2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

diş kaşıyıcı ne aldınız kızlar?

canım bende nuk var 3 lü, sertlikleri farklı. 2 tane de sulu var. dolaba koyuyorum serin serin kaşıyo. ama nukları daha çok sevdi diyebilirim.

hee bi de kızımın dişetleri kabarmış ((((

hadi hayırlısı olsun canım:) umarım ağrısız acısız geçirir bu dönemi.

bana bit-ri lazanya tarifi versin...
Kız sheyla sen soktun kafama sen ver...
Emelcm kendime diil kocaya yapçam...Gerçekteeen

valla bu hafta yaptım ablam ve eşim bayıldı. tarıfını vereyim.

iç:
250 gr kıyma,
1 orta soğan,
3 havuç
salça
tuz
(dilersen baharat ama ben sadece pul biber koydum o da çok az.)

soğanları yemeklik ince doğra kıymayı koy rengi dönünce havuçları ekle, iyice kavur ve salçayı tuzu ekle. lazanyaları haşladığın sudan biraz al ve sulandır.

lazanyaları haşlarken 2 kat olacak şekilde biriktir ve beşamel sos hazırla hemen.
beşamel sos:
ölçüleri kafama göre yapıyorum.
2 çorb. kaşığı katı yağ,
2 çr. kaş. un
2 su bardağına yakın süt
tuz karabiber
yağı erit ve unu koy. un kokusu gidene kadar kavur, sütü yavaşça ekle, kabarınca tuz ve biberi ekle.

şimdi tepsini yağla, 1 sıra lazanya koy. üstüne çokkk ince besamel sos koy. 1 kat daha lazanya. sonra kıyma sosu. sonra lazanya beşamel,lazanya, kıyma sos,lazanya beşamel lazanya aman işte ben 2 sıra kıyma harcı olacak şekilde. en son istediğin kadar kaşarı kalan beşamel sosa ekle biraz ayır ama. sosu dök. 180 derecede ısınmış fırına at. piştiğini anlayınca kalan kaşarı dök. kaşar eriyince isteğe bağlı kızarınca yemeğe hazır.

kaşarı sosa ekleyince kuru sert olan üst tabaka olmuyo. çokk güzel oluyo.

ben dün chicco aldım kirazlı ama alır almaz sterile edeyim derken kirazlar sarkıp metale değmiş eridi içindeki jel boşaldı,çok üzüldüm.ama neyse tekrar alcam bi de nuka bakiim.sağol ayşin.bu arada demek olgun bi imaj vermişim sana neden acaba?merak ettim...

Kizlar biz geldik doktordan ve gecen sali ve bu sali arasinda yani bir hafta icinde 70gr almis ... doktor iyi dedi ... bu ay sonunda veya besinci ayin ortasinda havus haslamasiyla baslayabilirsin dedi yogurt kesinlikle verme dedi anlamadim yaaa??

Öptüm sizleri kocaman... Pcyi acik unutmusum kapatmadan önce yazmak istedim...

ilk günaydın benden....

bu sıcaktada giyilmiyok ki o korseler ben bambudan yapılmış olan aldım o bile banamısın demiyor terim terim trliyoruz delikafadulden...

yalandan ağlamayı nereden çözdü bunlar defnede öğle.. gecen dra gittiğimizde yalandan ağlıyordu iğneyi yiyince gerçeğe bi dönüşü var kaydirigubbakcemile3.. canı yanıdı kıyamadım ama çokta komikti..

