Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım rahat ol panik yapma hemen dinlen ve doktorunu ara sor bence git bi görün baksınlar şu an için önemli değil belki ama en azından müdahale edilsin tamammı canımkahverengi iki damla kan geldi kızlar..önemli bir şey olabilr mi?
CANIM O KAHVERENGİ LEKE BEBEK ANNE RAHMINE DÜŞTÜĞÜ İÇİN OLUYOMUŞ KORKULACAK BİŞEY DEYIL AKSINE İYİ SORUN YAPMA ARKADASTA ONUN İÇİN GİTTİ DR OLE DEDI SUAN 7 AYLIK HAMILE KESKE BENIMDE BI BEBEGIM OLSAa.s.kahverengi iki damla kan geldi kızlar..önemli bir şey olabilr mi?
elf-rcp meraba öncelikli seni tebrik edrim ne mutlu sana o güzel haberi almissin lutfen banada dua edin birde senin çocugun bir senedir niye olmuyodu acabaaaaaaaaaaaa kızlar merhaba bi mart anneside ben olucammm inşallahhh benide yazın lütfen
canim sağol allah sanada nasip etsin tüm isteyenlere inş benim bi sebep yoktu diş görünümde eşimdede yoktu ama benim bide rahim filmimle içime bakilicakti bu ay falat gerek kalmdi hamile kaldim çok şükür allahim sağlikla kucağima almayi nasip eder inşallahhh en büyük dileğim o şu anda başka bişey istemiorumelf-rcp meraba öncelikli seni tebrik edrim ne mutlu sana o güzel haberi almissin lutfen banada dua edin birde senin çocugun bir senedir niye olmuyodu acaba
yok olmuyo cnaım bende bana ara ara gelip giden bel ağrısı kasık ağrısı oluo o kadar bende başka bişeyyok vallakızlar ya sizde de kasık batmaları oluyor mu özellikle de ayaktayken benim oluyor da
kızlar hamile arkadaslarımızı tebrik ederim şimdi benim sat 3 haziran kalbi ne zaman atmayabaşlar ona göre gidim dra dr pztesi gel dedi ama gözükmicekse geç gidim