2009 Eylül Annelerinin Doğum Tablosu

Emelcim tmm gördüm tşkler çok gzl olmuş ellerine sağlıkkk.. ınsan kendini o listede görmesi heyecan verici :)

ємєℓ;8494301 .!.:
ayse ve eslem sezeryan tarihleriniz belli olmadı mı onları da eklemem lazım

canım asıl doğum tarihimiz 13 Eylüldü
en son sezeryan olacağım gün 3 eylül
aksi bir durumda tarih değişirse haber veririm
şimdilik tarihler bu yerimseniben

emel canım beni eklemmissin unuttun galiba :)) doğum tarihim en son 3 eylül doğum şekli normal canım şimdiden teşekkür edrim :))

emelcimmm sen doğum tablosu hazırlarken bugün doğum yaptınnn.hadi Allah analı babalı büyütsün,bahtı tahtı güzel olsun inşallahh.iyi haberlerini bekliyoruz canımmm.28/08/2009 bizim sezeryan tarihi eğer erken gelmezse kuzucuk:)

emelcim tabloyu düzenlerse benim tarihi değiştirirsin 2 Eylülde olcak doğum yerimseniben

sadece doğum yapanları yazmıyorsanız eğer bende listede olmak isterim
tahmini doğum tarihim 1 eylül 39+4 üncü günüm bugün şimdilik normal doğum olarak görünüyor bir oğlum olacak hayırlısıyla adı da arda tuğra baş olacak listeye eklenirsem çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

KIZLAR BİZİM DOĞUMUMUZ 16 EYLÜL SEZERYAN OLUCAZ BİZİDE EKLEYİN LİSTEYE LÜTFEENNN...opuyorumnanaktan

emelcim tabloya petibor ( elayı ) eklememişsin onuda ekle onsuz olmaz :))
doğum ve tarih bilgileri fatoşun açtığı topikte var ilk sayfada

bizide eklermisiniiizz lutfen
beklenen tarih :26 eylul
isim: yok henuz
dogum sekli : normal+ epidural

evet emelcim 39+0 da dogdu sezeryan oldu.bebisim tosun gibi masallah 3950gr.boyu 51 cm. dogdugu tarih 04.09.09

Son düzenleme:
emelcim, benim normal dogum ve 22.09.09 ıPTAL :)

SEZERYAN - 09.09.09 - 38+1 oluyor. az kaldıı akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…