2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yani iyiki msjin sonuna suheyla yazdiklarim sana degil diye belirtmisim bide belirtmesem :roflol: abi dedigim gibi biriyle sorun varsa aranizda halledeceksiniz yada etmeyeceksiniz tamamen sizi baglar. sevdigim bi arkadasimsin bu saatte yanlis anlasilmalar olabiliyor o yuzden biz bu konuyu yarin msnde tartisiriz senle tabi tartismasak cok daha iyi olur. optum seni canokus.

keşke aramızda halledebilseydik ezgi ama arkadaş zamanında yanaşmadı.ayrıca benim kimseyle bi derdimde olmadı şimdiye kadar benimle derdi olan varsa da hodrimeydan msn açık ben kimse gibi bahanelerle kaçmam .iyi geceler canokuşum severim seni ezgiiii.

ben cok kirildim gercekdn bazilarindn hic beklemzdm bu laflari acikca sehnaz sana diyorum demelerini beklerm ama cok üzüldüm gercekdn cokk

ezgi sana slm verdim ama almaiyosun slm mimi bi sorun varsa eger sende benle konusabilirsn asla sende üstü kapali konusma acikca ne dsünüyosn söle benim yzüme

sibosum ve tugbacik ne ediyonuz

sabahdn randevumuz var dr da ben hala burdayim bakalim arda kaan kac kilo olmus boyu ne kadar uzamir asida olcak pöfff ins aglamz yine

[
O kaygana ve görümcene klava:
Hayırdır arkadaşına geçmiş olsun niyeki???
Bırak bunalımı anacım daha sık takıl buraya gel sen yamacımıza.:teselli:

Evet dogruda canim iste ortalik Pislikle dolu temizlenmiyor hava bir türlü o yüzden hep sinir oluyorum insanlara artik!!
aslım nıye gelmedı hala ya
suheylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sıbel kuzum gel artık
gülşah çok gezıyon bu aralar
Geldim canumm burdayim

kızlar doga ıle konustum sıze selamı var oglunda hala amıp varmıs sute alerjısı var dıye bılıyormus konyada test yapmıslar yokmus oyle bırsey 10 gunluk tedavısı varmıs pasanın
Gecmis olsunnn
sıbel kuzum hosgeldın

sibosum hosgeldin bebem özlettin kendini
Hosbulduk canollarrr:)

Sizi bir gün bos birakmaya gelmiyor dolduruyorsunuz?
Simcin acikliyayim Cerezcik Hacercikin yazdigi o üc kisi Meltem-Süheyla-Sibeldir:) kimse üstüne alinmasin üstüne alinanlarinda (Sehnazcigim) üstüne gidilmesin!
Burda herkesin kendi kararidir - sudur budur - atildi tutuldu diyorsunuz ama orda kalanlarda buraya gecenlerde herkes konustu anlatti - tartisti neden gelip burda tartisma acilmiski tekrar anlamadim? Hacer ben sana msnde gelsene biz cok sey paylastik kkda dedigimde neden istemiyorum -sarmiyor beni artik gibisinden konustun? E misafir olarak gelip okuyormussun ya - demekki sariyormus - neden kendi nickinle gelmiyordunki gelsen sana git diyenmi olacakti ? Istemiyoruz diyenmi olacakti ? Birseyleri söylemek istiyorsan acikca yaz su bu söyle böyle yazdi neden üstü kapali konusuyorsunki?
Okadar tartismadan sonra aramiza her yeni katilan üyelerden ve misafirlerden tabiki kusku duyacaktik - bu paranoyakiz anlamina gelmiyorki - kuskularimizi sende dogrulamissin zaten "misafir olarak okuyordum" demissin!!
Herneyse uzun lafin kisasi sen orda kalarak sana kimse kötü birsy yazmadi ama sen gelip burda cok ayip etmissin kötü sözler kullanmissin!
canlari cehenneme denilmis seninde yaran varmiski gocunmussun degil mi ?
Herkes istedigini düsünür neden bukdar alindinki sen kgden ayrilmamiza , üc kisinin pesinden gittiniz gelmem diye yazmissin e sende iki kisinin pesinden gitmedin mi ? Deniz ve Hayriyenin?

Aman okadar derdimin arasina birde varya hic cekilmez cidden!! Ben tanirim tanidigimi tanimak istemem tanimadigimi:)
Herkes yoluna gitsin - bebeleriyle ugrassin - nerde rahat ediyorsa orda sohbete devam etsin ! bu bukadar zor olamaz - sanmiyorum!

Sakiz gibi uzadikca uzadi bu konuda!! Yavrum saglikli - evimde mutluyum ve üstüne birde sevdigim isnanlarla rahatca tartisabiliyor - konusabiliyorsam ne mutlu bana !!!

Vur sırtına vur sırtına
Dostun olam vur sırtına
Madem ki ben kaldıramam
Derdimi al vur sırtına

Duman kalır duman kalır
Ocak tüter duman kalır
Ben yanarım hiç tükenmem
Benden sonra kalan kalır

Kalan kalır kalan kalır
Giden gider kalan kalır
Ben giderim geri gelmem
Benden sonra kalan kalır

Ah ne fayda ah ne fayda
Kefen beyaz ah ne fayda
Bir hayına yaş dökersin
Kadrin bilmez ah ne fayda

Meydan kalır meydan kalır
Yiğit ölmez meydan kalır
Yere vurma hatırımı
Sana kahpe meydan kalır

Kalan kalır kalan kalır
Giden gider kalan kalır
Ben giderim geri gelmem
Benden sonra kalan kalır

sibosum döktürmüsn sonuna kadar sana katiliyorum katilmamakda elde degil seni cok seviyorum

hadi kizlar ben kacar yarin gece olurum burada heralde cünki cok isim var cokkk yarin hadi öpüldünüz byby

arda kaan in asisi ve kontrolu var yarin

Öptüm Sehnazim!
Ne yapayim susayim dedim - bosver dedim - herkes kendi mutlu oldugu yerde kalsin dedim ama olmuyorki:)
Kimse karar veremiyorsa kendi bildigini okusun kendi bildigini okuyanada karismasin derim ben:)
Unutlmustur bu konu artik benim icin - mazide kaldi simcikten itibaren!!!!

