2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktora gittik bacılar doktor amcamız pek bi güsel muayene etti bizi demir eksikliği var dedi ferrosanol başladık deviti bıraktık multitabs verdi d vitamin ve a.c varmış içinde kilomuz 5850 820 gr almışız bir ayda gayet iyi dedi ancak 2 cm cik uzamış uzama yavaş olmuş dedi anne sütünü az aldığı içinmiş neticesi bu.pek bi maymunluk yaptı benim cadı doktora gülücükler falan doktorumuz alaz Ada nın nörolojik gelişimini 2 ay önde buldu anasına çekmiş kıpır kıpır dedi durdu ilgi istiyormuş sürekli konuşun dedi elma rendele ver bakalım dedi kilo alımı güzel ama alıştırmak için veriyoruz ek gıdaya önümüzdeki ay geçeriz dedi tv izletme am a illa izliyosa öğretici bişeyler al dedi her kadın gibi o da ilgi istiyo dedi eheuheueeheueheu bir de siz okumuş anneler herşeyi çok biliyonuz öğretiyonuz bu bebelere dedi hehehehehehe kalça ultrasonu için konuştuk ben isstemiyorum dedim hahahaha tamam önümüzdeki ay çekeriz dedi baktı zaten bunda olmaz kalça çıkığı dedi bol bol gezin akşamüstü yürüyüaşlere çıkın dedi Ada mekan değiştirsin sürekli dedi herşeyi kaydediyormuş öyle işte sağlıklı olmasına çok sewindim bebeler hasta olmasın haa bir de yalnız bırakmayın çok hareketli düşebilir heryerden dedi

iyiym hocaa sen nassın cimcimeyle uğraşıyom
napim canım karakuzumla geçiyor günlerim
kız bu kocaman adam olmuş.. takım elbise giydir kocanla işe yolla bunu.. maaşallah...
yerim ben o kara kafayı..
eheheheheheh demi yaaa öptükkkk
maşallah kuzumaaa anası kılıklıııı
anam karakuzumun kara kaşına kara gözüne kurban olsunlarrrr bebeeemmmm :)))

sağol teyzesiii öper ellerindenn

öncelikle sağol canım, umarım iyisinizdir. bence kafana takma kilosunu canım, kend,ne yeteni zaten alıyo o. arkadaşımın oğlu 11 aylık 7.5 kilo. çok araştırma yapıldı ama bişi bulunamadı. bebek çok hareketli. annesinin vermediği kalmıyo ama kilo almıyo. ama sağlıklı sonuçta. sakın stres yapma canım. ali tuna hem yakışıklı hem de sağlıklı....

güzel habererini bekliyoruz canım.maaşallah rüyaya bu arada. uzun kız olacak...

zaten snein kızdan da pasif bi duruş beklenemezdi. maşallahh alaz ada'ya.....

damlacım o ne öyle ne tatlı olmuş tolga. bana da herkes "kara" sıfatını takardı. hala öyle:)

maşallah ayakları kıpır kıpır ki fotoda net çıkmamış. ee bunlar kilo tutar mı yaaa:))

bana bit-ri lazanya tarifi versin...
Kız sheyla sen soktun kafama sen ver...
Emelcm kendime diil kocaya yapçam...Gerçekteeen

Allahım herkes tatile gidio yaaalmaz:
biz burda melek sibel şehnaz buket pineklicez anlaşılann bu yaz...
Kız melek sevilmez mi kız kutsi... taş gbi... yani sesizemuszemus
PİNEKLEYENLERE BENİDE KATT
maşallah batuşa sen sadece anne sütü vermiyordun demi mamada veriyordun
canımın içi iyi tatiller kara kuzum bide bronzlasırsa böcük gibi olurr
çok geçmiş olsun
aynı gün benim kocişin doğum günü yane bugünnnn
cınımın içi geçmiş olsun badirreler atlatmışınız
yinede gezmişin ama
kız manastıra gitmedinmi nbende orayı çok merak ediyorum
bide kazım koyuncunun mezarı trabzondaydı demi
yada ben yanlışmı hatırlıyorum
o adama hala üzülürüm ben
geçmiş olsun canım
senin oğlanda benim kız gibi bizimkinin boyu uzuyor kilo aynı doktorların hepsi izind eyarın hastaneye gideceğiz idrar kültürü ypılacak artık herhangi bi doktora gideriz

Hamilemiyim neee reglde olmadim delikafadulden mafoldumben

ben 2. ay doldu düzenli oluyorum valla çok şükür

neyse
ee fıstıklar daha daha nasılsınız
alıntıları 2 saat önce yaptım şimdi yazabildim
bizim burası çoooooook sıcak
dün kendime bi korse aldım
toplayıcı belki şu dümdüz kıçımı accık toparlak gösterir ama büyük almışım değiştireceğim
hani şu tvde reklamı çıkıyor ya
150 tl olanlar 15 tl ye aldım aynısı
bugün komşumuzun kızı gelmişti ingilterdenn kızıma çok güzel ciciler getirmiş
ama büyük anca seneye giyer
idilim bi alem babası bağlama çalınca uyuyor
ben calam dedim babası yatıyordu ben tellere vurdukça kız çığlık attı
beğenmedi oda biliyor
babası geldi çaldı uyudu
bii cadalozki görmelisiniz
ben şarkı söylğüyorum kendisine eşlik ediyor oyuncaklarını tutuyor oynuyor
poşetlere bayılıyor ayy çok seviyom ben bu kızı ya bide yalandan ağlamayı öğrenmiş sıkılınca ağlıyor
işte böylee eee sizlewrde ne var ne yokkk

lazanya çok basit canım..
lazanyaları al haşla o ara kıymayı kavur domatesli gene..
sonra borcama lazanyadan koy üstüne kıymayı tekrar lazenya tekrar kıyma sonra lazanya ile kapatıp kaşar rendele.fırına at kaşar eriyincede yeyebilirsin..
geçmişi okuyamda gelem

Kız meltem gozum ustunde eger sen meltemsen bende emelsem bılıyorum kı o lazanyadan sende yıyeceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…