ємєℓ;9233187 .!.:merhaba canım ...valla bende bazen kızıyorum bizimkisine o kadar ilgisiz oluyo ki . . . . .yeter ya diyorum emiren gazını cıkaran masajını yapan benim al birazda sen ilgilen gazını cıkart uyutmayı dene . . . . .bazen unutuyorlar canım durtmek gerekiyor illa yoksa yapmayacaklarından degil ...bizimkisi babasında guzel duruyor masallah
canım en ideali o aslında en az 20 dakika emzirmek gerekli ...benim ilk zamanlarda oyleydi simdi 10 dakikaya indi nasıl sinir oluyorum bi bilsen bilemedin 15 dakika en fazla çok nadır yanı 20 dakikayı bulması....fitil vermek iyi degil canım alıskanlık yapıyor....mama agırlıklı beslenen bebeklerde kabız olma olasılıgı daha fazla ......ben gunde 1 kez mama veriyorum oda gece 12 gibi ....uyanmasın sabaha kadar diye . . . . .bununla birlikte sabah oğle ve aksam 1 çay kasığı zeytinyağı içiriyorum kolay kakasını yapsın diye ve isede yarıyor aklında olsun canım
bizim babamız daha düzgün tutmasını beceremiyor ..alışacak artık...sositososito canım bende zeytin yağı veriyorumm ama günde 1 kaşık veriyorumm..canım sab gaz ilacı bende aldımm gerçekten çok işe yarıyor bebeğim bugün daha rahattı şükür..ama hiç derin uyumadık hemen uyanıyoruz...
ayşecim zeytinyağını neden veriyorsun ki?
slm kızlar bi dogurmayan ben kaldım galıba ne beceriksizim yaaa bi çocugu doguramadım bide erken dogar ümit ediyordum amaaaa nerdeee bugun kontrolum vardı nts sancı mancı çıkmıyo yaaa deli olcam ultrasondada bebeğin ölçümleri gayet iyi neyse ılk defa alttan muayene oldum çatı kont. yapıldı sınıfta kaldım bı irilikte bi bebeği çıkartamazsın yarın sabahtan hast. yatış verdi hazırlıklı gitcez araya sıkıştırabılırse yarın yavrum kucagımda öglen saatlerinde, olmadı cuma günü kesın alıncak tabı bu zaman için de ben gelıyom demezse oglum hakkında hayırlısı artık banada ezeryan yolları gözüktü
ebru hiç üzülme bende çokrahat hamilelik geçirdimm bizimmkide düzgün uyumuyor...tam dalıyorumm bebeğin ağlamasıyla uyanıyoruumm umarımm herşey kısa zamanda yoluna girer..
emelcim parayı nerden alıcaz pekii...:):):)
Nasılsınız kızlar,
Ben iyi sayılırım çok şükür,sanırım çoğunuz uyku problemi çekiyorsunuz ben yine biraz daha rahatım yine geceleri kesik kesikte olsa ortalama 5 saat uyuyorumdur o da yetiyor zaten. Eşim tatildeyken de bir gece o kalkıyor defneyi beslemek için bir gecede ben. Yarın sabah 09:00'da 4. haftamız bitiyor artık bayağı alıştık birbirimize... Bu arada Ebrucum bebeğinin doyduğundan emin misin? Benim kızımda önceden hiç uyumuyor memeden ayrılmıyordu meğer doymuyormuş yavrum şimdi çok rahat uyuyor kimi zaman uyandırmasam 3 saatten bile fazla uyuyacak ama ben zorla uyandırıyorum. Bizimde kaka problemimiz var uzun zamandır doktorumuz zeytinyağı içirin demişti denedik ertesi gün yaptı tuvaletini ama sonra ben bir yerde okudum makatına zeytinyağ sürmek gerekliymiş yine yapamadğı bir seferde onu denedim anında yaptı tavsiyer ederim yani kaka problemi olanlara. Ayrıca kızlar siz ne olur ne olmaz diye derin dondurucuda süt biriktirneye başladınız mı? Ben bugün itibariyle başladım. Ayrıca benim kız beslenmelerinin %90'nında ortalama 125ml süt veya mama içmeden uyumuyor korkuyorum bu kız çok obur olacak diye. Sizce çok mu fazla? Diğer türlü doyup uyumuyor eziyet ediyor cuma günü dr. kontrolümüz var bakalım 15 günde ne kadar kilo almış göreceğiz...
