• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler yok uykum varrr işim çoookk bari yavaşdan işe dönem bennn

Herkese merhaba, uzun bir ayrılıktan sonra (3 gün valla bana çok uzun geldi) en sonunda evimdeyim. C.tesi günü kızımı doktora götürdük aşıları yapıldı. Allah'tan çok ağlamadı. Aynı gün babamın vefatının 4. senesiydi duası vardı. Şükür ki mızmızlık etmedi ama akşam ateşi çıkmaya başladı fitildi falan derken problem çıkmadan sabahı ettik. Gelişimimiz gayet iyiymiş artık meyve suları muhallebiler, yoğurtlar tam gaz gidiyoruz ehe. Benden bu kadar şimdilik tekrar girerim herkesi öptüm

arkadaslar ben geldim,
Doruk un kulak nezlesi gecmis cok sukur.
ek gıdalara gecebilirsin mama il e besleniyor nasilsa, yogurt elma suyu filan verebilirsin dedi ama ben istanbuldaki doktorumu bekleyecegim.
Milupa yerine SMA yi tercih ediyorum ben, icerigi daha kuvvetli dedi
boyle iste cok sukur arkadaslar.
bezdeki tuza benzer kristaller susuzluktanmıs. su ver aralarda dedi.

arkadaslar ben geldim,
Doruk un kulak nezlesi gecmis cok sukur.
ek gıdalara gecebilirsin mama il e besleniyor nasilsa, yogurt elma suyu filan verebilirsin dedi ama ben istanbuldaki doktorumu bekleyecegim.
Milupa yerine SMA yi tercih ediyorum ben, icerigi daha kuvvetli dedi
boyle iste cok sukur arkadaslar.
bezdeki tuza benzer kristaller susuzluktanmıs. su ver aralarda dedi.
kulak nezlesi ne olaki belirtileri nelerdi canım?

ılkaycım geçmiş olsun tekrar...
Aslıcım kolay gelsin muckkk
Evet Esmacım bugün gelir heralde sandalyemiz
Sağol Gülşahcım iyiyim sen nasılsın? Dayanamadım iki toz alma arası girdim yine :)
Hoşgeldin Burcucum geçmiş olsun.Allah kabul etsin.

Gunaydın ayyy gece Çen Çen yptık sabah bu saatte uyandık gerÇı oglumla bana kalsa uyurduk ama dedeımız Çagırdı ozledım gelın dıye aksam gelırım

bigun topiği boş bırakmaya gelmiyor hemen sıcrayıp gelmışler

kafalarına gore konusmuslar ortam germişler HEY SEN CEREZMıSıN CıTOZMUSUN

nesi kendını doldurup doldurup gelmişsin boş boş ürmüş yol almış gitmişsin haa aslında

tek tek alıntı yapıp cvplamak isterdim ama sen okadar vakitimi senin gibi boş insanlara

ayıramam :olmaz: sadece sunu dıyorum kiii ıT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

sengözlerimebaksanab bu lafla kısaca cvp veriyorum sen ve senin gibiler içinnn

yerimseniben ŞEHNAZIMA BÖCÜĞÜME saldırmışsınız şehnaza paranoyak

demişsin asıl siz oyle olmuşsunuz bize yapıştınız ayrılamıyosunuz size hastalık olmuşuz

gelip gelip gizlice okuyup kendinizi kuruyorsunuz PARANOYAKLAR delikafadulden

böcügüm lafı az bile demiş diyorum size bakınnn BıZDEN IRAK CEHENNEME DıREK

OLUN dah fazla gelipde burayı germeyin gerçi gelsenizde tınnnnnnnnnnnnnnnnnn

BU SEN VE SENıN GıBıLERE SON MESAJIM DAHADA YAZMAM ALLAH HERKEZE

ÇARŞISINA GÖRE PAZAR VERSıNNN............. (KONU KAPANMIŞTIR) benim açımdan...zemuszemuszemuszemus

