gülsahcim, hep gülün mutlu olun INSALLAH...sabahki mesajıda hala sitem doluydu eşiminmafoldumben
önceden böyle değildi son bir iki aydır böyle oldu benim kocam..alyayı kıskanıyor resmenkaydirigubbakcemile3
ee canlarına tak diyor sanırım zamanla,özlenmek güzel amaopuyorumnanaktan
sizde de var mı bilmyorum,alyayla bizim ilişkimiz tam oturdu artık..eskiden yaptığımız gereksiz kavgalar kalmadı mesela,surat yapmalar.anne baba olmanın verdiği erdemden dolayı ağırlık geldiopuyorumnanaktan
aynı flört ederkenki aşk geri geldi sanki..herşey mükemmel oldu nazar değmesin
bide babalığı beni hayran bırakıyor bu kadarını beklemiyordum ya ondan sanırım..herşeyi yapıyor kızıyla ilgili..öfff anlat anlat bitiremem
sizde nası durumlar?
Üzüldüm Deryacim..:)ne olacak baskasını almışlar benimki gidene kadar şansmı var
hiç valla görüşemez olduk canım yaa face çok takılıyonuz galibalmaz: bizi burda unutuyorsunuz ona göre
Anıl nasıl iyi mi hayatım