bende aynı durumdayım benimde en fazla 40 ml çıkıyo zorlaya zorlaya.. yemediğim şey kalmadı tahin helvası, komposto, süt çayı rezene çayı, petibör, bira mayası ama nafile.. son olarak aktardan karışım yaptırıcam rezene, ısırgan ve anason karışımı birde onu deneyecem bakalım.. inşallah sütlerimiz artar yapacak başka birşey yok gibi..kızlar hepinize iyi bayramlar
Rabbim eşlerimiz ve yavrularımızla birlikte nice nice mutlu bayramlar geçirmeyi nasip etsin hepimize
salihacım canım benim yaa bende sütü bu kadar çıkan ve bu kadar az olan sadece ben varım sanıyordum(((
bende senin gibiyim 20-30 ml. zar zor çıkıyor ki 5-6 saat hiç emzirmeden çıkan süt miktarı bu çok moralim bozuluyor sağınca ağlıyorum sinirden
birde kayınvalidem kayınpederim ve eltiler her aradıklarında sütün varmı emiyormu sütün yetiyormu diye sormuyorlar mı deli oluyorum avazım çıktıgı kadar bağırasım geliyor
etrafımdaki herkez gelir bekle şunu ye bunu ye desede bu gün doğumun 17. günü
inşallah düşündüğüm gibi olmaz ama bu saatten sonra sütümüz artarmı bilmiyorum umudumu kaybetmekte istemiyorum Allah a dua ediyorum sürekli sütüm olsun diye
mamayla zorlanıyoruz kaka sorunu gaz sorunu hazırlarken bekleme sürecindeki ağlamalar ve sabırsızlık falam
keşke bir mucize olsaydı ne güzel olurdu tatlım yaa
biz yinede dua edelim Rabbim büyüktür
slm kızlar nasılsınız bakalım? biz gögüs uclarım haricinde cokk iyiyiz... canım cok yanıyor oglumu ürkütmemek içinde kımıldamıyorum bile...ya bide bu benim ogluş cok uyuyor zorla uyandırıp emziriyorum...emsalcim buarada süt arttırıcı olarak TAHıN HELVASI tavsiye ederim.. cok faydasını görüyorum.. inanılmaz süt yapıyor bi dene derim....
merhaba guzel anneler naslsiniz
benim oglusum 2 gundur gaz sancisi cekiyor kivrim kivrim kivraniyor cok uzuluyorum doktoru aradik hic damla fealn vermedi, bana sut yapan caylari hemen kes onlar cok gaz yapar dedi, ben bebis usutuyor diye gaz oldugunu dusunuyorum malum havalar biraz sogudu evde kaloriferler yanmiyor daha, ne giydirecegimi sasrdim. iz nasil giydiriyorsunuz, emzirirken ustunu ortuyormusunuz gece yatarken ne ile ortuyorsunuz???
benim doktorum bana korse verdi surekli takiyorum cok faydasini gordum karnim cok azaldi simdiden, size de tavsiye ederim korseyi hem beli karni sicakta tutuyor emzirirken acikta olmuyor gaz olusuunu da engelliyor.
boole iste oglusumun gazi olmasa geceleri daha rahat uyuyabilse keske, onun haricinde iyiyiz su an. hepinizi optum cok
kızlar bende korse kullanmaya başladım doktor kontorlünden sonra hemen başlayabilirsin dedi doktorum bende başladım karnım indi gibi tabi daha var ama o yoğunluk gitti sanki.. bebeğimin karnı çok ağrıyor yaa ne olucak bilmem bütün gün kolarımdaydı sallaya sallayadolaştık babada bende çok yorulduk.. şimdi uyudu uyanmasın diye dua ediyorumm ne yapsak fayda etmiyor yaa..ayaklarını yukarı çekip yaygarayı bırakıyor...herkesler nerde yaa..kimse girmiyor
merhaba güzel annişlerrrr... uykusuz geçen bir gecenin sabahından selam olsun hepinize. biz de uyku düzenimizi oluşturduk ancak bir terslik var sanırım paşam gündüz uyuyor gece gözler fildir fildir uyutabilene aşkolsun. gaz sorunumuz başladı. ıkınıyoruz zort zort salıyoruz hatta arka sarkaya senfonik olarak salıyor gene başlıyo ıkınmayageçen akşam süt içtim ondan mı oldu acep? e ama hem süt içmeliymişiz hem de gaz olmıcak nassı olcak o?
emelcim canım ben de emzik veriyom ama elimle tutmadıkça oğlum azında tutmuyo. iki çekiyo süt gelmeyince atıveriyo.
kızlar benim kızın popişi pişik oldu
sebamedin pişik kremini kullandım fayda etmiyor
eltim trosyd verdi, şimdi sürdüm ama bilmem fayda edermi?
sizde varmı pişik sorunu?
bezimi pişik yaptı yoksa kakasımı anlıyamadım
şimdi her emzirmede değişiyorum altını bakalım geçer inşallah
bende aynı durumdayım benimde en fazla 40 ml çıkıyo zorlaya zorlaya.. yemediğim şey kalmadı tahin helvası, komposto, süt çayı rezene çayı, petibör, bira mayası ama nafile.. son olarak aktardan karışım yaptırıcam rezene, ısırgan ve anason karışımı birde onu deneyecem bakalım.. inşallah sütlerimiz artar yapacak başka birşey yok gibi..
Canlar daha dün gece uzun uzun okudum hastanenin verdigi kitabı. Orada der ki 3-4 litre su için, azda gelse emzirin ve pozitif düşünün çünkü bebek emdikçe ve siz olumlu düşündükçe vucut beyine salgı gonderiyor ve süt oluşuyor.Kolay gelsin hepinize
ємєℓ;9224184 .!.:ben nubynin silikon damaklı emzigini aldım ama ne zaman vermeye kalksam ogurmeye baslıyor çok nadir agzına alıp emiyo sanırım begenmedi emzigi....uykuya dalıslarda vereyim istiyorum hem rahatlatıyo hemde ben rahatlıyorum . . .gecenlerde dilekcim demisti sanırım yassı uclu aldım ben diye ........siz veriyor musunuz emzik eger veriyorsanız hangi marka ve neyini veriyorsunuz?
kızlar benim kızın popişi pişik oldu
sebamedin pişik kremini kullandım fayda etmiyor
eltim trosyd verdi, şimdi sürdüm ama bilmem fayda edermi?
sizde varmı pişik sorunu?
bezimi pişik yaptı yoksa kakasımı anlıyamadım
şimdi her emzirmede değişiyorum altını bakalım geçer inşallah
evet canım prima kullanıyorum
ama huggiesin 2-5 kilo olan küçük bezini bulamadım, yok galiba !
3-6 olan büyük gelir diyede almadım