Yarin rüyanin doktor randevusu var karma ve pönk. ikisini bir arada yapak doktor mutlaka ama ben pönk. üc gün sonra isteyecegim ikisi agir geliyor sanirsam cok feci bir sekilde agliyor hic susmuyor - yüzü mosmor oluyor cok korkuyorum insallah yarin öyle birsey olmaz INSALLAH eger olursa birdahaki sefere ikisini birlikte yapacagim birseferde ortadan ciksin diye nasilsa ayni sy oluoyor ama insallah olmaz! dua edin kizlar rüya yiyeninize:)
Ardindan araba sigortasini ve araba park yerinin ücret islerini halledecegiz - annem yanimda olacak yarin eger Rüya rahatsizlanmazsa esime hediye bakmaya cikacagim!!
iyi geceler - tatli Uykular hepinize!!
Öptüm kucuman kucuman!! icten bunalimdayim ama disima vurmuyorum!!

günaydddıııınnnn canlarrrrropuyorumnanaktan
dün yemekten sonra yürüyüşümüzü yaptık sonrada alyayı yedirirken yatakta uyumuşum..gece 2 filandı sanırım kalktığımda..tekrar yedirip gene uyumuşum..
relaxxx kızlar relax..
biz istediğimize cevap verir istediğimizden cevap alırız değilmi?
lütfen!
kk profosyonel bir site..babamızın sitesi değil ya burası aa seni banlarım mesajını silerim diyemeyiz..
100000 e yakın üyesi olan bir platformda her çeşit insan var.herkesle iyi anlaşamayacağımızı varsayarsak isteyen girer istemeyen girmez..biz havamıza bakalım..
ben şahsen sizlerden kendi adıma bunu rica ediyorum..
keyfimizi bozmayalım kimse için..yerimseniben
sizleri seviyirim..çok seviyirim..bebelrinizi daha çok ama:asigim:

şehnazım güzel haberlerle gel inşallah bitanem..
emel canım bizaat vereyim tatlım inanılmaz hafifledim.amacıma ulaşayım fotoğrafımı koyucam zaten açım ama olsun değiyor biliyormusun?
bu arada bir şey sorucam bileklik ne zaman alıyorsunuz bebelere.ben çok heves ediyordum.kardeşim yaptırmış hediye olarak.bugün gidip alıcam bakalım kuyumcusundan.bide kulak deldirmeyi ne zaman yapmalıki?ben yarın doktor kontrolünde soracağım

gülsahim cnm cok haklisin keyfimizi bozmaya degmez artik bende dahil olmak üzere konusmuyalim kapansn bu mevzular geriliorm
bende seni sefiymm ama alyayi daha cok ehuhuhh

altin bileklimi soruyosn gülsahim annm arda kaana almisdi buraya getrrken getrdi fakat denedim 2 gün önce olmuyo az daha büyümesi lazim ehuehuehu

evet altın canım..bakalım nasıl bişe yaptırmış kızıma teyzeciği..
görüşürüz bitanem..iyi haberlerini bekliyoruz.öpüyorum arda kaanımı

ilk olarak herkese günaydın arkadaşlar
olayların bu raddeye gelmesi beni çok üzüyo isteyen istediği yerde olabilir artık kimse kimseye karışamaz herkes kendine bir yol çizdi ve gidiyo biz bebeklerimiz için bir araya geldik arkadaşlar eğer tartışma olacaksa bence 2009 mart anneleri tartışma topiği açalım burayı hiç germeyelim bence artık tartışma olacak bişeyde kalmadı iki taraflada görüşürüm diyen arkadaşlar var yok ben sadece orayla yada burayla görüşürüm diyen var herkesede saygım var bende öyle demişdim ben iki taraflada görüşürüm bunu iki tafada beyan ettim her iki tarafda kabul etti ama her ne hikmetse diğer tarafdaki arkadaşlar beni msndende silmişler baktım 2-3 gün hep offline olunca onlar bende onlarıda siliverdim demekki tek tarafda olmak gerekiyormuş diye ben herzaman belirttim tarafcı değilim öncelikle oğlum için burdayım hepimiz öncelikle bebeğimiz için burdayız böyle olmasa başka bir topik altında buluşurduk bu 2009 mart anneleri ve bebekleri değilde asabi kızlar olurdu(zemuszemuszemuszemus) yada ne biliyim olurdu bir başlığımız kafamıza göre sohbet ederdik bence bugün buna son verelim iki taraflıda çok yıprandık

burda bebeğinizle ilgili bir paylaşım yapacaksanız buyrun başımızın üstünde yeriniz var yok tartışma yapacağız diyosanız lütfen başka bir topik açın kimle alıp veremediğiniz varsa çağırın oraya konuşun anlaşın olmadı yolun birbirinizi şaka bir yana yeter arkadaşlar geçmişdeki paylaşımlarımızı düşünün ve bu kadarla son verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…