2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım heryerin tartısı aynı olmuyo ilk olarak onu söyleyeyim ana sağlıkdaki tartıda batu daha ağır çıkıyor o yüzden ben doktorum tartısını baz alıyorum o yüzden 70gr almış gözüküyor bence çünkü ayda 750gr gayet iyi
yoğurda gelincede ben dpkpturumu aradım bebek mamasıylamı yoksa sütlemi yapayım diye doktor süt mayalanınca alerjik özelliğini kaybeder sütle yap dedi kafam karıştı şincik CADIARZU:uhm:

hep ona hep ona babalar günü doğum günü evlilik yıldönümü 3 ay ona çalışacağımmm
Esmacim künye al istersen?

adam yüzüğünü takmıyo sibelciğim (bende takmıyorum gerçi) sevmiyo takı felan saati bilem yok düğünde kız evi saat takar damada bizimki künye istedi saat takmam diye künyeyi takmadı ben takıyorum aradaa zemuszemus

babalar günü için body yaptırdım ben babamın oğluyum yazılı arkasındada isimleri yazıyordu ama bir ver bakem adresi belkim olabilir

bende markayı hatırlamıyorum ki... bizde oğluş olmadığında şöyle biz göz ucuyla bakmışım kaydirigubbakcemile3... docers olabilir...

kizlar ben kuaföre gider birkac is halletmem lazim yarin termin verecekler bana saclarimi daha kisa kestirmeyi düsünüyorum cooooooooooooooook dökülüyorlar yakinda kel yapip dolascammm...
Öptüm sizleri kocamannn

dökülmeyecek inşallahdiye dualar ettiğimsaç kendini koy verdi 9 ayın hıncını çıkartırcasına gidiyor ... asabım bozuluyor banyoda.. kemoterapi yaptırıyor gibi gidiyor evlerden uzak....

ben de künye seviyorum ama benimki de takmaz. yüzüğünü hiç çıkarmıyo ama.
güzelim senin de anneler günün doğum gumun ve yıldönümün var kullan bu günleri. biz iice unuttuk hediye almayı valla. ben dışarı çıkamıyorum elayla anca eşimle ablamla oluyo. neyse bu hafta zaten annemlere gideriz sanırım ablamla kaçarım bi süre.

saç dökülmesi hormanlardan arkadaşlar hamilelikde hormanlar yükseldiği için hiç dökülmüyo ama doğums onrası hamileyken dökülmediğinin yerinede dökülüyo bende o derten muzdaribim

anneler gününde bişey almadı ama çarşıya çıktık ne istiyorsan al sen beğen hediye olsun dedikaydirigubbakcemile3 ama ne giydiysem yakışmadı kilodann mafoldumben bende almadım :gitme:

biz bu sene karar verdik yılbaşı - sevgililer günü - yaşgünü - anneler günü - babalar günü - evlilik yıl dönümü- flört yıldönümü- nişan yıldönüm.... al al seç seç bitmiyor. bide bu güne kadar aldık alacağımızı..toplu olarak büyük bişey alıcaz hediye olarak.

bi hesap yaparsan nerden baksan minikte olsa baya bi para harcıyorsun onun yerine bir tane kallavili bişey aldıkmı tamamdır...

insana daral geliyor hediye bakmaktan...

çok meteryalist oldu ama ne yapalım bunaldık artık zaten bu güne kadar almışız alacağımızı yeter :lepi:

selam kizlaarr. nasil yogunum nasil daha kahvalti yapmadim eve yeni geldim Nili yedrdim uyuttum simdi karnimi doyurcam. moralim acayip bozuk kilolarimdan dolayi normalde takmazdim ama artik takilmayacak gibi degil tr den gelince cok siki bi rejime baslamam lazim bu arada ben emzirmeyi yavas yavas birakiyorum sutum cok sulu mamadan daha faydali olduguna inanmiyorum zaten bu aralar beslenmem cok kotu ama icim cok rahat degil ne diyonuz birakayimmi zaten cok azaldi emzirmedigim icin.

senin beslenmen kötü olduğu için sulanmıştır... annem dedide iyi ye sütün sulanır diye inanmazdım ben... ama kaliteli yersen sütün de değişiyor.. ben ne zaman bursaya gitsem resmen yağlanıyor artıyor sütüm orda 3 öğün adam gibi ev yemeği yiyorum burda ben yapamıyorum geçiştiriyorum abur cubur sonra sütler cıvıyor...

aman bırakma az kaldı şunun şurasında zaten ek besine de geçiyoruz..

