o zamns sende dobra ol nazan söle sehnazin hakki yok de be kimseni hakki yok kovamya diyosun var hem de öyl bi varki eger benim huzurumu bozmaya geldiyse kovmaya cok hakkim varr ben yutamm olan bitenleri kimse gibi tmm mi yazarm lap diye yüzüne üstü kapali konusmm acik ve net sak diye derim o kadar
cok ihtiyacin varsa edebilirim tek tek zemuszemus
cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun birdaha vermem o zaman.yarın görüşürüz iyi geceler herkese.
ben yeterince dobra yazdim zaten canim, kimsenin hakki yok dedim, sehnazinda hakki yok, ayseninde fatmaninda , burasi kimsenin tekelinde degil, hatta ve hatta bir laf vardir dobralik diyosan dagdan gelmis bagdakini kovuyo diyede bir laf vardir, gerilmek istemiyorsan cevap vermezsin, topigin gerilmesini istemiyorsan ozelinize yazarsiniz gerilmezsiniz, kimseninde haberi olmaz, nasil olaylar bu raddeye gelene kadar kimsenin haberi olmadi , bundanda olmazdi...
ben kimseler gibi kimsenin özeline yazamm acikca derim eger bana demeye getiriyosn dagdan gelip bagdakini kovuyosun diye sende ayni seyi yapmis oluyosn cnm anladnmi ama cok da fifi ostenmdgim yerde asla durmm ama sizlerdn daha mühim ve deger verdigim dostlarim ondn kalacm burda kapiyorm kendimce konuyu ve asla cvp vermicm sizlere yaziop durun
ne konusayim ya bu ne hal, iyice suyu cikti yani abi biraz saygili olun ya mahalle kavgasina donusturuyosunuz olayi nasilsa tanimiyoruz etmiyoruz nerde gorcem dusuncesiyle mi haraket ediyosunuzda kelimelerin kalitesi bukadar dusuk, burasi Kadınlar Kulübü ® Kadın, Kadınca, anne, bebek, çocuk, sağlıklı yaşam, kadın sağlığı, beslenme, diyet ... buraya aysede gelir fatmada gelir kimsede bisey diyemez ayseyi sevmezsen fatmayla muhattap olursun olay budur, uzatmayin artik ya tamam arkanizdan konusulmus olabilir kotu seyler soylenmis olabilir ama onumuze bakmak lazim artik degilmi yatip kalkip omurboyu bunumu konuscaksiniz hergun yok misafir var yok nerde bu misafirler falan filan yani anladigim kadariyla sizinde icinizden bu konulari kapatmak gelmiyor. hacer sevdigim bi arkadasimdir geldigi surece onunla muhabbet etmekten zevk duyarim. kimin ne dusundugude umrumda degil. not: suheyla senin msjindan alintiyla yazdim bunlari sakin sozlerim sana sanma canokus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?