2009 Eylül Annelerinin Doğum Tablosu

emelcim eylül annelerine yazmistim ama yeni gördüm bu sayfayida.adi batu olcak insallah tahmini dogum tarihide 11 eylül.normal dogum.

yha liste cok güsel olmus emelcim ben de istiyorum.21 eylül,normal,oğlusumun ismi de CELAL.ellerine saglık cnm

cnm sat.a göre yazdım ben ama sezeryan olacaklar kesin tarih oldugu için onu sölemişler..

selam emel cim bende istiyorum.. 7 eylül tahmini doğum sat a göre ERKEK - ENES KAYRA ... çok güzel olmuş ellerine sağlık...

kızlar benide eklermisiniz son gün 4 eylül simdilik normal doğum cuma kontrolüm var bakalım ne olcak.

merhabalar benide ekleyebilirmisiniz

Tahmini doğum tarihi 15 eylül , kız , isim Ezel , normal diye düşünüyoruz bi değişiklik olmazsa

aaaa ben nerdeyim yahu...Aşkolsun unutmuşsunuz...

tahmini doğum 19 eylül bebek erkek---normal doğum ismi belli değil daha...

emelcim benide eklermisin tahmini dogum 1 Ekim(ama Dr ve bana gore eylulun oratasinda olacak ) Erkek ismi daha belli degil Normal dogum

emel çok güzel olmuş, eline sağlık

beni de ekler misin
tahmini tarih: 25 eylül
kız
isim: Su
normal doğum (yavaş yavaş tırsmaya başladım, inşallah yapabilirim kaydirigubbakcemile3 )

emelcim bende varım.
Tahmini tarih 25 eylül.
cinsiyet kız
normal dogum
isim eylül :)

merhaba arkadasim emegine saglik cok begendim .ekim anneleri olarak senin bu listeyi kullanabilirmiyiz??a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…