emelcim meryemcim 15 gunden once baslamaz demissiniz ama bizimki daha 8 gunlukken basladi bu gaz sancilari
emel aynen senin dedigin gibi srekli bacaklarini karnina cekiyor ikiniyor kipkirmizi oluyor zaten bagirsaklarindanda gurul gurul sesler geliyor kuzumun, dmekki bizde erkenden basladi
bende yediklerime cok dikkat ediyorum gaz yapacak bisey yemiyorum kendimi sicak tutuyorum,
ama cingenenin dedigi cok mantikli bu yasanmasi gereken bir surec belkide , sonucta tum vucudu normal hayata adapte olmaya calisiyor, sindirim sistemi gelisiyor,bu cektigi sancilar onun icin faydali bile olabilir. artik sabredip beklemekten baska care yok ama hakkaten uykusuzluk insani mahvediyor. her an aglamaya hazir durumdayim oyl oluncada suclulk duyuyorum ne bicim anneyim ben, en ufak birseyde pes ediyorum diye
(( oysa kuzum icin her dakik sukretmem lazim
emsalcim nolur uzme canini, bu kadar ugrasa sutun gelecektir, bence makinayla sagmaya devam et o artmasini saglayacaktir. sobucta bebek ne kadar emerse o kadar artar diyorlar, makinada ayni gorevi gorur bence
hem gelmese nolacakki canim, bak bu kadar insan mama veriyor hic sorun etme bence, sen kuzunla ilgilen sacma sapan konusanlarada kulaklarini tika gec bosver.
bu arada bende bu uykusuzluk yorgunluk uzerine tum aldigim kilolari verdim hatta doguma baslangic kilomdanda eksiye dustum
( iyi birsey diye dusundum ilk baslarda ama benim sorunum acayip istahsizim sanirim yorgunluk yuzunden. gcem gunduzum birbirine karistigi icinde hic aclik hissetmiyorum zorla yemek yediriyorlar , herkes endise ediyor beslenemeyip bbegide besleyemezsem diye
bende onlarla ugrasiyorum surekli ye, yemen lazim, bak sutun azalir kesilir falan filan
bu arada ilk gunden beri geceleri yalniziz kuzumla kimseyi istemedim yanimda, kayinvalidem saolsun ilk hafta sabah erkenden gelip gece 12 gibi evine gitti tum yemek temizlik her isimi halletti, ama bu hafta onu da biraz dinlendiriyoruz artik :)
kendi annem ise bi gun geli kalmadi yaaa cok uzuldum, o da kendince sebepler uetiyor neymis rahat hissetmiyormus erkek kardesim babam evde kaliyormu onlara kim bkcak derken bana yardim etmedi edemedi.
amaaan neyse allah guc kuvvet versin biz kendimize bakariz insallh
bu arada firsat bulmusken herseyi yaziyorum :) benim sezeryan yerimin ust tarafi hala sis sizinde boyle biseyiniz var mi? acaba kendimi cok yordum cok fazla hareket ettim hic oturmadim yatmadim diye zorladim ondan mi oldu yoksa normalde bu sislikler oluyor mu?