- 15 Ocak 2009
- 2.679
- 7
- 40
selam emel cim bende istiyorum.. 7 eylül tahmini doğum sat a göre ERKEK - ENES KAYRA ... çok güzel olmuş ellerine sağlık...
emelcim bravo çok uğraşmışsın ellerine sağlık canım çok teşekkürler.biz ekleyemiyoruz galiba seni zahmete sokucaz.benimde 29/08/2009 sezeryan inşallah.erkek Erdal Efe isim.
kızlar bu söleidkleriniz sata göre olan muhtemel tarihler demi..??
kızlar benide eklermisiniz son gün 4 eylül simdilik normal doğum cuma kontrolüm var bakalım ne olcak.
ємєℓ;8406862 .!.:kızlar iki gundur bunun için uğrasıyorum umarım beğenirsiniz :kedi: tek tek tablo seklinde burdan gozuksun istedim.....dogumlar oldukca eklenecek altına.......fatoş arkadasımız da bunun resimlisini açmıs . . . . .bu da farklı olsun istedim
[/table]
ємєℓ;8406862 .!.:kızlar iki gundur bunun için uğrasıyorum umarım beğenirsiniz :kedi: tek tek tablo seklinde burdan gozuksun istedim.....dogumlar oldukca eklenecek altına.......fatoş arkadasımız da bunun resimlisini açmıs . . . . .bu da farklı olsun istedim
merhaba arkadasim emegine saglik cok begendim .ekim anneleri olarak senin bu listeyi kullanabilirmiyiz??a.s.
aaa ne demek tabi ki kullanabilirsiniz canım :)