Dilekciğim artık kızının 3 saat uyanmadan uyumasına çok sevindim aynı benimkide öyle işte ve benimkide 125 yada 120 içiyo :) normal yani. bizim bebekler minik olduğu için aradaki farkı kapamak için içerlermiş. çok normal dedi bizim doktor. :)
Selam kızlar... Bugün beynimdeki ve vücudumdaki yanma şikayetlerimden dolayı nöroloji doktoruna gittim. Doktor lohusa depresyonu geçiriyorsun dedi. Biraz fazla ağlıyorum son günlerde ve pek halim yok bişeyyapasım yok. bu arada kızımıda hasta ettik hemde nasıl öksürüyor anlatamam çok üzgünüm kızlar ya
maşallah anacım valla o kadar kesintisiz uyku olsa keşke bizimde.ємєℓ;9235268 .!.:dun aksam saat 22.30 - 23.00 arası uyumustu benimki . . .aksam ustu 6 gibi mama vermek zorunda kalmıstım . . . .normal sartlarda gece 24.00 gibi vermeye çalısıyorum mamayı gece rahat uyusun uyutsun diye . . . .saat 02.30 gibi kalktı emzirdim gazını cıkardım yatırdım bir daha 06.00 gibi kalktı çok sukur . . . . .
ya bende yıkamıyorum o kadar baharcım üşütür diye.yaz günleri geçtiya korkuyorum nemelazım.canım sayfa eror verip durdu yazamadım bir türlü. o arada banyo yaptırdım oğluma. siz hgergün yıkıyormusunuz emelcim ya. ben 2-3 günde bir yıkıyom üşütürüm diye
bence telefondada dediğim gibi aç senin yavrun doktora sor bak çoğumuz mamaya başladık.açlıktan ağlamasın ay kıyamamm.baharcim naber
biz gaz sancilari ve uykusuz gecelerle bogusuyoruz. gece srekli uyanip agliyor henuz bisey denemedim gaz icin doktora gitmeden vermek istemiyorum da
ben tek mememden emzirip gazini cikartip yatiriyorum demek siz sonrasinda digerinden de veriyorsunuz. tek meme yetmez mi doymasi icin yaaaa ben bu isi anlamadim tam
bizimki eger emmeyi biramissa bi daha almiyor memeyi igreniyor gibi yuuzunu felan burusturuyor
ya ben çalışmıyorum mesela eşim sskya gitti bugün işlemler için 70,00 TL para veriyomuş devlet.bi çeyrek takıyo yani:))ємєℓ;9237518 .!.:kızlar simdi esim aradı dogum yapan annelere dogum parası bebek yardımı parası veriyorlarmıs memurlar için yanlız.......300 milyon falanmıs sigortalılar için oldugunu biliyorum ama memurları daha once hiç duymadım bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
valla herkesinki çok uyumuyor ebrucum hergün 5-6 saat askeriz uyumadan devamlı.5-6 saat uyumadan durması normal değil uyicak ki büyicek ama işte doktora sorucam.en fazla uyuduğu 2 saat şükrediyorum.mamayı yedikten sonra rahat.memeyi çekiştiriyor artık yok kalmıyor çünkü.yaaaa gunduzd uyumuyor bizimki
su an mesela saatlerdir uyanik yatiyo yarim saat sonra uyaniyor,
emziriyorum kucagimd gazini cikartirken hemen uyuyor ne zaman yatagina yatiriyorum gozler cin gibi aciliyor
nerde yanlis yapiyorum arkadaslar
sizinkiler bu kdar uyurken bizim oglan niye uyumuyor valla biraz daha uykusuz kalirsam fittircam kafamçokkarıştı
maşallah yavruna ayy miniklerde nasıl içerlermiiiş.bizimki 90 cc içiyor.ama sütte veriyorum olduğu kadar heralde 125 e tekabül eder.mama olmasa yandıktı zaten.z.yağını bende veriyorum çünkü mama kabızda yaparmış.gazı kabızı çok yoruyor yavrumu.zinco kullanıyorum gaz için sab simpleks fayda etmedi bizimkine.bi bakıma zinco daha iyi gibi.z.yağını bir kere veriyorum alışkanlık yapar nemelazım.bu arada poposuna sürmek gerçekten iyi dediler.ayy rahat olsunlar yavrularımız yaa.Nasılsınız kızlar,
