2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm ne zmandır yazamadım yine, emme savasımız devam ediyorda hala, uyuyunca emiyor baska türlü emmiyor,şimdi uyuudu müzikle uyuyor hanfendi kıraç yada mercandede dinletiyorum dalıyor hemen.uyumuşken bi emzireyimde geleyim

şöyle ki öğlen salata akşam 7 den sonra bişey yemek yok akşamları meyveli yoğuert ve bir ızgara et köfte tavuk vs. bir de mustela yeni bir ürün çıkartmış doğum sonrası annelere ek gıda kapsülleri bu kapsüller vücudun forma girmesine de yardımcı oluyor doğumla meydana gelen hasarları tamir etmek üzere tasarlanmış ondan almayı düşünüyorum ve de işte 17 gibi çııkıp bir saat yürüyüş yapacağım

sigarayı da bıraktım dün doktor kızdı eğer bırakamıyorsan emzirmeyi bırak dedi (( emzirmeyi bırakamayacağıma göre sigarayı bıraktım mafoldumben

kızlar kilo her bebeğe göre değişiyo batu ayda 850 gr alıyo anne sütüyle mecbur kalırsam mama veriyorum annenin sütüne bebeğin gelişimine göre değişiyo fazla takmayın bence

yaw kızlar Ada çok huzursuz kaç gündür kulalkarını çekiştirip ağladı akşam daha dün kontrolü vardı kulaklarında sorun yoktu ama doktor dişetleri kabarmış demişti galiba diş çıkartıyor ne öneirisiniz sakinleştirmek için??

selamlarrrr. canım ben özellikle bebeklerin ağzına alacakları şeyleri emzik ve kaşıyıcı vs chiccodan almıyorum. çinde üretildiği için. nuk en iyi bildiğim marka. almanyada üretiliyo. denetim de fazla orda ne de olsa.
ya ne biliyim canım belki yazılarından belki adından ama daha önce tipini görmemiştim görsem öyle düşünmezdim:roflol:

hayırlı olsun aslı rejimin:) darısı bize artık ama şu sıralar hiç umrumda değil. zaten emziren anneler otomatikman 500 kalori veriyolar 0 hareketle. ben de ayıcık gibi yiyorum napıyım bir de sıcaklar eminim günde 1500 kalori kesin gidiyodur benden. onu tammlamak lazım fazlasıyla.

benimki de uyurken çok rahat emiyo. uyanıkken savaş veriyoruz resmen. bugün de uyandı biraz oynaştık babası gitti. emziriyodum o sıra. birden öğürmeye başladı. offf sonra emdiği tüm sütleri kustu.... herşeyiiii.... banyoya götürürken de hala memeye saldırıyodukaydirigubbakcemile3
neyse onu yıkadım, ben yıkandım. emzirdim uyuttum. hala uyuyo veledim.

neysem herkes iyi dimi?
bu arada bişi sorcam sütünün tadına bakan oldu mu? acayip merak ediyorum ama bi damlasına bile bakamadım elanın hakkını alıyomuşum gibi kötü hissediyorum. acaba nasıl tadı? hepimiz benzer süt mü üretiyoruz?

selam kızanlar nabersiniz Aslıcım dıyetın hayırlı olsun bende baslamak ıstıyorum yaa ama sütün biter falan dıyolar napsamkı

canım diş kaşıyıcısı dışında benimki anca kumaşları ağzına götürünce rahatlıyo. bi de soğuk salatalık veriyorum. yumuşak yeri gelecek şekilde ki hem de suyuna alışsn diye. artık yalatmak gerekiyo bişeyleri.dişliğini dolaba koyup serince verebilirsin. uyuşturuyo. bir de daha önce demiştim size osalit adında bi ilaç var. bitkisel. ama bizimki garipsedi ek gıdaya geçmediği için.

bende geçen gördün onu ecaneci kadın beni ve defneyi görünce önerdi.. bi üzüldüm ki sormayın... ACIMAYIN BANA!!!...ühhüüüü.... :roflol:..
daha önce internette görmüştüm türkiyede satılmıyordu yeni gelmiş. ben emin olamadım bu güne kadar ne kullandıysam işe yaramadı.
bide aklıma şu takıldı.. bi ne yersek bebeğe o geçmiyor mu? geçiyor.. bizde yaptığı etkiyi bebektede yapmıyor mu? yapıyor..

şimdi bu hap beni zayıflatıcak ta defneyi de mi zayıflatıcak ????.... soru budur ben bilemedim...

sigarayı da bıraktım dün doktor kızdı eğer bırakamıyorsan emzirmeyi bırak dedi (( emzirmeyi bırakamayacağıma göre sigarayı bıraktım mafoldumben

tebrikediyorum vereliniortak zamanı geldi de geçiyordu..opuyorumnanaktan

benimki şekerli :içelim:

pastırmalı pizzaya dadanınca defnem emmedi sanırım o zamanda pastırmalıydı laelaelaelaelae

Sallamadan uyutma çalışmalarına başladım.6. aya kadar bitiricem inşallah... defne 1- ahu 0 skor budur. şimdi dizde kazandığı zaferin tadını çıkara çıkara uyuyor....

cumartesi kocişin doğumm günü kızlarr ne alsam ben ona yaaa

Cnm Meltemcim ben en son o anne - bebek zentrumuna 09.06 götürdüm ozmn 5310du ve dün 07.07.di ozmn götürdüm 6070 cikti ve bu onlara göre iyi geldi yani bir ay icinde 750gr almis oldu ... birde bu aralar sicaktan fazla emmiyordu o yüzden onlara ayda 750gr gayet iyi geldi bende anlaamdim bakildiginda zayif görünüyor rüya ama doktorlar iyi ve boya diyorlar boyu ölctügüm gibiymis 65cm!
yoğurdu neden verme dedi acaba sibelimCADIARZU

esmacim dediki alergik felan filan ben dedim ama kaynatiyorum kendim yogurdu mayaliyacagim ginede simdi alergi cikmaz ileriki yillarda eiweiß alergiesi cikar dedii anlamaidm bendee...
ama kendi bebe doktorumda 14.agustosta terminim var ozmn bakalim o nediyecek gerci ozmn rüya bes aylik oluyor burda tam ek gidalara baslaam dönemi burda bes aydan önce baslatmiyorlar gerek kalmadigi sürece... gerekceleride: eger bebe meme almiyorsa veya süt bebege yaramiyorsa diger türlü mecburi onlara göre...mirmirmirmir

bu arada nasilsiniz ben iyiyim :roflol: kaydirigubbakcemile3

babaoğul için satılan gömlek hatırlıyorum ben hangi markaydı? .. çok hoş olur..

babalar günü için body yaptırdım ben babamın oğluyum yazılı arkasındada isimleri yazıyordu ama bir ver bakem adresi belkim olabilir

sağol ahu:) bakıcam ama ne zaman? ilk zamanlar da o kdar döktüm ya(( bana da dediler baharatlı şeyleri bebek tadıyomuş. adet olunca da sütün tadı değişirmiş.

esmacım, bizim de evlilik yıldönumumuz yaklaşıyo sana yazarken ben de otlanırım fikirlerden:)))))))))

kizlar ben kuaföre gider birkac is halletmem lazim yarin termin verecekler bana saclarimi daha kisa kestirmeyi düsünüyorum cooooooooooooooook dökülüyorlar yakinda kel yapip dolascammm...
Öptüm sizleri kocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…