- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
adanın sevdiği bi armut varsı o da gitti elden desene...canım olayın glutenle ilgisi yok o sadece gdo lu ürünlerden bir tanesi.gluten dediğin tahıllarda bulunan bir nişasta.gdolusu da var normalide.yani anadoluda yetişmiş buğdayın gluteni tabiki tertemiz.yani gluten gdo demek değil.ayrıca o çok masum zannettiğimiz armuttada şeftalidede var malesef gdo.ve armut şu aralar en zararlı ürünlerden çünkü almanya bizden alımı durdurdu.armutta normalin 6 kat fazlası ilaçlama yapılmış bu sene.tehlike sınırının üstünde olduğu için ihraç edemiyoruz.
canım çok geçmiş olsun aklımızda bulunsungene virüslerle mikroplarla savaşa devam gündüzkinden daha iyi 4 aspirini kolanyanın içinde ezdim vücuduna sürdüm çok iyi geldi oğluma da aynısını yapmıştım onunla düzeldi aklınızda olsun
:roflol: :roflol:Rüyanin dötü uyurken bile yerinde durmuyorr :S
yahu zorlamasaydın kendini o kadar sonra da yapardıngünaydın canlar nasılsınız
ben çok yorgunum gece temizlilkçi kadın vardı mutfağı a dan z ye temizledi ama bende bittim oda bu hafta sonu ankaradayım ondan sonra h. sonu izmir ve kuşadasındayım sınavlar var bide yetmezmiş gb onlara çalışıyorum ondan sonrada bayram zaten kocişte şehir dışında olunca dedim kadın gellsinde mutfağı bitirsin bari gece 12 de bitti ve bizde kaldı gitme bu saatte dedim çok yorgunum valla kızlar kalçamla baldırım arasında nasıl bir çekme var anlatamam çok kötü iğne saplayıp çekiyorlarmış gb