Aman mideme oturursun alimallahkaydirigubbakcemile3kız beni yemek kolay değildir heheheheheheheheheheheh afiyet olsun meltooooo
bayağı ağırsın...Yani ağır bi yemelikkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman mideme oturursun alimallahkaydirigubbakcemile3kız beni yemek kolay değildir heheheheheheheheheheheh afiyet olsun meltooooo
diş kaşıyıcı ne aldınız kızlar?
hee bi de kızımın dişetleri kabarmış((((
bana bit-ri lazanya tarifi versin...
Kız sheyla sen soktun kafama sen ver...
Emelcm kendime diil kocaya yapçam...Gerçekteeen
bir ben vardır benden içeri(bu ben hill show daki ben ama pu haaaa)ahh ah 80 lerrrrbir ben varım bir de in cin
neyse
ee fıstıklar daha daha nasılsınız
alıntıları 2 saat önce yaptım şimdi yazabildim
bizim burası çoooooook sıcak
dün kendime bi korse aldım
toplayıcı belki şu dümdüz kıçımı accık toparlak gösterir ama büyük almışım değiştireceğim
hani şu tvde reklamı çıkıyor ya
150 tl olanlar 15 tl ye aldım aynısı
bugün komşumuzun kızı gelmişti ingilterdenn kızıma çok güzel ciciler getirmiş
ama büyük anca seneye giyer
idilim bi alem babası bağlama çalınca uyuyor
ben calam dedim babası yatıyordu ben tellere vurdukça kız çığlık attı
beğenmedi oda biliyor
babası geldi çaldı uyudu
bii cadalozki görmelisiniz
ben şarkı söylğüyorum kendisine eşlik ediyor oyuncaklarını tutuyor oynuyor
poşetlere bayılıyor ayy çok seviyom ben bu kızı ya bide yalandan ağlamayı öğrenmiş sıkılınca ağlıyor
işte böylee eee sizlewrde ne var ne yokkk
Kizlar biz geldik doktordan ve gecen sali ve bu sali arasinda yani bir hafta icinde 70gr almis ... doktor iyi dedi ... bu ay sonunda veya besinci ayin ortasinda havus haslamasiyla baslayabilirsin dedi yogurt kesinlikle verme dedi anlamadim yaaa??
Öptüm sizleri kocaman... Pcyi acik unutmusum kapatmadan önce yazmak istedim...
chicco kiraz ve yine chicco yuvarlak olandan aldık jellilerden ama sevmiyo sıpadiş kaşıyıcı ne aldınız kızlar?
canım üzerinde kaynatmayın yazıyo sıcak suda yıkayın diyo ben kaynatmadım o yüzdenben dün chicco aldım kirazlı ama alır almaz sterile edeyim derken kirazlar sarkıp metale değmiş eridi içindeki jel boşaldı,çok üzüldüm.ama neyse tekrar alcam bi de nuka bakiim.sağol ayşin.bu arada demek olgun bi imaj vermişim sana neden acaba?merak ettim...
Kizlar biz geldik doktordan ve gecen sali ve bu sali arasinda yani bir hafta icinde 70gr almis ... doktor iyi dedi ... bu ay sonunda veya besinci ayin ortasinda havus haslamasiyla baslayabilirsin dedi yogurt kesinlikle verme dedi anlamadim yaaa??
herkese benden ballı günaydın ahu benden önce davrandın kızzz sanada kocaman günaydın
canım sanada defne tam forundaydı erkenden kalktık
kocişin dersleri bitti yeterlilik sınavlarını verdi sözü vardı her sabah bi saat alıp ilgilenecek bende uyuycam şimdi bonus olarak 1 saatim var... oohhhhh sessiz sessiz uyuyorum içeri şutluyorum utanmadan.."hadi gidin bakalım.." diye...
şimdi dinçim güne hazırım... da bizimki dizimde yattı uyudu baba çok yormuş anlaşılan.. bide bi kaka yaptı sırtına kadar emdi..rahat...
allah huzurarını hiç bozmasın dün akşam arkadaşlala yemeğe gitti burnımuzdan getirdiiii.... garsonlar ve tüm millet acıdı halimize :gitme:
maaşallah seninkine anne sütü pek bi yarıyor... bende bu aralar paranoyaklık bqş gösterdi bu doymuyor zayıflıyor diye... enson 18inde 6500 idi ama iyi sanırım.
iyi canım maşallah fotosundada gayet sağlıklı görünüyor takıntı yapma bence doymasa ağlar annesi 2 gündür sütüm azaldı sürekli memede batu ama biberon veremiyorum bebeye almıyo ben evdeyken eşşolusu aç aç yapışıyo dana gece ben yatarken doyuram bari dedim sadece 60cc mamayı zor içti uykunun arasında bile biliyooo kaydirigubbakcemile3
seni özlüyordur annasi..
bi kitapta okumuştum anneler biberona alıştıramazlar diye bebekler sütün kokusunu alırmış memeden istermiş.. baksana sen nede cinler... defne taaa uzaklardan tam koordinatları şap diye buluyorlar sıpalar... daha elinin ayağının nerde olduğunu bilmeden memeyi biliyorlar...
bende zaten dr başla demeden vermiycem.. dışarıda zor oluyor dün gittiğimiz yer evimize çok yakın genelde orda yiyoruz ama emzirme yeri yok toplantı odası var orda emziriyorum yanlışlıkla sürekli garsonlar girip çıkıyor adamlar artık alıştı biz... ilk başlarda panikle kaçarlardı şimdi yadirgamıyorlar :kedi:.. ama ben çok bozuluorum mafoldumben
nasıl olur yahu...haftada 70 ayda 280 gr eder ve bu ayda günde 25 gr yani ayda 750 gr almaları llazım... biz bile 550 gr aldı diye dr mamaya başla az almış dedi biliyosun...Kizlar biz geldik doktordan ve gecen sali ve bu sali arasinda yani bir hafta icinde 70gr almis ... doktor iyi dedi ... bu ay sonunda veya besinci ayin ortasinda havus haslamasiyla baslayabilirsin dedi yogurt kesinlikle verme dedi anlamadim yaaa??