kulak nezlesi ne olaki belirtileri nelerdi canım?arkadaslar ben geldim,
Doruk un kulak nezlesi gecmis cok sukur.
ek gıdalara gecebilirsin mama il e besleniyor nasilsa, yogurt elma suyu filan verebilirsin dedi ama ben istanbuldaki doktorumu bekleyecegim.
Milupa yerine SMA yi tercih ediyorum ben, icerigi daha kuvvetli dedi
boyle iste cok sukur arkadaslar.
bezdeki tuza benzer kristaller susuzluktanmıs. su ver aralarda dedi.
ezgi sana slm verdim ama almaiyosun slm mimi bi sorun varsa eger sende benle konusabilirsn asla sende üstü kapali konusma acikca ne dsünüyosn söle benim yzüme
oyyy ne kadar eğlenceli bir geçmişti böyle:)Söyleyecek tek kelimem yok tabi...ne diyem SEFAM OLSUN...
doktora gidenler geri geldimi kızlar???
biz bu sabah annemle babamı yolcu ettik umreye...İnşallah hayırlısıyla dönerler 10 gün sonra...
kızımın ve benm keyfimiz yerinde...hiiçbişey moralimizi bozmuyo geziyoruz sabah akşam...
kahvaltı masam hala ortada duruyo,kızım yıkanacak,13.30da koop.toplantısına gidilecek:)nasıl olacaksa...
öpüyoruzzz
oyyy ne kadar eğlenceli bir geçmişti böyle:)Söyleyecek tek kelimem yok tabi...ne diyem SEFAM OLSUN...
doktora gidenler geri geldimi kızlar???
biz bu sabah annemle babamı yolcu ettik umreye...İnşallah hayırlısıyla dönerler 10 gün sonra...
kızımın ve benm keyfimiz yerinde...hiiçbişey moralimizi bozmuyo geziyoruz sabah akşam...
kahvaltı masam hala ortada duruyo,kızım yıkanacak,13.30da koop.toplantısına gidilecek:)nasıl olacaksa...
öpüyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?