Ben iyi sayılırım çok şükür,sanırım çoğunuz uyku problemi çekiyorsunuz ben yine biraz daha rahatım yine geceleri kesik kesikte olsa ortalama 5 saat uyuyorumdur o da yetiyor zaten. Eşim tatildeyken de bir gece o kalkıyor defneyi beslemek için bir gecede ben. Yarın sabah 09:00'da 4. haftamız bitiyor artık bayağı alıştık birbirimize... Bu arada Ebrucum bebeğinin doyduğundan emin misin? Benim kızımda önceden hiç uyumuyor memeden ayrılmıyordu meğer doymuyormuş yavrum şimdi çok rahat uyuyor kimi zaman uyandırmasam 3 saatten bile fazla uyuyacak ama ben zorla uyandırıyorum. Bizimde kaka problemimiz var uzun zamandır doktorumuz zeytinyağı içirin demişti denedik ertesi gün yaptı tuvaletini ama sonra ben bir yerde okudum makatına zeytinyağ sürmek gerekliymiş yine yapamadğı bir seferde onu denedim anında yaptı tavsiyer ederim yani kaka problemi olanlara. Ayrıca kızlar siz ne olur ne olmaz diye derin dondurucuda süt biriktirneye başladınız mı? Ben bugün itibariyle başladım. Ayrıca benim kız beslenmelerinin %90'nında ortalama 125ml süt veya mama içmeden uyumuyor korkuyorum bu kız çok obur olacak diye. Sizce çok mu fazla? Diğer türlü doyup uyumuyor eziyet ediyor cuma günü dr. kontrolümüz var bakalım 15 günde ne kadar kilo almış göreceğiz...
Selam kızlar... Bugün beynimdeki ve vücudumdaki yanma şikayetlerimden dolayı nöroloji doktoruna gittim. Doktor lohusa depresyonu geçiriyorsun dedi. Biraz fazla ağlıyorum son günlerde ve pek halim yok bişeyyapasım yok. bu arada kızımıda hasta ettik hemde nasıl öksürüyor anlatamam çok üzgünüm kızlar ya
slm kızlar bi dogurmayan ben kaldım galıba ne beceriksizim yaaa bi çocugu doguramadım bide erken dogar ümit ediyordum amaaaa nerdeee bugun kontrolum vardı nts sancı mancı çıkmıyo yaaa deli olcam ultrasondada bebeğin ölçümleri gayet iyi neyse ılk defa alttan muayene oldum çatı kont. yapıldı sınıfta kaldım bı irilikte bi bebeği çıkartamazsın yarın sabahtan hast. yatış verdi hazırlıklı gitcez araya sıkıştırabılırse yarın yavrum kucagımda öglen saatlerinde, olmadı cuma günü kesın alıncak tabı bu zaman için de ben gelıyom demezse oglum hakkında hayırlısı artık banada ezeryan yolları gözüktü
Tubacım canım hem sana hem bebeğine çok geçmiş olsun tatlım. İkinizde bir an önce iyileşirsiniz inş nasıl hasta ettiniz canım ne yaptınızda hasta oldu? Demek normal haa bende çok korktum kesin tombiş olacak bu kız diye:))) Canım bu arada sana şeyi soracağım sen sağdığın sütü hemen içiriyor musun yoksa dolaba kaldırıp önceki sütlerden mi veriyorsun? Ben sağdığım sütü dolaba kaldırıyor daha önce sırasına göre ilk sağdığım sütü benmari usulü ısıtıp veriyorum ama bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ama asla 24 saatten önce sağılmış sütlerimi vermiyorum kalırsa döküyorum. Dün gece karar aldım dolapta duran sütlerimi bitirince artık sağdığım sütü içiricem artık kızım beslenme saatinden öncede uyanırsa biraz bekleyecek. Şimdi sağdığın süt 120ml çıktı diyelim bebiş bunun 80ml'ni içti geri kalan sütü ne yapıyorsun canım? Offf çok soru sordum ama bir de derin dondurucuya hiç süt depolamaya başladın mı?
tubacım geçmiş olsun canım ya. senin gibi pozitif bir anne nasıl ağlar öyle? önemli bişi yoktur umarım canım. bak biz hepimiz senden feyz aldık paşalar gibi atlattık sezeryanları.
emelcim benim oğlan yapıyor kakasını patır patır canım. şimdilik vermiyim o zaman ben. sadece bir iki kaşık rezene vermeye başladım rahatlasın diye...