Selam herkese. Umarım herkes iyidir anca girebiliyorum iş bitmek bilmiyor. Saçını kestireceklere nacizane tavsiyem kestirmeyin. En azından şu aralar. Ben kestirdim keşke kestirmez olaydım o kadar çok dökülüyorki her yerden saç çıkıyor evi temizlemekten canım çıktı. Kestirmeseydim toplardım en azından ben atardım. Valla çıldırtıyor benden demesi.

zaten bu kiloyla kısa saç bana yakışmaz azalsada idare edicez biraz daha... ama haklısın iki dakka saçımı açayım yatak döşek saç içinde kalıyor... bu açıdan hi düşünmemiştim...

aynen Ahu bende yemek yapamiyorum bizde yemekleri esim yapar oda okullar kapancak 2 hafta sonra o yuzden cok yogun bende dondurulmus yemek yemekten biktim aksama kadar abur cubur yiyorum 18 inde Turkiyeye gidiyoz ozaman kesin sutumun kalitesi artacak tabi bitmezse ozamana kadar simdi resmen su gibi sagiyorum ustte incecik bi yag tabakasi ve Nil benim sutumu aldiktan sonra kusuyor ama maamdan sonra kusmuyor bu beni cok soguttu emzirmekten. bu arada annene cok gecmis olsun ablanda atlatir en kisa zamanda diycem ama senin kizi gordukce hep aklina gelicek Allah yardimcisi olsun.

selam gençlik hastaneden bağlandım size hem iş hem kk ehueheueheueheuehe saç dökülmesi bende de tavan yapmış durumda heryer saç perişanız

yaw ahuu demişsin ya hani beni zayıflatan defneyi de mi zayıflatacak die ilk başta mantıklı ama içeriğine baktım ben omega 3 var bolca b vitaminleri var ananas özü ve omegalı bir bitki daha mantık şu vücutta tutulan suyu atmaya yardımcı oluyor ve gebelikte senden alınan mineral ve vitaminleri geri almanı sağlayarak cildi yenileyip atıığı suyla da bölgesel zayıflatıyor
1 ada da bölgesel yağ yok dolayısıyla atılamaz ayrıca fazla suyu da yok o da atılamaz demek ki kullanılabilir :)))

Asliiim yaw neyden bahsediyosunuz banada soyleyin bende alacam ondan adi nedir sani nedir cok acil vucudumda yag su ne varsa atmam lazim.

sağol canım zamanla atlatıcak insallah... yemek yapmak bende de dert bide zamanla yapmayada eriniyo isan ...anne enfazla 1 saatte komple bitiriyor işini.... bende çok uzun sürüyor haliyle üzeniyoruz bide...

nilck emdikten sonra niyeki kusuyor fazlasını tıyo herhalde....

:roflol::roflol:
bende içindekilere baktım bildiğimiz seyler var. b vitaminiomega filan bunlar bırak zayıflatmayı iştah acar...ben çöemedm sen bi dene yrarsa bende alayım.....bide benim o markaya anne ürünlerinde güvenim kalmadı...doğum sonrası toparlama kremini hamileliğimden bri kullanıyorum pek bi işe aramadı....

aa Ali Tuna 5 ayı doldurmuuşş... Hadi maşallah diyelim... Nasıl annesi emekliyomu

evet canım 5 aylık olduk. Emekleme bayadır var.

offfff diyete başladımmm ((((((

bende dun basladım bugun bıttı :)

sigarayı da bıraktım dün doktor kızdı eğer bırakamıyorsan emzirmeyi bırak dedi (( emzirmeyi bırakamayacağıma göre sigarayı bıraktım mafoldumben

birde ben bırakabilsem

bende jellı dıs etı kasıyıcı kullanıyorum. Bızımkı de kabarmıs cıkmak uzereymıs.

ben salatalık vermeye korkuyorum ısırırda bogazına kacar dıye :sinifsinif:

Sallamadan uyutma çalışmalarına başladım.6. aya kadar bitiricem inşallah... defne 1- ahu 0 skor budur. şimdi dizde kazandığı zaferin tadını çıkara çıkara uyuyor....

basından berı hıc sallamadıgım ıcın sorun yok bızde.. gercı uykusuz bı bebek.

Ali Tunada tam 4 aylıkken 6080 e 65 cm.di. Bir kız bebeğine göre gayet uzun boylu Rüya. Babasına çekmiş :)
Bu arada biz de iyiyiz :)

ben ılk zamanlar bakmıstım :) ıster ıstemez bakmıstım kendısı akıyordu o zamanlar.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…