2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben yeterince dobra yazdim zaten canim, kimsenin hakki yok dedim, sehnazinda hakki yok, ayseninde fatmaninda , burasi kimsenin tekelinde degil, hatta ve hatta bir laf vardir dobralik diyosan dagdan gelmis bagdakini kovuyo diyede bir laf vardir, gerilmek istemiyorsan cevap vermezsin, topigin gerilmesini istemiyorsan ozelinize yazarsiniz gerilmezsiniz, kimseninde haberi olmaz, nasil olaylar bu raddeye gelene kadar kimsenin haberi olmadi , bundanda olmazdi...

kızlarrr yapmayın Allah aşkına yaa...şoklardayım..olaylara şahit olmadığım için çok garip geldi kötü hissettim kendimi..eskiden neydik şimdi nasıl oldukmafoldumben

sehnaz suheyla bebek kasıgı aldınız mı sız geçen aslım tupperware kasıgı guzel dedıydı 2 çesıt var hangısıs acaba

ben kimseler gibi kimsenin özeline yazamm acikca derim eger bana demeye getiriyosn dagdan gelip bagdakini kovuyosun diye sende ayni seyi yapmis oluyosn cnm anladnmi ama cok da fifi ostenmdgim yerde asla durmm ama sizlerdn daha mühim ve deger verdigim dostlarim ondn kalacm burda kapiyorm kendimce konuyu ve asla cvp vermicm sizlere yaziop durun

kızlar doga ıle konustum sıze selamı var oglunda hala amıp varmıs sute alerjısı var dıye bılıyormus konyada test yapmıslar yokmus oyle bırsey 10 gunluk tedavısı varmıs pasanın

canim benim dagdan felan geldigim yok, topicin acilmasindan beri ben burdayim zaten , hatta dahada oncelerinden , mart anneleriyle bu siteye girmis biri degilim , ayrica sen gelsene msne benimle ne derdin varsa orda konus, burayi daha fazla germeyelim, gel de bir konusalim hadi canim

ezgide burdaymıııııııışşşşşşşşşşşşşşş nalannnnnn neden konuşmuyorsun benmi kör oldum yoksa sen mi dilini yuttun?nalannn nalannnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:

ne konusayim ya bu ne hal, iyice suyu cikti yani abi biraz saygili olun ya mahalle kavgasina donusturuyosunuz olayi nasilsa tanimiyoruz etmiyoruz nerde gorcem dusuncesiyle mi haraket ediyosunuzda kelimelerin kalitesi bukadar dusuk, burasi Kadınlar Kulübü ® Kadın, Kadınca, anne, bebek, çocuk, sağlıklı yaşam, kadın sağlığı, beslenme, diyet ... buraya aysede gelir fatmada gelir kimsede bisey diyemez ayseyi sevmezsen fatmayla muhattap olursun olay budur, uzatmayin artik ya tamam arkanizdan konusulmus olabilir kotu seyler soylenmis olabilir ama onumuze bakmak lazim artik degilmi yatip kalkip omurboyu bunumu konuscaksiniz hergun yok misafir var yok nerde bu misafirler falan filan yani anladigim kadariyla sizinde icinizden bu konulari kapatmak gelmiyor. hacer sevdigim bi arkadasimdir geldigi surece onunla muhabbet etmekten zevk duyarim. kimin ne dusundugude umrumda degil.

Son düzenleme:
iyide ezgi benden alıntı yapmışsın onun için cevap veriyorum.benim yazdıklarımı oku ben kimseye neden burdasın demişmiyimki bana herkes gelir diyosun bu 1.ikincisi ben kimseye bana laf atmadan laf etmedim bu da 2.mahalle kavgasına dönüşecek türde bi küfür ettiğimi de hatırlamıyorum varsa lütfen göster ki normal hayatımda da küfrü asla sevmeyen bi insanım bu da 3 canım.neyse zaten haksız da sayılmam söylediklerimde...ve ben buraya kimseyi ayırd etmeden aşağalamadan bebeğim ve diğer konular hakkında konuşmaya geldim bugüne kadar kimseyede bi zararım dokunmuşmu veya kıracak tek kelime söylemişmiyim bunada keşke bi baksaydın.üzüldüm şimdi sen de böyle dersen...

budur iste ya, dusuncelerimin tercumani olmussun sanki, yazini onayliyorum altinada imzami atiyorum sekerimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…