2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gece çok serin olursa üşütebilir şu an hava dalgalı trkiye genelinde.
ben açmıyorum üstümüze bir şey almıyoruz işte.alyayıda ince penye battaniyesiyle örtüyorum.

ben acıktım yaaaa çıkam bir çay alam puaça almıştım onu götürem mideme sonra süt sağma vaktim geliyo sütümü sağam gelirim

gece çok serin olursa üşütebilir şu an hava dalgalı trkiye genelinde.
ben açmıyorum üstümüze bir şey almıyoruz işte.alyayıda ince penye battaniyesiyle örtüyorum.

ya bide öyle sorunumuz var batu üstündekileri tepeliyo ve üzeri açık yatıyo ama ben uyuyamıyoum yaaaa gece kan ter içerisinde kaldım valla bi uyandım ibo yalvarıyo esma nolur su getir diye :) kendimde içeceğim için kalktım gtirdim garibime

canım üstünü alya derinde çok açıyor.çok sıcak bende sıkı sıkı kapamıyorum.
hadi git ye bişeyler bende yatağımı toplayayım

canım üstünü alya derinde çok açıyor.çok sıcak bende sıkı sıkı kapamıyorum.
hadi git ye bişeyler bende yatağımı toplayayım

hani aslı diyoya bu kızın mıçına at kaçmış diye uyurken batununkinede kaçıyooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın esma ve gülşahcım

Dün yazılanları maalesef okudum çok üzüldüm.Sorun herneyse yaşandı bitti.Gidenler gelenler.kimse kimseyi kovamaz kimse kimseye git diyemez.Burası özgür bir platform.Lütfen burada sadece birkaç kişi olmadığını yazılanları herkesin okuyup,bunlardan sıkıldığını düşünelim.Çerezcim yarın gelicem hepinize cevap vericem demişsin.Tabiki gel ama böyle konuşmak için değil paylaşmak için....

canım bilgi için teşekkür ederim.Bunu bildiğim iyi oldu.

Bende boyatmadım kıslar.
FÜsuncum oĞluŞum akcİĞerlerİnden vİrÜs kapmıŞtı baya kÖtÜydÜ

Ay ben bunu nasıl bilmiyorum çok geçmiş olsun arkadaşım

bizide haberdar et canım muckkk

kızlar doga ıle konustum sıze selamı var oglunda hala amıp varmıs sute alerjısı var dıye bılıyormus konyada test yapmıslar yokmus oyle bırsey 10 gunluk tedavısı varmıs pasanın

çok geçmiş olsun bizde selamlar ilet

günaydinlar

bizde kalktik hazirlanip gidicez randevumuza baklalim oglsum kac kilo olmus ne kadar uzamis

günaydın canım gelince haber ver

selam gençlik

ezgimm seni bana veren kadınlara kulubune minettarım.iyi ki doğmuşsun güzel arkadaşım, uzak dostum!!
Seni ve nil i çok seviyorum! Hayatıma girdiğiniz için teşşekkürler!!
Ve de gülnaz a teşekkür etmek lazım seni bu zalim dünyaya getirip bizlere ulaştırdığı için!!!

canlarım
izne gideceğim için işlerim sıkıştı akşam da öküz bülü oyun oynamak için kaptı pc yi hiç giremedim biz iyiyiz dün kızımı almaya geç gittim bana küsmüştü çok üzüldüm ağladım kendimi suçlu hissettim bir daha ağda pedikür yok (((( kızım daha önemli geçmşişi okumak istiyorum ama vaktim yok faethiyeye gitmem lazım bu gece girerim nete özledim bile sizi buseledim gıdılardan hade başbaş meleklerime iyi bakın

günaydın füsun almışın mama sandalyesini bizde babamıza söledik bizde alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…