canım heryerin tartısı aynı olmuyo ilk olarak onu söyleyeyim ana sağlıkdaki tartıda batu daha ağır çıkıyor o yüzden ben doktorum tartısını baz alıyorum o yüzden 70gr almış gözüküyor bence çünkü ayda 750gr gayet iyiCnm Meltemcim ben en son o anne - bebek zentrumuna 09.06 götürdüm ozmn 5310du ve dün 07.07.di ozmn götürdüm 6070 cikti ve bu onlara göre iyi geldi yani bir ay icinde 750gr almis oldu ... birde bu aralar sicaktan fazla emmiyordu o yüzden onlara ayda 750gr gayet iyi geldi bende anlaamdim bakildiginda zayif görünüyor rüya ama doktorlar iyi ve boya diyorlar boyu ölctügüm gibiymis 65cm!
esmacim dediki alergik felan filan ben dedim ama kaynatiyorum kendim yogurdu mayaliyacagim ginede simdi alergi cikmaz ileriki yillarda eiweiß alergiesi cikar dedii anlamaidm bendee...
ama kendi bebe doktorumda 14.agustosta terminim var ozmn bakalim o nediyecek gerci ozmn rüya bes aylik oluyor burda tam ek gidalara baslaam dönemi burda bes aydan önce baslatmiyorlar gerek kalmadigi sürece... gerekceleride: eger bebe meme almiyorsa veya süt bebege yaramiyorsa diger türlü mecburi onlara göre...mirmirmirmir
bu arada nasilsiniz ben iyiyim :roflol: kaydirigubbakcemile3
hep ona hep ona babalar günü doğum günü evlilik yıldönümü 3 ay ona çalışacağımmmsağol ahu:) bakıcam ama ne zaman? ilk zamanlar da o kdar döktüm ya(( bana da dediler baharatlı şeyleri bebek tadıyomuş. adet olunca da sütün tadı değişirmiş.
esmacım, bizim de evlilik yıldönumumuz yaklaşıyo sana yazarken ben de otlanırım fikirlerden:)))))))))
Esmacim künye al istersen?
babalar günü için body yaptırdım ben babamın oğluyum yazılı arkasındada isimleri yazıyordu ama bir ver bakem adresi belkim olabilir
kizlar ben kuaföre gider birkac is halletmem lazim yarin termin verecekler bana saclarimi daha kisa kestirmeyi düsünüyorum cooooooooooooooook dökülüyorlar yakinda kel yapip dolascammm...
Öptüm sizleri kocamannn
ben de künye seviyorum ama benimki de takmaz. yüzüğünü hiç çıkarmıyo ama.
güzelim senin de anneler günün doğum gumun ve yıldönümün varkullan bu günleri. biz iice unuttuk hediye almayı valla. ben dışarı çıkamıyorum elayla anca eşimle ablamla oluyo. neyse bu hafta zaten annemlere gideriz sanırım ablamla kaçarım bi süre.
hep ona hep ona babalar günü doğum günü evlilik yıldönümü 3 ay ona çalışacağımmm
adam yüzüğünü takmıyo sibelciğim (bende takmıyorum gerçi) sevmiyo takı felan saati bilem yok düğünde kız evi saat takar damada bizimki künye istedi saat takmam diye künyeyi takmadı ben takıyorum aradaa zemuszemus
selam kizlaarr. nasil yogunum nasil daha kahvalti yapmadim eve yeni geldim Nili yedrdim uyuttum simdi karnimi doyurcam. moralim acayip bozuk kilolarimdan dolayi normalde takmazdim ama artik takilmayacak gibi degil tr den gelince cok siki bi rejime baslamam lazim bu arada ben emzirmeyi yavas yavas birakiyorum sutum cok sulu mamadan daha faydali olduguna inanmiyorum zaten bu aralar beslenmem cok kotu ama icim cok rahat degil ne diyonuz birakayimmi zaten cok azaldi emzirmedigim icin.
Selam herkese. Umarım herkes iyidir anca girebiliyorum iş bitmek bilmiyor. Saçını kestireceklere nacizane tavsiyem kestirmeyin. En azından şu aralar. Ben kestirdim keşke kestirmez olaydım o kadar çok dökülüyorki her yerden saç çıkıyor evi temizlemekten canım çıktı. Kestirmeseydim toplardım en azından ben atardım. Valla çıldırtıyor benden demesi.
senin beslenmen kötü olduğu için sulanmıştır... annem dedide iyi ye sütün sulanır diye inanmazdım ben... ama kaliteli yersen sütün de değişiyor.. ben ne zaman bursaya gitsem resmen yağlanıyor artıyor sütüm orda 3 öğün adam gibi ev yemeği yiyorum burda ben yapamıyorum geçiştiriyorum abur cubur sonra sütler cıvıyor...
aman bırakma az kaldı şunun şurasında zaten ek besine de geçiyoruz..
