Gülnaz kim laaa???Ve de gülnaz a teşekkür etmek lazım seni bu zalim dünyaya getirip bizlere ulaştırdığı için!!![/color][/b]
Bebek hemşiresi bir tanıdığım ishale nişastanın birebir geldiğini söyledi. Ben kendimde denemiştim sonuç mucizeydi anında kesti. Bebeğine de verebilirsin canım. 1 çay kaşığına nişastayı suyla ıslat ver... Sonucuda bildir emi.kızlar bu şurup kızımı ishal etti galiba sabahtan beri 5 kez kaka yaptı ne yapabilirim sizce bi fikir verin dr gidelimmi
ishal tehlikeli sonuçta
hade cvp yazın lüften
Gülnaz kim laaa???
Bebek hemşiresi bir tanıdığım ishale nişastanın birebir geldiğini söyledi. Ben kendimde denemiştim sonuç mucizeydi anında kesti. Bebeğine de verebilirsin canım. 1 çay kaşığına nişastayı suyla ıslat ver... Sonucuda bildir emi.
kızlar buranın tadını kaçırmaya izin vermiyoruz..
keyfimize bakıyoruz..
kk bizim evimiz.
bigun topiği boş bırakmaya gelmiyor hemen sıcrayıp gelmışler
kafalarına gore konusmuslar ortam germişler HEY SEN CEREZMİSİN CİTOZMUSUN
nesi kendını doldurup doldurup gelmişsin boş boş ürmüş yol almış gitmişsin haa aslında
tek tek alıntı yapıp cvplamak isterdim ama sen okadar vakitimi senin gibi boş insanlara
ayıramamlmaz: sadece sunu dıyorum kiii İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
sengözlerimebaksanab bu lafla kısaca cvp veriyorum sen ve senin gibiler içinnn
yerimseniben ŞEHNAZIMA BÖCÜĞÜME saldırmışsınız şehnaza paranoyak
demişsin asıl siz oyle olmuşsunuz bize yapıştınız ayrılamıyosunuz size hastalık olmuşuz
gelip gelip gizlice okuyup kendinizi kuruyorsunuz PARANOYAKLAR delikafadulden
böcügüm lafı az bile demiş diyorum size bakınnn BİZDEN IRAK CEHENNEME DİREK
OLUN dah fazla gelipde burayı germeyin gerçi gelsenizde tınnnnnnnnnnnnnnnnnn
BU SEN VE SENİN GİBİLERE SON MESAJIM DAHADA YAZMAM ALLAH HERKEZE
ÇARŞISINA GÖRE PAZAR VERSİNNN............. (KONU KAPANMIŞTIR) benim açımdan...zemuszemuszemuszemus
Evet dogruda canim iste ortalik Pislikle dolu temizlenmiyor hava bir türlü o yüzden hep sinir oluyorum insanlara artik!!
Geldim canumm burdayim
Gecmis olsunnn
Hosbulduk canollarrr:)
Sizi bir gün bos birakmaya gelmiyor dolduruyorsunuz?
Simcin acikliyayim Cerezcik Hacercikin yazdigi o üc kisi Meltem-Süheyla-Sibeldir:) kimse üstüne alinmasin üstüne alinanlarinda (Sehnazcigim) üstüne gidilmesin!
Burda herkesin kendi kararidir - sudur budur - atildi tutuldu diyorsunuz ama orda kalanlarda buraya gecenlerde herkes konustu anlatti - tartisti neden gelip burda tartisma acilmiski tekrar anlamadim? Hacer ben sana msnde gelsene biz cok sey paylastik kkda dedigimde neden istemiyorum -sarmiyor beni artik gibisinden konustun? E misafir olarak gelip okuyormussun ya - demekki sariyormus - neden kendi nickinle gelmiyordunki gelsen sana git diyenmi olacakti ? Istemiyoruz diyenmi olacakti ? Birseyleri söylemek istiyorsan acikca yaz su bu söyle böyle yazdi neden üstü kapali konusuyorsunki?
Okadar tartismadan sonra aramiza her yeni katilan üyelerden ve misafirlerden tabiki kusku duyacaktik - bu paranoyakiz anlamina gelmiyorki - kuskularimizi sende dogrulamissin zaten "misafir olarak okuyordum" demissin!!
Herneyse uzun lafin kisasi sen orda kalarak sana kimse kötü birsy yazmadi ama sen gelip burda cok ayip etmissin kötü sözler kullanmissin!
canlari cehenneme denilmis seninde yaran varmiski gocunmussun degil mi ?
Herkes istedigini düsünür neden bukdar alindinki sen kgden ayrilmamiza , üc kisinin pesinden gittiniz gelmem diye yazmissin e sende iki kisinin pesinden gitmedin mi ? Deniz ve Hayriyenin?
Aman okadar derdimin arasina birde varya hic cekilmez cidden!! Ben tanirim tanidigimi tanimak istemem tanimadigimi:)
Herkes yoluna gitsin - bebeleriyle ugrassin - nerde rahat ediyorsa orda sohbete devam etsin ! bu bukadar zor olamaz - sanmiyorum!
Sakiz gibi uzadikca uzadi bu konuda!! Yavrum saglikli - evimde mutluyum ve üstüne birde sevdigim isnanlarla rahatca tartisabiliyor - konusabiliyorsam ne mutlu bana !!!
Vur sırtına vur sırtına
Dostun olam vur sırtına
Madem ki ben kaldıramam
Derdimi al vur sırtına
Duman kalır duman kalır
Ocak tüter duman kalır
Ben yanarım hiç tükenmem
Benden sonra kalan kalır
Kalan kalır kalan kalır
Giden gider kalan kalır
Ben giderim geri gelmem
Benden sonra kalan kalır
Ah ne fayda ah ne fayda
Kefen beyaz ah ne fayda
Bir hayına yaş dökersin
Kadrin bilmez ah ne fayda
Meydan kalır meydan kalır
Yiğit ölmez meydan kalır
Yere vurma hatırımı
Sana kahpe meydan kalır
Kalan kalır kalan kalır
Giden gider kalan kalır
Ben giderim geri gelmem
Benden sonra kalan kalır
ben kimseler gibi kimsenin özeline yazamm acikca derim eger bana demeye getiriyosn dagdan gelip bagdakini kovuyosun diye sende ayni seyi yapmis oluyosn cnm anladnmi ama cok da fifi ostenmdgim yerde asla durmm ama sizlerdn daha mühim ve deger verdigim dostlarim ondn kalacm burda kapiyorm kendimce konuyu ve asla cvp vermicm sizlere yaziop durun
hacer sikma benim canimi amacin bariz ortada gzelim banlatmak biozi hade git sikayet ett hadi ulas amacina hadeeee hadeee bekliyorumm
bana diyemezsin paranoyk adamin alnini karislarim ben kimle dans ettiginin farkin da ol
hade nas nas nas nas laf yetistir bakalim anca onu bilirsin citir cerez
arkadaslar bu durumlar benim acayip canımı sıkmaya basladi.
bulasmayayim diyorum ama duramadim. bu kadar lafa gerek yokbence.
ben buraya arkadaslarimla sohbet etmeye, bebeklerimizin yasadiklarini paylasmaya geliyordum.
ama bu kadar cirkin laflar kimseye yakismiyor, uzadikca uzadi ve cok tatsizlasti bu olay.
herkese esenlikler diliyorum, ben biraz uzak kalmak istiyorum herseyden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?