elma havuç herkes hemfikir... diğerlerini daha sindiremiyorlar...
ben yoğurt yerine kefir yapıcam bakalım nasıl sindirecek. 40in içindeyken iyi gelir diye kefir içiyordum gaz yaptı defnede bıraktım. ama çok yararlıymış. tadını sevmiyorum ama içmek lazım..:içelim:

diş kaşıyıcı ne aldınız kızlar?
chicco kiraz ve yine chicco yuvarlak olandan aldık jellilerden ama sevmiyo sıpa
canım üzerinde kaynatmayın yazıyo sıcak suda yıkayın diyo ben kaynatmadım o yüzden

yoğurdu neden verme dedi acaba sibelimCADIARZU

derya ben anne sütü veriyorum eğer doymazsa günde 1 kere mama veriyorum mamada şimdiye kadar günde 150ccden fazla içmemişdir bazen hiç içmediği oluyoo

herkese benden ballı günaydın ahu benden önce davrandın kızzz sanada kocaman günaydın

herkese benden ballı günaydın ahu benden önce davrandın kızzz sanada kocaman günaydın

canım sanada defne tam forundaydı erkenden kalktık

kocişin dersleri bitti yeterlilik sınavlarını verdi sözü vardı her sabah bi saat alıp ilgilenecek bende uyuycam şimdi bonus olarak 1 saatim var... oohhhhh sessiz sessiz uyuyorum içeri şutluyorum utanmadan.."hadi gidin bakalım.." diye...

şimdi dinçim güne hazırım... da bizimki dizimde yattı uyudu baba çok yormuş anlaşılan.. bide bi kaka yaptı sırtına kadar emdi..rahat...

allah huzurarını hiç bozmasın dün akşam arkadaşlala yemeğe gitti burnımuzdan getirdiiii.... garsonlar ve tüm millet acıdı halimize :gitme:
maaşallah seninkine anne sütü pek bi yarıyor... bende bu aralar paranoyaklık bqş gösterdi bu doymuyor zayıflıyor diye... enson 18inde 6500 idi ama iyi sanırım.

iyi canım maşallah fotosundada gayet sağlıklı görünüyor takıntı yapma bence doymasa ağlar annesi 2 gündür sütüm azaldı sürekli memede batu ama biberon veremiyorum bebeye almıyo ben evdeyken eşşolusu aç aç yapışıyo dana gece ben yatarken doyuram bari dedim sadece 60cc mamayı zor içti uykunun arasında bile biliyooo kaydirigubbakcemile3

seni özlüyordur annasi..
bi kitapta okumuştum anneler biberona alıştıramazlar diye bebekler sütün kokusunu alırmış memeden istermiş.. baksana sen nede cinler... defne taaa uzaklardan tam koordinatları şap diye buluyorlar sıpalar... daha elinin ayağının nerde olduğunu bilmeden memeyi biliyorlar...

bende zaten dr başla demeden vermiycem.. dışarıda zor oluyor dün gittiğimiz yer evimize çok yakın genelde orda yiyoruz ama emzirme yeri yok toplantı odası var orda emziriyorum yanlışlıkla sürekli garsonlar girip çıkıyor adamlar artık alıştı biz... ilk başlarda panikle kaçarlardı şimdi yadirgamıyorlar :kedi:.. ama ben çok bozuluorum mafoldumben

versende almıyo sıpa kafayı gömüyo memeye hele görünce çıldırıyo bayılıyorum gelde ver biberonu ama dün hiç sütüm yoktu bugünde fazla değil adetten etkilendi sütümm ama yemiyo beberonu aklı yetmezken yiyodu biberondan ama akıllandı illede meme isteyozopuyorumnanaktan

nasıl olur yahu...haftada 70 ayda 280 gr eder ve bu ayda günde 25 gr yani ayda 750 gr almaları llazım... biz bile 550 gr aldı diye dr mamaya başla az almış dedi biliyosun...
Yoğurt verme diyen nadir hekimlerden sanırım...enteresan bi durum...doktor görüşleri ülkelerarasıda değişiyo demek...başka bi dr a götür derim...doymuyo demekk, sibelim kilo alımı normalmi sence???

günaydın gençlik

dün dişlik aldım cadıya chicconun kirazlısı güseldi ama playgronun tamamı sulu olanları vardı bayıldım ondan aldım akşamdan beri ısırıp duruyor

Öyle tabi melekçim bizimde öyle 1300 grdan 550 ye düştük ama 70i drorun yeterli bulması garipgeldi...
Oh hatun bi gidpo görmek kısmet olmadı şu cevahri...git bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…