yaw ahuu demişsin ya hani beni zayıflatan defneyi de mi zayıflatacak die ilk başta mantıklı ama içeriğine baktım ben omega 3 var bolca b vitaminleri var ananas özü ve omegalı bir bitki daha mantık şu vücutta tutulan suyu atmaya yardımcı oluyor ve gebelikte senden alınan mineral ve vitaminleri geri almanı sağlayarak cildi yenileyip atıığı suyla da bölgesel zayıflatıyor
1 ada da bölgesel yağ yok dolayısıyla atılamaz ayrıca fazla suyu da yok o da atılamaz demek ki kullanılabilir :)))
aynen Ahu bende yemek yapamiyorumbizde yemekleri esim yapar oda okullar kapancak 2 hafta sonra o yuzden cok yogun bende dondurulmus yemek yemekten biktim aksama kadar abur cubur yiyorum 18 inde Turkiyeye gidiyoz ozaman kesin sutumun kalitesi artacak tabi bitmezse ozamana kadar simdi resmen su gibi sagiyorum ustt incecik bi yag tabakasi ve Nil benim sutumu aldiktan sonra kusuyor ama maamdan sonra kusmuyor bu beni cok soguttu emzirmekten. bu arada annene cok gecmis olsun ablanda atlatir en kisa zamanda diycem ama senin kizi gordukce hep aklina gelicek Allah yardimcisi olsun.
yaw ahuu demişsin ya hani beni zayıflatan defneyi de mi zayıflatacak die ilk başta mantıklı ama içeriğine baktım ben omega 3 var bolca b vitaminleri var ananas özü ve omegalı bir bitki daha mantık şu vücutta tutulan suyu atmaya yardımcı oluyor ve gebelikte senden alınan mineral ve vitaminleri geri almanı sağlayarak cildi yenileyip atıığı suyla da bölgesel zayıflatıyor
1 ada da bölgesel yağ yok dolayısıyla atılamaz ayrıca fazla suyu da yok o da atılamaz demek ki kullanılabilir :)))
aa Ali Tuna 5 ayı doldurmuuşş... Hadi maşallah diyelim... Nasıl annesi emekliyomu
offfff diyete başladımmm((((((
sigarayı da bıraktım dün doktor kızdı eğer bırakamıyorsan emzirmeyi bırak dedi(( emzirmeyi bırakamayacağıma göre sigarayı bıraktım mafoldumben
yaw kızlar Ada çok huzursuz kaç gündür kulalkarını çekiştirip ağladı akşam daha dün kontrolü vardı kulaklarında sorun yoktu ama doktor dişetleri kabarmış demişti galiba diş çıkartıyor ne öneirisiniz sakinleştirmek için??
canım diş kaşıyıcısı dışında benimki anca kumaşları ağzına götürünce rahatlıyo. bi de soğuk salatalık veriyorum. yumuşak yeri gelecek şekilde ki hem de suyuna alışsn diye. artık yalatmak gerekiyo bişeyleri.dişliğini dolaba koyup serince verebilirsin. uyuşturuyo. bir de daha önce demiştim size osalit adında bi ilaç var. bitkisel. ama bizimki garipsedi ek gıdaya geçmediği için.
Sallamadan uyutma çalışmalarına başladım.6. aya kadar bitiricem inşallah... defne 1- ahu 0 skor budur. şimdi dizde kazandığı zaferin tadını çıkara çıkara uyuyor....
Cnm Meltemcim ben en son o anne - bebek zentrumuna 09.06 götürdüm ozmn 5310du ve dün 07.07.di ozmn götürdüm 6070 cikti ve bu onlara göre iyi geldi yani bir ay icinde 750gr almis oldu ... birde bu aralar sicaktan fazla emmiyordu o yüzden onlara ayda 750gr gayet iyi geldi bende anlaamdim bakildiginda zayif görünüyor rüya ama doktorlar iyi ve boya diyorlar boyu ölctügüm gibiymis 65cm!
bu arada nasilsiniz ben iyiyim :roflol: kaydirigubbakcemile3
selamlarrrr. canım ben özellikle bebeklerin ağzına alacakları şeyleri emzik ve kaşıyıcı vs chiccodan almıyorum. çinde üretildiği için. nuk en iyi bildiğim marka. almanyada üretiliyo. denetim de fazla orda ne de olsa.
ya ne biliyim canım belki yazılarından belki adından ama daha önce tipini görmemiştim görsem öyle düşünmezdim:roflol:
hayırlı olsun aslı rejimin:) darısı bize artık ama şu sıralar hiç umrumda değil. zaten emziren anneler otomatikman 500 kalori veriyolar 0 hareketle. ben de ayıcık gibi yiyorum napıyım bir de sıcaklar eminim günde 1500 kalori kesin gidiyodur benden. onu tammlamak lazım fazlasıyla.
benimki de uyurken çok rahat emiyo. uyanıkken savaş veriyoruz resmen. bugün de uyandı biraz oynaştık babası gitti. emziriyodum o sıra. birden öğürmeye başladı. offf sonra emdiği tüm sütleri kustu.... herşeyiiii.... banyoya götürürken de hala memeye saldırıyodukaydirigubbakcemile3
neyse onu yıkadım, ben yıkandım. emzirdim uyuttum. hala uyuyo veledim.
neysem herkes iyi dimi?
bu arada bişi sorcam sütünün tadına bakan oldu mu? acayip merakediyorum ama bi damlasına bile bakamadım elanın hakkını alıyomuşum gibi kötü hissediyorum. acaba nasıl tadı? hepimiz benzer süt mü üretiyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?