Elif bs arkadasım sevındım nezlenın gectıgıne.. darısı bızım basımıza.. bugun ısyerındeyım.. kayınvalıdem hastanede Tuna'nın tahlıl sonuclarını beklıyor. Dun gece atesı bıraz dustu ama ıstahsızlık devam edıyor. Icım acıyor ac oldugunu dusundukce :(

ezgi sana slm verdim ama almaiyosun slm mimi bi sorun varsa eger sende benle konusabilirsn asla sende üstü kapali konusma acikca ne dsünüyosn söle benim yzüme

dun biraz gergindim Emel le Suheyla ninda selamina karsilik vermemisim hepinize selamlar.
yazdigim mesaj isim vermemi gerektirmeyecek kadar acikti sehnaz, asarim keserim kovarim lari birakalim adam gibi sohbetimizi edelim diyorum. cok sinirlisin kizginsin seni anliyorum ama bu sana, bu gitsin bu kalsin deme hakkini vermiyor, hadi gel buyumeden kapatalim bu konulari belki eski guzel muhabbetleri tekarar yakalariz cunku eger uzatirsak herkes gerilcek ki gerildi yeterince.

HERKESE COK GUZEL ASK DOLU BIR GUN DILIYORUM.

ezgi doğumgünün kutlu olsun msn den de yazdım.artık bu konuyu konuşmuyoruz dün dünde kaldı sende kapat artık.

oyyy ne kadar eğlenceli bir geçmişti böyle:)Söyleyecek tek kelimem yok tabi...ne diyem SEFAM OLSUN...
doktora gidenler geri geldimi kızlar???
biz bu sabah annemle babamı yolcu ettik umreye...ınşallah hayırlısıyla dönerler 10 gün sonra...
kızımın ve benm keyfimiz yerinde...hiiçbişey moralimizi bozmuyo geziyoruz sabah akşam...
kahvaltı masam hala ortada duruyo,kızım yıkanacak,13.30da koop.toplantısına gidilecek:)nasıl olacaksa...
öpüyoruzzz

ezgi doğum günün kutlu osun nice yıllara sevdiklerinle.
bebeğimi dün ortopediye götürdük.rötgen çekildi .dr rötgene baktı kalça çıkığı yok dadi.sonra tekrar inceledi.bu durumun incelenmesi takip edilmesi gerekiyor dedi.1.5 ayda bir rötgen çektirecez.inş yoktur.dün içim bir buruktu.yarın da ultrason çektircez.ayak uzunlukları falan hep eşit ama bir yerde çok ufak bir fark var umaRIım zamanla kapanır.
yengemlere öğleden sonra gezmeye gitcem ve zayıflamışım 1 kilo.ama daha fazla görünüyorum.vucudumuz mu genişledi bizim ya!!!

oyyy ne kadar eğlenceli bir geçmişti böyle:)Söyleyecek tek kelimem yok tabi...ne diyem SEFAM OLSUN...
biz bu sabah annemle babamı yolcu ettik umreye...İnşallah hayırlısıyla dönerler 10 gün sonra...
kızımın ve benm keyfimiz yerinde...hiiçbişey moralimizi bozmuyo geziyoruz sabah akşam...
kahvaltı masam hala ortada duruyo,kızım yıkanacak,13.30da koop.toplantısına gidilecek:)nasıl olacaksa...
öpüyoruzzz

evet canım bizde çok eğlendik gece gece sağolsunlar arada böyle gelip güldürüyolar.:roflol:henüz gelmediler gidenler.gelirler inşallah iyi haberlerle.koop toplantısına Doğa imzasını atacak desene,vay o toplantıdakilerin haline :roflol::roflol::roflol:

biz bu sabah annemle babamı yolcu ettik umreye...İnşallah hayırlısıyla dönerler 10 gün sonra...
öpüyoruzzz

hasdi bakalım allah kabul etsin kavuştursun sizi.koop ev mi alıyorsunuz darısı başımıza.bir sürü kira vererek paraları çöpe atıyoruz nasıl ev alacağız beceripde bilemiyorum.bir evim olsun istiyorum artık ama tık yok.bana akıl verin

Back