Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyide ezgi benden alıntı yapmışsın onun için cevap veriyorum.benim yazdıklarımı oku ben kimseye neden burdasın demişmiyimki bana herkes gelir diyosun bu 1.ikincisi ben kimseye bana laf atmadan laf etmedim bu da 2.mahalle kavgasına dönüşecek türde bi küfür ettiğimi de hatırlamıyorum varsa lütfen göster ki normal hayatımda da küfrü asla sevmeyen bi insanım bu da 3 canım.neyse zaten haksız da sayılmam söylediklerimde...ve ben buraya kimseyi ayırd etmeden aşağalamadan bebeğim ve diğer konular hakkında konuşmaya geldim bugüne kadar kimseyede bi zararım dokunmuşmu veya kıracak tek kelime söylemişmiyim bunada keşke bi baksaydın.üzüldüm şimdi sen de böyle dersen...
[
O kaygana ve görümceneklava:
Hayırdır arkadaşına geçmiş olsun niyeki???
Bırak bunalımı anacım daha sık takıl buraya gel sen yamacımıza.:teselli:
Geldim canumm burdayimaslım nıye gelmedı hala ya
suheylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sıbel kuzum gel artık
gülşah çok gezıyon bu aralar
Gecmis olsunnnkızlar doga ıle konustum sıze selamı var oglunda hala amıp varmıs sute alerjısı var dıye bılıyormus konyada test yapmıslar yokmus oyle bırsey 10 gunluk tedavısı varmıs pasanın
sıbel kuzum hosgeldın
Hosbulduk canollarrr:)sibosum hosgeldin bebem özlettin kendini
günaydddıııınnnn canlarrrrropuyorumnanaktan
dün yemekten sonra yürüyüşümüzü yaptık sonrada alyayı yedirirken yatakta uyumuşum..gece 2 filandı sanırım kalktığımda..tekrar yedirip gene uyumuşum..
relaxxx kızlar relax..
biz istediğimize cevap verir istediğimizden cevap alırız değilmi?
lütfen!
kk profosyonel bir site..babamızın sitesi değil ya burası aa seni banlarım mesajını silerim diyemeyiz..
100000 e yakın üyesi olan bir platformda her çeşit insan var.herkesle iyi anlaşamayacağımızı varsayarsak isteyen girer istemeyen girmez..biz havamıza bakalım..
ben şahsen sizlerden kendi adıma bunu rica ediyorum..
keyfimizi bozmayalım kimse için..yerimseniben
sizleri seviyirim..çok seviyirim..bebelrinizi daha çok ama:asigim:
şehnazım güzel haberlerle gel inşallah bitanem..
emel canım bizaat vereyim tatlım inanılmaz hafifledim.amacıma ulaşayım fotoğrafımı koyucam zaten açım ama olsun değiyor biliyormusun?
bu arada bir şey sorucam bileklik ne zaman alıyorsunuz bebelere.ben çok heves ediyordum.kardeşim yaptırmış hediye olarak.bugün gidip alıcam bakalım kuyumcusundan.bide kulak deldirmeyi ne zaman yapmalıki?ben yarın doktor kontrolünde soracağım