2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


60 ytl den aşağı krem yok kızlar...ben ilk hamilelğimde bebek yağı kullanmıştım ve hiç çatlak oluşmamıştı..şimdide aynı şekilde nıvea baby nin badem,buğday yağlı olan bebek yağını kullanıyorum..
 
kızlar bunu mutlaka okuyun.önemli.
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/So...b=Fotograftan kanser teshisi&ver=91&reftype=1
yandaki küçük fotoyu büyütün bakın.bilgi amaçlı kızlar.

Allah sifasini verir iins canim bunula ilgili birde sey var hani resim cekilince iki gözümüz birden kirmizi olurya bazen burda bir kadinin bebeginin her fotografinda sadece bir gözü kirmizi cikiyomus hic iki gözü birden olmamais ailesinin dikkatini cekmis e doktora götürmüsler hasta oldugu anlasilmis
 
kızlar ben sabahları boyoz yada puaça yiyorum.eşim bu sabah yok sana artık hamur işi kalçan büyüdü dedi almadı bana.normal kahvaltı yap dedi.benimde mide rahatsız olunca kahvaltıda yapamadım.
 

seninde gözün aydın little suzy...öyle görünüyorki bu sene erkek bebeklerde artış olacak çoğunluk erkek bekliyor sanırım..hayırlısı olsunda gerisi önemli değil..
 

allah şifasını versin senağlama
 
Canım gözünaydın. Görmüşsün bebeğini. Ne güzel anlatmışsın. Oğlışunda hayırlı olsun. Listeye yazarım değişirse haber verirsin emi tatlım.
 

dediğin gibi bende hiç sevmiyorum yapış yapış olmayı ama niveanın bebk yağı ilk sürdüğünde çok yağlı görünüyor ama cilt kuru olduğu için sanırım hemen çekiyor ve yağ falan kalmıyor..ben sabah ve gece yatmadan önce sürüyorum..bende kozmetiklerin çok yararı olacağını sanmıyorum bebişler için yağlı gezmeyede razıyız annesininkuzusu:lepi:
 

Geçen gün dr. televizyonda diyorki çatlayacak olan bölge ne yaparsan yap çatlar. Pahalı kremler falan para tuzağı. Bi badem yağıyla pahalı bir kremin arasında hiç bir fark yok. Sadece bol su için cildiniz nemli olsun diyor. Yani çatlağın önüne geçilmezmiş cildinizle ve bünyenizle alakalıymış.
 

benimki nivea değil, bide ondan alayım. çatlaklaru istemezük çatlakları istemezük Çok üzgünüm çoook
 

aynen katılıyorum buketçimkaydirigubbakcemile5
 


benim dr. da aynı şeyleri söyledi fazla kilo almamaya bak birde normalde kullandığın bi nemlendirici varsa ona devam et dedi..benim esnek bi ayva göbeğim ve yağlı bir cildim olduğu için şimdilik bi şikayetim yok birde kızlar hep bol bol su diyorlar...içebildiğinizin fazlası su ......
 
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum buralarda.bebişler sağlıkla büyüyorlar maşallah.bende dün gördüm kuzumu dr ilk önce göremedi çok korktuk eşimle sonra öksürdüm.ay kıpır kıpırdı.hiç durmuyor birde ağzını açıp kapatıyordu kerata:) 12 hafta olduk artık. ikili test için kan aldılar inş normal çıkar..kalp atışına baktı dolaşımına ve kan miktarına her şeyi normaldi.cinsiyette bir dahaki aya kaldı..
 

canım ne güzel herşey normalmiş.test sonucuda inşallah normal çıkacak herşey güzel olucak.bebişleri bu kadar büyüttük inşallah sonuna kadarda böyle olacak.zor dönemler geçmek üzere.inşallah taşıyabilirizde,ben zayıf olduğum için bundan pek bi endişeliyim.
 
yaa kızlar ben size bişi diycemm;
benim sol kalçam hatta resmen popom acıyo ya. içinde bi kemik varmış da batıyomuş gibi.
herkes hamileliğin ilerleyen sahfalarında olabileceğini ama şimdi çok erken olduğunu söylüyo.
bazılarıda genişleyen eklemlerin acı yapabileceğini söylüyo.
doktoru arıycam işte başım kalabalık. off çok acıyo ama ya. ayağa kalkarken, sol bacağıma ağırlık verince. bi kaç haftadır var. önce umursamadım, incinmiştir, kasılmıştır dedim ama geçmedi. olan var mııı?? çaresini bilennn????
 
Hoşgeldin canım. Gözünaydın. Oğluşunda sağlıkla gelsin inşallah. Yaaa banane banane bende öğrenmek istiyorum artık. senağlama
:):):):kızlar benim 12+3 günlüktü bebişim belli etti bizim doktorda hiç yanılmamışım cinsiyet uzmanı gibi bişey:)ben dün öle dedim güldü ama %70 yani daha tam net değil yüksek ihtimal öle sadece hepinizinki belli olucak canlarım innanın ben dün giderken hep sağlıklı olsun die dua ettim allaha ve önce sağlığını duydum ii die sonra cinsiyeti sordum söledi umarım sizlerinde önce saplıklı bir bebişiniz sonra cinsiyettt ama çok güzeldi yavrum maşşalllahhh yerinden oynamadı pekk doktor o zman dediki aaa sölemicem dedim en son sölicem dedim ama tam ağır abisin dedi:)o zman güldük erkek dedi
 
kızlar benim gibi çatlamaya başlayan var mı?daha hiç kilo almadığım halde kalçam ve göğüslerim çatlamaya başaladı.

evet ya benimde başladı,bugün badem yağı aldım ii geliyormuş..benim özellikle göğüslerim çok çatladı,çok büyüdüler çünkü...inş iz kalmaz....(
 

Geçmişolsun canım. Ama hiçbi bilgim yok tatlım. Geçer inşallah biran önce.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…