offfff diyete başladımmm((((((
ben dün chicco aldım kirazlı ama alır almaz sterile edeyim derken kirazlar sarkıp metale değmiş eridi içindeki jel boşaldı,çok üzüldüm.ama neyse tekrar alcam bi de nuka bakiim.sağol ayşin.bu arada demek olgun bi imaj vermişim sana neden acaba?merak ettim...
yaw kızlar Ada çok huzursuz kaç gündür kulalkarını çekiştirip ağladı akşam daha dün kontrolü vardı kulaklarında sorun yoktu ama doktor dişetleri kabarmış demişti galiba diş çıkartıyor ne öneirisiniz sakinleştirmek için??
şöyle ki öğlen salata akşam 7 den sonra bişey yemek yok akşamları meyveli yoğuert ve bir ızgara et köfte tavuk vs. bir de mustela yeni bir ürün çıkartmış doğum sonrası annelere ek gıda kapsülleri bu kapsüller vücudun forma girmesine de yardımcı oluyor doğumla meydana gelen hasarları tamir etmek üzere tasarlanmış ondan almayı düşünüyorum ve de işte 17 gibi çııkıp bir saat yürüyüş yapacağım
sigarayı da bıraktım dün doktor kızdı eğer bırakamıyorsan emzirmeyi bırak dedi(( emzirmeyi bırakamayacağıma göre sigarayı bıraktım mafoldumben
neysem herkes iyi dimi?
bu arada bişi sorcam sütünün tadına bakan oldu mu? acayip merakediyorum ama bi damlasına bile bakamadım elanın hakkını alıyomuşum gibi kötü hissediyorum. acaba nasıl tadı? hepimiz benzer süt mü üretiyoruz?
cumartesi kocişin doğumm günü kızlarr ne alsam ben ona yaaa
Cnm Meltemcim ben en son o anne - bebek zentrumuna 09.06 götürdüm ozmn 5310du ve dün 07.07.di ozmn götürdüm 6070 cikti ve bu onlara göre iyi geldi yani bir ay icinde 750gr almis oldu ... birde bu aralar sicaktan fazla emmiyordu o yüzden onlara ayda 750gr gayet iyi geldi bende anlaamdim bakildiginda zayif görünüyor rüya ama doktorlar iyi ve boya diyorlar boyu ölctügüm gibiymis 65cm!nasıl olur yahu...haftada 70 ayda 280 gr eder ve bu ayda günde 25 gr yani ayda 750 gr almaları llazım... biz bile 550 gr aldı diye dr mamaya başla az almış dedi biliyosun...
Yoğurt verme diyen nadir hekimlerden sanırım...enteresan bi durum...doktor görüşleri ülkelerarasıda değişiyo demek...başka bi dr a götür derim...doymuyo demekk, sibelim kilo alımı normalmi sence???
yoğurdu neden verme dedi acaba sibelimCADIARZU
babaoğul için satılan gömlek hatırlıyorum ben hangi markaydı? .. çok hoş olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?