canım ben arkadasların istegi üzerine actım ama sende listeye dogum yapmamıs olanları eklersen nezaman yapacaklarını ve nesekil dogum istediklerini daha ii olur. en azından degişik olsun. seni yorcaz ama?ємєℓ;8406862 .!.:kızlar iki gundur bunun için uğrasıyorum umarım beğenirsiniz :kedi: tek tek tablo seklinde burdan gozuksun istedim.....dogumlar oldukca eklenecek altına.......fatoş arkadasımız da bunun resimlisini açmıs . . . . .bu da farklı olsun istedim
ANNEMİZ | HAFTASI | DOĞUM TARİHİ | BEBEĞİN İSMİ | BEBEĞİN KİLOSU | BEBEĞİN BOYU | DOĞUM ŞEKLİ azbycv | 27+4 | 10/07/2009 | Salih Yusuf/Hale Rüveyda|1000gr/890gr|37cm/?|Sezeryan acelya | 34+3 | 29/07/2009 | Selen / İpek|2200 gr / 2300 gr|45 cm / 45 cm|Sezeryan myladybird | 36+2 | 09/08/2009 | Doğa|2440gr|46cm|Sezeryan
|||
|||
|||
|||
|| |
| || |||
emelcim canım ellerine saglık ellerin dert görmesin çok güzel olmuş...ama ben bi fikir vermek istiyorum yanlış anlamazsan listeye hepimizin adını yazalım dogum sırasına göre normal yapacaklar sata göre muhtemel dogum tarıhlerını verelım sezeryan olcakların zaten artık tarıhlerı belli olur kım dogurdu dogurmadı belli olur...dogumlar oldukça dogum haftasını ve kg/cm yazarsın ölede olur tatlım agustos annelerinki öle takip etmek çok daha kolay olur....
eger eklıyosanız benıde ekleyın kızlar 28 agustosta olcak sezeryanla dahaerken gelmezse kız ve EDA olcak ismi allahın ıznıyle