- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 163
- 37
canım heryerin tartısı aynı olmuyo ilk olarak onu söyleyeyim ana sağlıkdaki tartıda batu daha ağır çıkıyor o yüzden ben doktorum tartısını baz alıyorum o yüzden 70gr almış gözüküyor bence çünkü ayda 750gr gayet iyiCnm Meltemcim ben en son o anne - bebek zentrumuna 09.06 götürdüm ozmn 5310du ve dün 07.07.di ozmn götürdüm 6070 cikti ve bu onlara göre iyi geldi yani bir ay icinde 750gr almis oldu ... birde bu aralar sicaktan fazla emmiyordu o yüzden onlara ayda 750gr gayet iyi geldi bende anlaamdim bakildiginda zayif görünüyor rüya ama doktorlar iyi ve boya diyorlar boyu ölctügüm gibiymis 65cm!
esmacim dediki alergik felan filan ben dedim ama kaynatiyorum kendim yogurdu mayaliyacagim ginede simdi alergi cikmaz ileriki yillarda eiweiß alergiesi cikar dedii anlamaidm bendee...
ama kendi bebe doktorumda 14.agustosta terminim var ozmn bakalim o nediyecek gerci ozmn rüya bes aylik oluyor burda tam ek gidalara baslaam dönemi burda bes aydan önce baslatmiyorlar gerek kalmadigi sürece... gerekceleride: eger bebe meme almiyorsa veya süt bebege yaramiyorsa diger türlü mecburi onlara göre...mirmirmirmir
bu arada nasilsiniz ben iyiyim :roflol: kaydirigubbakcemile3
yoğurda gelincede ben dpkpturumu aradım bebek mamasıylamı yoksa sütlemi yapayım diye doktor süt mayalanınca alerjik özelliğini kaybeder sütle yap dedi kafam karıştı şincik CADIARZU:uhm: