ben burdayım tüm topaça yeterim :teytey:
napim canım karakuzumla geçiyor günlerimiyiym hocaa sen nassın cimcimeyle uğraşıyom
eheheheheheh demi yaaa öptükkkkkız bu kocaman adam olmuş.. takım elbise giydir kocanla işe yolla bunu.. maaşallah...
yerim ben o kara kafayı..
maşallah kuzumaaa anası kılıklııııdoktora gittik bacılar doktor amcamız pek bi güsel muayene etti bizi demir eksikliği var dedi ferrosanol başladık deviti bıraktık multitabs verdi d vitamin ve a.c varmış içinde kilomuz 5850 820 gr almışız bir ayda gayet iyi dedi ancak 2 cm cik uzamış uzama yavaş olmuş dedi anne sütünü az aldığı içinmiş neticesi bu.pek bi maymunluk yaptı benim cadı doktora gülücükler falan doktorumuz alaz Ada nın nörolojik gelişimini 2 ay önde bulduanasına çekmiş kıpır kıpır dedi durdu ilgi istiyormuş sürekli konuşun dedi elma rendele ver bakalım dedi kilo alımı güzel ama alıştırmak için veriyoruz ek gıdaya önümüzdeki ay geçeriz dedi tv izletme am a illa izliyosa öğretici bişeyler al dedi her kadın gibi o da ilgi istiyo dedi eheuheueeheueheu bir de siz okumuş anneler herşeyi çok biliyonuz öğretiyonuz bu bebelere dedi hehehehehehe kalça ultrasonu için konuştuk ben isstemiyorum dedim hahahaha tamam önümüzdeki ay çekeriz dedi baktı zaten bunda olmaz kalça çıkığı dedi bol bol gezin akşamüstü yürüyüaşlere çıkın dedi Ada mekan değiştirsin sürekli dedi herşeyi kaydediyormuş öyle işte sağlıklı olmasına çok sewindim bebeler hasta olmasın haa bir de yalnız bırakmayın çok hareketli düşebilir heryerden dedi
anam karakuzumun kara kaşına kara gözüne kurban olsunlarrrr bebeeemmmm :)))
Ahu annene buyuk gecmıs olsun. Allah kızkardesıne de saglıklı bır evlat nasıp etsın.
Ayşinim büyük geçmiş olsun. Benimki de ufacık yerden yuvarlanıp kafasını oyuncak kutusuna carpmıstı. Dusmeyen bebek yok derler gercekten. Onemlı olan en zararsız sekılde atlatmak sızde oyle atlatmıssınız Allaha sukur.
Esma bende ılk Haziran'ın 20 sinde oldum eskisi gibi oldum belki biraz daha az. Benim 2 gün sürüyor 1 gün ara verip 3.gün biraz daha geliyor o kadar sürüyordu zaten.
Aslı bebekle yolculuk çok zor ve yorucu. Sizede geçmiş olsun diyeyim.
Bizim oğlanda meyva yiyince hemen aynı şekilde sindirip resmen püresin, çıkarıyor :)
Bu arada dün doktora gittik. Bugün 5 ay doldu çünkü. Rotavirüs aşımızı olduk. Oğlum doktora göre iyi olmasına rağmen bana göre çok zayıf. Doktor boya veriyor dedi.
6470 gr 67 cm olmuşuz.
Ağzında pamukçuk oluşmuş. Ateşli hastalığından sonra çıktı. Şimdi de bu yüzden yiyemiyor.
Bizde haberler böyle.
Melekcim ck gecmis olsun ... Sana zayif gelebilir ama bence gayet iyi cünkü boyu masallah uzun bence problem yapma kendine ... Saglikli olmasi en önemlisi!
birde bes aylik olmus Nice uzun uzun uzun bes aylar gecirsin ...
bizde bugün dört aylik olduk... :)
Bugün boy ve kilo takipi icin Anne-Bebek Zentrumuna gidecegiz, her iki haftada bir gel takipler iyi olur demislerdi bakcez... Gecen hafta sali günü doktorda tartilmistik 6000gr di bakalim bir hafta icinde nekadar olmusss... boyunuda merak ediyorum doktor gecen hafta ölcmedi ben evde ölctügümde 65cm bakalim dogrumu
Dün gece cok rahatsizdim yaaa cok kötü oldum migde bulantisi-bas dönmesi-soguk terlemeler ama cok sicakti bana anlamadim gitti kafamçokkarıştı ama cok sükür simdi iyiyim...
doktora gittik bacılar doktor amcamız pek bi güsel muayene etti bizi demir eksikliği var dedi ferrosanol başladık deviti bıraktık multitabs verdi d vitamin ve a.c varmış içinde kilomuz 5850 820 gr almışız bir ayda gayet iyi dedi ancak 2 cm cik uzamış uzama yavaş olmuş dedi anne sütünü az aldığı içinmiş neticesi bu.pek bi maymunluk yaptı benim cadı doktora gülücükler falan doktorumuz alaz Ada nın nörolojik gelişimini 2 ay önde bulduanasına çekmiş kıpır kıpır dedi durdu ilgi istiyormuş sürekli konuşun dedi elma rendele ver bakalım dedi kilo alımı güzel ama alıştırmak için veriyoruz ek gıdaya önümüzdeki ay geçeriz dedi tv izletme am a illa izliyosa öğretici bişeyler al dedi her kadın gibi o da ilgi istiyo dedi eheuheueeheueheu bir de siz okumuş anneler herşeyi çok biliyonuz öğretiyonuz bu bebelere dedi hehehehehehe kalça ultrasonu için konuştuk ben isstemiyorum dedim hahahaha tamam önümüzdeki ay çekeriz dedi baktı zaten bunda olmaz kalça çıkığı dedi bol bol gezin akşamüstü yürüyüaşlere çıkın dedi Ada mekan değiştirsin sürekli dedi herşeyi kaydediyormuş öyle işte sağlıklı olmasına çok sewindim bebeler hasta olmasın haa bir de yalnız bırakmayın çok hareketli düşebilir heryerden dedi
dümdüz çıkmıyo kız sakın oynama yazık yamulmasın durupdururken :)daha belli olmazya bu arada elanın dişine bakıyorum da yamuk olduğu hemen anlaşılır mı? sanki yamuk gibi:S:bbo:
PİNEKLEYENLERE BENİDE KATTAllahım herkes tatile gidio yaaalmaz:
biz burda melek sibel şehnaz buket pineklicez anlaşılann bu yaz...
Kız melek sevilmez mi kız kutsi... taş gbi...yani sesizemuszemus
maşallah batuşa sen sadece anne sütü vermiyordun demi mamada veriyordunherkese günaydın arkadaşlar cumartesi kontrolümüze gittik doktor amcamız batuyu görünce yanaklar formda dedi şişkoya sonracıma oğluşum 8900gr olmuş 850gr almış ama boyumuz uzamamış fazla 66 cm kilosu en üst sınırda dedi :) ek gıda için liste verdi meyve var pirinç unu sebze çorbası bebe biskivisi bide yoğurd var ama ben bebe biskivisi ve pirinç ununu şimdi vermeyi düşünmüyorum zaten maşallah kilosu iyi bide bunlarla şişermek istemiyorum yavaş yavaş meyveden başlayacağım
yürüteci sordum ben önermiyorum dedi
dişi için karanfil yağını sordum jellei ve farklı şeyleri önermiyorum dedi sadece 5dk için gereksiz dedi
sünneti sordum bence şimdi yaptırın daha çabuk iyileşir dedi işde böle kızlarrrr
herkese günaydın güzel bir hafta geçerminiz dileğiyle
canımın içi iyi tatiller kara kuzum bide bronzlasırsa böcük gibi olurrcanım çok rahattık oğluşum çok usluydu uçak kalkarken inerken emdi maşallahı vardı canım aklımdan çıkmadınız ki canımm aklıma gelesiniz. şimdi antalyada merkezdeyim 11 temmuzda otele geçcez. şimdi yatcam öperimmm hepinizi.
doğacıma geçmiş olsun...
çok geçmiş olsunben geldim... çok oldu bi ara annem ablam hakkında kötü haberlerim vardı merak edenler varsa
annem iyi son dakka ameliyattan döndü. daha önceki ameliyatından olanı kitle sanmış salak dr. kendileri prof olur... bunlar adamı boşu bosuna keser atar. şimdi takipte iyi ama..
ablam ..o hala atlatamadı ağlıyor bizide kahrediyor... aldılar bebeğini annemin hastaneye yattığı gün gitti eşiyle herkes annemin yanındaydı yanlız yaptırdı.. keşke bekleseydi bi iki gün ama dayanamadı.. şimdi keşke yanlız gitmeseydim kendimi çok yetim hissettim daha da kötü oldum diyor...
ama ben zaten dayanamazdım. allah sabır versin.. en kötüsüde defneye baktıkça coşuyor kızdı kesin diye... allah hayırlısını versin diyoruz
aynı gün benim kocişin doğum günü yane bugünnnnanaa kimse kalmamis ama ben yinede yazayim
herkesler iyidir ins bi problem yokdur
bizdede yok cok sükür arda kaan bomba gibiydi bugun oyunlar oynadik oglusumla babmiz bizi gezmelere götürdü ogluma salinca aldik süper fotosunuda koydum mart bbeklerine kapiya aslinlardan cok sevdi hatta ciglik atiyo onda sallnirken onu öyle görünce askimla bizde cok mutlu olduk.sonra mama sandalyesi bakdk gecende bakmisdik ama begenmemisdm bugunde begenemdm ne hikmetse pöff aradigimi bulamadm bi türlü bulamicmda galiba o yüzdn daha fazla aramicm alicm bi tane gitsin ugrasamicm napalim ---allgim iiki var bebisleriz ya ne güzel sey bunlar ya allh hic bitimizin bebegini ayirmasin bizlerdn ins
hayırlı olsun canım
aminnnnnnnnn
ve ve ve mutlu gün bugun bizim evlilik yildönümümüz 2 sene önce 07.07.2007 de evlenmisdik ne gündü ama ben peri kizi gibiydim esimde cok yakiskli bi prens gibi olmusdu ayy cok mutluyum allhim bizi hic ayirmasin ins mutlulugumuz daim olsun bi tane de kizim olsun baska ne isdermki allhimdn ..kocisim saat tam 12 vurnce kutladi bende kutladm hediyelerimizi verdik yarinda ailece oglum ben ce esim yemege cikicaz süper bi gün beni bekliyo ins mutlulugumu sizlerle paylasmak isdedim magzur gürün lütfen mucukkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cınımın içi geçmiş olsun badirreler atlatmışınızgünaydddddddddddddddddddddıııııııııııınnnnnnnnn
kalkın uleyyyynnnnnn LAzaynya nız geldiiii sizi çok özlemiş heuheueheue
hikayeye başlayacam önce bi çay alayım efet geldimm
öncelikle buradan yola çıktık yol boyu iyiydi Ada bir uyudu bir uyandı havalanına vardığımızda makul bir saatti ancak bir de ne görelim uyuz sun express herzamanki gibi rötarlı hem de 2 saat iki saat havaalanında Adanın ağlamadığı duvar kalmadı(( nihayet uçağa bindik biner binmez Ada uyudu 1,30 saat süren yolculuk ardından sabah 6 ya kadar uyudu çocuk !!!Trabzonumun nemli ve sıcak havasına alışkın olmadığında akabindeki günlerde oldukça huysuz ve uykusuzdu anneannemi göremeye giresuna gittik o esnada çıldırması tavan yaptı araba yolculuğu onu çok sarstı rahat etsin diye araba kiralamıştık araç yolda bozuldu Ada çok ağladı ve ben candostumun nikahını kaçırdım ((düğümn salonu evin yanındaydı müzik sesleriyle avundum dreken babası kızıma baktı ben düğüne gittim gece 2 ye kadar tepindim horon teptim :)))))ve nihayet Trabzon dan hareket Ankara da aktarma ve İzmire iniş bütün uçak yolculuklarını uyuyarak geçirmemiz tatilin en güzel anısı olarak kaldı :))) bir de hamsili tulum aldım kızıma ehehuehueheu bana gelince özleyip özleyip kavuşamadım memeleketime çünkü Ada ile biryere çıkamadım
geçmiş olsun canımAhu annene buyuk gecmıs olsun. Allah kızkardesıne de saglıklı bır evlat nasıp etsın.
Ayşinim büyük geçmiş olsun. Benimki de ufacık yerden yuvarlanıp kafasını oyuncak kutusuna carpmıstı. Dusmeyen bebek yok derler gercekten. Onemlı olan en zararsız sekılde atlatmak sızde oyle atlatmıssınız Allaha sukur.
Esma bende ılk Haziran'ın 20 sinde oldum eskisi gibi oldum belki biraz daha az. Benim 2 gün sürüyor 1 gün ara verip 3.gün biraz daha geliyor o kadar sürüyordu zaten.
Aslı bebekle yolculuk çok zor ve yorucu. Sizede geçmiş olsun diyeyim.
Bizim oğlanda meyva yiyince hemen aynı şekilde sindirip resmen püresin, çıkarıyor :)
Bu arada dün doktora gittik. Bugün 5 ay doldu çünkü. Rotavirüs aşımızı olduk. Oğlum doktora göre iyi olmasına rağmen bana göre çok zayıf. Doktor boya veriyor dedi.
6470 gr 67 cm olmuşuz.
Ağzında pamukçuk oluşmuş. Ateşli hastalığından sonra çıktı. Şimdi de bu yüzden yiyemiyor.
Bizde haberler böyle.
Hamilemiyim neee reglde olmadim delikafadulden mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?