emsal canım benim ikimizde aynı durumdayız.ben dün bulgur pilavı yedim ve biraz dinlendim bir kac damla süt geldi.ama o da cok gaz sancısı yaptı.sabaha kadar kıvrandı cocuk.stres cok etkili benim kız hastaneye yatmadan az cok sütüm vardı.tabi o arada ben cok sıkldım.o zamandır süt yok.süt olsun diye diyorum.kilo veremiyorum ne yazıkki
kızlar dün devit3e basladık.günde 3 damlamı kullanıyorsunuz bize dr öyle söyledi.hergün aynı ögünde kullan dedi komsum siz nezaman kullanıyorsunuz.
ben daha dr kontrolüne gitmedim.dr 40ında gel dedi.ama cokmu gec acaba.
kızlar bu yazıyı mutlaka okuyun
iyi bir yol gosterici
kizlar cok acayip gaz sorunumuz var
dun gece iyice zordu hic uyumadik diyebilirim artik yorgunluk ve uykusuzluktan byilmak uzereyim.
oglusum acayip bir sanci cekiyor bacaklarini karnina cekip agliyor tam uyuyor 15 dk gecince yine feryat figan uyniyor, soole kesintisiz 1-2 saatlik uykumuz yok napicam bilmiyorum, sabah olunca biraz rahatliyor 2-3 saat uyuyor oglene dogru. am ogleden sonradan itibaren yine sancilaniyor.
yine uyku yok, nolur yardim edin bu kolik mi????
kizlar cok acayip gaz sorunumuz var
dun gece iyice zordu hic uyumadik diyebilirim artik yorgunluk ve uykusuzluktan byilmak uzereyim.
oglusum acayip bir sanci cekiyor bacaklarini karnina cekip agliyor tam uyuyor 15 dk gecince yine feryat figan uyniyor, soole kesintisiz 1-2 saatlik uykumuz yok napicam bilmiyorum, sabah olunca biraz rahatliyor 2-3 saat uyuyor oglene dogru. am ogleden sonradan itibaren yine sancilaniyor.
yine uyku yok, nolur yardim edin bu kolik mi????
ємєℓ;9229544 .!.:canım kolik degildir tam . . .çunku kolik kesintisiz 5-6 saat aglama seklinde oluyor......bu gaz sancısı bizde de var ne yazık kı ve dedigin gibi 40ından sonra rahatlarsınız diyorlar bende dort gozle bunu bekliyorum........benim oglum altı temiz karnı tok ama aglıyo......ayaklarını karnına dogru çekip ıkınır gibi sesler çıkartıyor.....surat kıpkırmızı ıkınmaktan tabi bazen içtigi sutler agzından geliyor ıkınırken...........zeytinyagı ile karnını ve ayaklarını ovuyoruz...sac kurutma makınesi acıyoruz o esnada hafif ayarda çok yakından tutmayarak sıcaklık veriyoruz karın masajıyla beraber bu onu rahatlatıyor......gaz için damlamız var sab smplex dogru yazmadım adını ama onu kullanıyoruz.....birde rezene cayı veriyorum ben 3 oğun 6-7 çay kasıgı...ne bileyim yinede oluyo sancımız ama bunlaı yapmazsak durum daha kotu olurdu sanırım
emsalcim canım pozitif düşün , bak o kadar süt yapıcı şeyler yiyip içiyorsun, birazda olumlu düşünüp kendini rahatlatmaya çalış sütün gelir Allahın izniyle
üzüntü sütü kesermiş, üzülmemeye gayret et
emzik olarak bende chicconunkini aldım tok olduğu halde benim kız meme istiyor bende emziği dayıyorum ağzına ma öyle pek istemiyor, zar zor çekiyor bir iki
Ben de 3-6 sını kullanıyorum büyük ama sızdırma falan yapmıyor.Ben çok memnun kaldım bence hemen dene.
Emsalcim bizim evde de 15 gündür aynı mevzu.Sütüm niye yok?Sürekli ağlıyorum moralim çok bozuk sürekli içim sıkılıyor bi de üstüne sütsüzlük ve göğüs çatlakları eklenince sulu gözlünün teki oldum.Ama artık karar verdim mama dünyanın sonu değil bebeğimi açlıktan ağlatmıycam.Ne yapalım hayal ettiğim gibi olmadı ama elimden gelen bu kadar diyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
emsal canım benim ikimizde aynı durumdayız.ben dün bulgur pilavı yedim ve biraz dinlendim bir kac damla süt geldi.ama o da cok gaz sancısı yaptı.sabaha kadar kıvrandı cocuk.stres cok etkili benim kız hastaneye yatmadan az cok sütüm vardı.tabi o arada ben cok sıkldım.o zamandır süt yok.süt olsun diye diyorum.kilo veremiyorum ne yazıkki
kızlar dün devit3e basladık.günde 3 damlamı kullanıyorsunuz bize dr öyle söyledi.hergün aynı ögünde kullan dedi komsum siz nezaman kullanıyorsunuz.
ben daha dr kontrolüne gitmedim.dr 40ında gel dedi.ama cokmu gec acaba.
Selam kızlar nasılsınız?
Canım emsalim tatlım benim lütfen üzme kendini , kendini üzüpte esramızı da üzme...Hilkamında dediği gibi mama dünyanın sonu değil allaha bin şükür bebeklerimiz sağlıklı. Söylediğim gibi ben sadece 1 ay emmişim anne sütü , geri kalan zamanda hep pirinç unu yedirmiş annem , allah bin şükür çoğu insandan çok daha sağlıklıyımdır asla hemen hasta oluvermem ki pirinç ununun içinde ne olduğu nasıl kilo aldırdığı bile şüpheli??? Rabbim meleklerimizi korusun. Dün gece topikte 8 aylıkken bebeğini kaybetmiş bir annenin yazısını hüngür hüngür ağlaya ağlaya okudum ve ondan sonra her durumda şükretmemiz gerektiğini çok daha ii anladım...Onun bebeği doğuştan böbrek yetmezliği ile doğmuş ve hiç büyümemiş yatıp kalkıp halimize şükredelim hayatım....
emsalcim canım ya üzülme , elinden geleni yapıyorsun, bak sen üzüldükçe bebek de huzursuz olur, mama vermeyi hiçbirimiz istemeyiz ama gelmeyince gelmiyo işte, benimde sanki bugün azalır gibi oldu, yarın gidip makine alcam, bir de öyle deneyim. ben de stres içindeyim, sütün gelmesi de inan bi işe yaramıyo, benim sütüm geliyo ama bebek az kilo almış... bir de öyle bi durum var. az alırsa bizim doktor da mamaya başlatır muhtemelen. mamadan kaçış yok yani. olsun mama zararlı mı sonuçta hayır, güçlü olmalıyız ... çünkü ben huzrsuz olursam bebek de daha çok ağlıyor.... bunu farkettim....
eslemcim bend e en fazla 4 saatte bir değiştiriyorum... ama genel olarak 3 saatte bir değiştiriryorum. 2 saatte bir uyanıyor, yarım saat emzirip değiştiriyorum. belki de bez pişik yapmışdır. ben huggiesden memenun kaldım, dene istersen, bir de bepantene sür pişik yerine....
emsalcim
canım üzme tatlı canını lutfen
sen uzulursen bebek de sutun de etkilenir
dünyanın sonu değil, saglıklı olsunlar da mama yemiş onemli degil tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?