2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktorumuz öyle birşey söylemedi şöyle bir mantığı olabilir yumurta yüksek miktar demir ihtiva ediyor peynnirde de protein ve kalsiyum var kalsiyum ve demir birarada alınınca birbirini nötrlüyor ama demiri zaten extra veriyoruz ferrumla amaç diğer vitamin ve minerallerinden faydalanmak neticede yumurtada çinko vs de var :)))
meyve suyu için de dediğin doğru özellikle greyfurt vermemek gerekiyor greydurt önemli bir tetikleyici etki arttırıyor ilaç ve vitaminlerin....meyve sularını karıştırırken de farklı vitamin muhteviyanıa dikkat etmek lazım havuç yüksek miktar a vit. mandalin c vit. elma a vit. içeriyor mesela:)))

evet aslıcım bende öyle biliyorum başlarda karıştırıyordum bende ama sonradan napıyorum diye durdum ve bi daha yapmadım canım :)

slm arkadaşlar.oğlumun ilk dişi çıktı.bir kaç gün çok huysuzdu ve hafif ateşi vardı.umarım bundan sonrakileri rahat çıkarır.ben şu gdo la uğraşırken buraya yazmayı unuttum umarım herkes iyidir.

betülcüm hayırlı olsun inciniz canım Ada da da öyle olmuştu işallah diğerlerini kolay çıkartırlar canım

Sağol lazanyacım hoşbulduk ara ara girip çıkıyrm işte bebekle zor oluyo pat pat yapıyo tuşlara:))haftaya salı işe başlıyrm bende artık başlıyım ama dimi Kaan 8 aylık oldu.

kızlar şimdıde kızımın ateşi çıkdı allahım çok korkuyorum yaa ne olur dua edin
cnım geçmiş olsun diştendir belki.endişe etme hemen.inşallah bir eşyi yok.
esselamun aleyküm baculaaaa
sanada yavru..nerelerdesin lan sen?

hayırlı olsun canım
darısı bize.
öff o kadar canım sıkılıyor anlatamam dişi yok alyanın diye
ayın 18inde 9 ayı doluyor hala diş miş yok ortada:sinifsinif:

kanka geçmiş olsun yaa sende mi hastasın oyyoyyoyyy kıyamam ben sana geçmiş olsun canım

valla gülşahcım bende senin gbydım şimdi çıktı 2 dişi ama sorunlarda başladı gece uykuları bozuldu mızmızlık diz boyu hiç sorma valla bazen çıkmasaymış daha iyiymiş diyorum delikafadulden

hiç valla görüşemez olduk canım yaa face çok takılıyonuz galiba lmaz: bizi burda unutuyorsunuz ona göre
Anıl nasıl iyi mi hayatım

Nazar degmesin gülsahcim, hep gülün mutlu olun INSALLAH...
Rüya ben yemek yedirince cok zor yiyor sebege dönüyorum ama esim yedirdiginde doya doya hic mizmizlanmadan yiyip bitiriyor herseyi , o evde oldugu sürece o hep mamasini yediriyor, rüya onu isirmaya calisiyor dissiz haliyle (dislerimiz halen yok bu arada), sim ona sarkilar söylüyor , cuma günü icin esim sen arkadaslarinla bulus ben rüyayla ilgileneyim birazdaha bana alissinda ilerde calismaya felan gittiginde dursun yanimda dedi bakalim nasil olacak bir kac dakkada sibel gel demez insallah kaydirigubbakcemile3

ne olacak baskasını almışlar benimki gidene kadar şansmı var
Üzüldüm Deryacim..:)
Hayirlisi olsun, baska daha güzel bir is cikar karsisina insallah...

Nasilsiniz kizlar ?

Fundacim bisküvi tarifin icin cok tesekkür ederim deniycem ...

Benim moralim biraz bozuk kizlar
Babam 2002 senesinde insaattan düsmüstü beli catlamisti bir kac sene izin vermislerdi düzelmisti ve gecenlerde boynunu oynatamiyordu fazla dün doktor geldi eve artik belinden ve boynundan ignelere basladilar, belindeki catlak acilmis eskiye dair daha fazla.. (((
en kisa zamanda düzelir insallah yaaa onu öyle kendini hic oynatamadigi sekilde görünce mafoluyorum ((

Aysegülcüm iyi haberlerine sevindim...

Bazi akranlarimizin 7.disleri felan cikmis hayirli olsun bütün disler bizde daha hicccc bisi yokk ... Gülsahcim kafama takiyorum demissin bende gecen büyüklerimin yaninda cikmadi kizin disleri halen yaa dedim birak cikmasin gerekirse bir yasini bulsun dediler kaydirigubbakcemile3 hem senin icin rahat olur hemde mizmiz olmaz daha rahat cikarir, dayanir aciya dediler...

GDO yüzünden kasik mamalarinda felan yok denilmesine ragmen icim rahat etmiyor, sabahlari rüya 7li kasik mamasi ve cici bebe karisik yerdi e cici bebe olmayinca 7liyi sadece yemiyor o yüzden bizde artik bugün sabah su (hic bir sekilde cay icmiyor rüya) domates rendeledim - peynir , yumurta sarisi ve tereyagli menemen yaptim ekmek iciyle birlikte güzelcee yedii, ara ögün olarak meyve yediricem daha sonra sebze ve et karisimi daha sonra yogurt aksama ne olcak hicc fikrim yok ara sira aksamlari yedirmiyorum cünkü emziriyorum doyuyor halen cok sükür ... öglenleride fazla yemediginde hep emziriyorum:)

Son düzenleme:
sibelim canım çok geçmiş olsun babana çok üzüldüm okurken çok zor allahtan acil şifalar diliyorum canım tez elden iyileşir işallah

hiç valla görüşemez olduk canım yaa face çok takılıyonuz galiba lmaz: bizi burda unutuyorsunuz ona göre
Anıl nasıl iyi mi hayatım

Evet kankim itiraf ediyorum face de çiftlik kuruyoruz. Vakit buldukça çiftçilik yapıyorum.
Sizi unutmakmı yok canımmmm.:kedi:
Anıl iyi çok şükür. Biraz kabızlığı var. Kuru kayısı kaynattım 3 tane onu yediricem birazdan.. Sonrada suyunu içiricem.Sebze ne yapıcam karar veremedim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…