ayyy kızlar hala heyecanlıyım.
bu sabah gittik doktora..bundan once gittigimizde boyu 3 mm oldugu icin pek anlasılmıyordu, ama simdi eksiksiz bir bebek olmus massalllahhhh...
:
biz birsey hissetmiyoruz ama elleri kollari hic durmuyor.devamlı hareket halinde..bir ara iki eliyle suratini kapadi, dedim paparazzilere yakalandi, cekmeyin dedim doktor hanim, rahatsiz oldu artistşakkıdı
ellerine kollarina baktı bir anomali yok, burun kemigine baktı, down sendromu olan bebeklerde farklı olurmus burun kemigi, cok sukur o da saglam..
ense kalınlıgı en kalın oldugu yerde 1.65 cıktı, bu da normalmis cok sukur
: tabi babannemiz aglamaya basladi orda :)))
kan alındı sonuc 1 hafta sonraymıs
bu proseduru hepiniz biliyorsunuz ama yine de anlatıyorum, kusura bakmayın heyecandan...paylasmak istiyor insan
veee buyuk an...dedim doktorcum cinsiyet isine gelsek...dedi gosteren oluyor, ama cok erken dedi daha,zayıf hamilelerde daha cabuk belli oluyormus, bi de rahim icine yerlesme sekli onemliymis, bazıları daha yuzeye dogru dururmus, o zaman daha net gorunurmus. bizimki cenin pozisyonunda duruyordu bir de.
daha belli degil dedi ilk once.. 1 ay sonra gelince dedi..dedim nooolur yapmayin, haftaya da gelirim dedim, sonraki hafta da..neyse baktı baktı..evirdi cevirdi...oksurttu..bi alttan baktı bir ustten..
buyuk ihtimalle erkek ama sakınn her yeri maviye boyamadın, sakın birsey almayın mavi daha dedi...kesin sonuc 1 ay sonra dedi
tabi sonradan degisede biliyor, karıstırılabiliyor ama nebileyim iste..
bu arada bebegin boyuna gore ki bu da bacaklar dahil 7 cm kadarmıs ben 12hafta 3 gunluk falan hamileymisim.yani satımla nerdeyse aynı zamana denk geldi.
bu arada 5 haftada 3bucuk kilo almısımcokacimcoookcokacim
dedim herseyi yiyemiorum.cok tuzlu yiyebiliyorum falan
dedi ki bu mide bulantilari, aserme, kafana gore yemek yeme olaylari icin son haftan, tıbbi olarak mide ile ilgili durumun haftaya son buluyor.dondu kocama 1 haftadan sonra yaptıkları sımarıklıgından haberin olsun dedi:))))
yani gozunuz aydın kızlarsüprizzzzz
bir tek plasentam rahim agzına yakınmıs, bu da kanama potansiyelim var demek oluyor, uzun sure ayakta kalma, agır kaldırma dedi. onumuzdeki aylarda yukarı cıkma ihtimali varmıs korkmana gerek yok dedi
benim annemin de oyleymis zaten, o yuzden yatıyormus cok...amaaannn nnooolcak ben de azcık ense yaparim fena mi
simdilik aklımda kalanlar bunlar:)
cok sukur yarabbime
:
darısı basınıza kızlarrrrrra.s.