ємєℓ;9159906 .!.:hilalcim bak tahin helvası sut yapıyor ama sadesi tavsiye ederim.....ayrıca hep dedigimiz gibi bol bol su icmek gerek . . .ısırgan ve rezene çayı da sutu artırıyor diyorlar ben içiyorum . . . . .potibor biskuvi de artırıyor dıyorlar . . .ben nar suyu ve ananas suyuda içiyorum %100 olanlardan . . . . .
Selam kızlar.
2gündür fena halde hastayım. Geçen gece sağ göğsümde başlayan ağrı ve taşlaşma sonucu baya acı çektim. Sıcak suyla memeye kompres yaptık ve sağdım. Biraz onun yardımı birazda kızımın emmesiyle normale döndü göğsüm. Ama kız etkilendi sanırım bu durumdandün baya huzursuzdu. Tam o geçti derken, bu sabaha karşı mide bulantısı ve gaz sancısıyla uyandım. Hiç böyle birşey yaşamamıştım. Resmen yerde süründüm kızlar. Kızı annemlere bırakıp Acile gittik hemen. Ağrı ve bulantı kesici yaptılar. eve geldik ishal üstüne ishal akşamki yediğim yemek dokunmuş. sadece ben değil evdeki herkes kötü olmuş. ama en ağır geçiren ben oldum. Allaha şükür bebeğimde birşey yok. Ona geçseydi çok üzülürdüm.
bende sut icim humana steel tea mi ne varya ondan iciyorum gunde 3 kez felan, cok sukur sutum iyi geliyor, cayin tadi guzel hilkam eger denemediysen bi al ic derim eczaneden
Selam kızlar.
2gündür fena halde hastayım. Geçen gece sağ göğsümde başlayan ağrı ve taşlaşma sonucu baya acı çektim. Sıcak suyla memeye kompres yaptık ve sağdım. Biraz onun yardımı birazda kızımın emmesiyle normale döndü göğsüm. Ama kız etkilendi sanırım bu durumdandün baya huzursuzdu. Tam o geçti derken, bu sabaha karşı mide bulantısı ve gaz sancısıyla uyandım. Hiç böyle birşey yaşamamıştım. Resmen yerde süründüm kızlar. Kızı annemlere bırakıp Acile gittik hemen. Ağrı ve bulantı kesici yaptılar. eve geldik ishal üstüne ishal akşamki yediğim yemek dokunmuş. sadece ben değil evdeki herkes kötü olmuş. ama en ağır geçiren ben oldum. Allaha şükür bebeğimde birşey yok. Ona geçseydi çok üzülürdüm.
ebrucum bende de aynı durum var, sol göğsüm sağ göğsümün yarısı, dünden beri aynı durum var... ve sol göğsümden daha çok emzirmeye başladım dolsun diye ama nafile, maşşalh sütün çok iyi yarıyor demekki alişe, bakalım benim sütümün de yarayıp yaramadığını ayın 28 inde anlıcaz, o zaman kıyafetsiz tartılacak....
meryem de bircan da sezeryanla doğum yaptılar tatlım... bircanın bebiş yanlış hatırlamıyorsaam 3700 doğmuştu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?