kızlar peki o bolgedeki tüy isini ne yapmayı dusunuyorsunuz? yanı muhakkak çıkmaya baslamıstır tuyler ....agda su an ıcın uygun olmaz heralde jilet ya da tuy dokucu mu kullansak
canım allah yardımcın olsun bizimki de 2 gece bayrakları çekti anam ağladı. dün akşam rezeneyi verince 2-3 kaşık rahat uyudu. zart zurt attırıyo ne ıkınması anlamadım ben de. canım ben olabildiğince tek memeden veriyorum. yetiyor şükür sütüm. yağlı kısmı da emsin diye diğerine geçmiyorum kolay kolay. bizimki de bir süre buruşturuyo yüzü bakıyo kaçış yok cork cork emiyo. pes etme canım. çok sıkmadan çocuğu emzirebilirsin bence.baharcim naber
biz gaz sancilari ve uykusuz gecelerle bogusuyoruz. gece srekli uyanip agliyor henuz bisey denemedim gaz icin doktora gitmeden vermek istemiyorum da
ben tek mememden emzirip gazini cikartip yatiriyorum demek siz sonrasinda digerinden de veriyorsunuz. tek meme yetmez mi doymasi icin yaaaa ben bu isi anlamadim tam
bizimki eger emmeyi biramissa bi daha almiyor memeyi igreniyor gibi yuuzunu felan burusturuyor
ємєℓ;9236966 .!.:yok canım her gun yıkamıyoruz biz . . burda havalar serinledi elektrik sobası yakıyoruz bir hafta oldu yıkamadık belkide geçti siliyoruz simdilik. . . . . . . .ilk zamanlarda da hatada bir yıkıyordum ben zaten . . . .doktorlar oyle diyor ama iki gune bir yıkamak hasta etmez sanırım ....gece yıkama olayı sankı bana usurmus gibi geliyor yıkayıpta yatırmak ne bileyim
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyordum , herkesin bebişi hayırlı olsun Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bende 10.09.2009 da anne oldum , benim sorunumda kızımı 2 saatte emzdirmem gerekiyor ama çoğu zaman uyandırmakta sorun yaşıyorum , nerdeyse zamanın çoğunu uyuyarak geçiriyor
evladın hayırlı olsun öncelikle canım. bazenm bizimki de uyanmıyor. doktor öncesinde iyi emmişse 4 saate kadar uyandırma dedi. uyandırman gerekiyorsa gıdıklamayı dene canım ya da altını falan aç.
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyordum , herkesin bebişi hayırlı olsun Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bende 10.09.2009 da anne oldum , benim sorunumda kızımı 2 saatte emzdirmem gerekiyor ama çoğu zaman uyandırmakta sorun yaşıyorum , nerdeyse zamanın çoğunu uyuyarak geçiriyor
sağol canım senin evladında hayırlı olsun , bizimde sarılık durumundan dolayı doktorumuz 2 saatte uyandırıp emzdir dedi , bazen özellikle iyi emzdirip uyuttuktan sonra o kadar derin uyuyorki ne gıdıklamak, ne mıncıklamak , alt açmak fln hiç fayda etmiyor, kendi haline bıraksam kaç saat sonra uyanacak kim bilir , uyandıramayınca acayip sinirlerim bozuluyor
ємєℓ;9237424 .!.:tesekkurler canım senin de bebegin hayırlı olsun gule gule buyut sende ....uyandırmak için altını aç canım ıslak mendili deydirince kendine geliyorlar ya da ayaklarının altını gıdıkla onada tepki verirler
haklısın canım bizim de sarılığımız vardı. ama çok takılma iyi beslensin kakasını kontrol et yeterli. kaçtı sarılık değeriniz?
en son geçen cuma günü test yaptırmıştık 15 çıktı , doktorumuz bundan sonra değerin yükselmeyeceğini düşüşe geçeceğini söyledi ondan sonrada test istemedi