2009 Eyll gzel Prenseslerimiz ve yakkl Prenslerimiz

oyyyy maşallah bu kuuzulara
allahım hepimizin evladına uzun,sağlık mutlu bir ömür nasip etsin
vatana millete anasına babasına hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

selam kizlar allah butun bebekleeri anali babali buyutsun.erdenayimda 3.960kg:nazar: 51.7cm :nazar: normal :nazar:42+1 :lepi:dogdu masallah demeyi unutmayin teyzeleriiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Eklentiler

• $Erdenay Dogum 005.jpg
    $Erdenay Dogum 005.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
selam kizlar allah butun bebekleeri anali babali buyutsun.erdenayimda 3.960kg:nazar: 51.7cm :nazar: normal :nazar:42+1 :lepi:dogdu masallah demeyi unutmayin teyzeleriiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maaşallah cnm kısss nasıl doğurdun maaşallahn4 kg nerdeyse

ayyy kızlar maşallah bebişler çok tatlı
allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla
sizlerde çok hoşsunuz
bizimkiler artık bir yaşında :))

maaşallah cnm kısss nasıl doğurdun maaşallahn4 kg nerdeyse
canim doguramadim zaten sipam 3hafta gec geldi yaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ve dogum oykusu topiginede yazicam okjursunyerimseniben
demet maaşallah canım yaa çok tatlı kuzunn...

gözün aydın demet.. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allah hepimizin bebeklerini saglikli sihhatli kismetti bol yapsinnnn.

canımmmmm maşallahh oğluna 41 kere Allah nazardan saklasın inşallahh
bu arada sana benziyor :))))
tülaycım maşallahh nasıl doğurdun demişsin ama seninkininde ondan kalır yanı yok
aranızda 200 gr. kadar fark var erkekimizle :)))
Allah ım hepimizin melekelerine sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin inşallahhh

tüm eylül bebişlerine kocaman bir maşallah :nazar:
anca girebildim nete ve sıra bizim fotoğrafımızda maşallah benim güzel Almina'ma :nazar:
$almina.jpg

listeyi güncellemeye devam ediyor muyuz???
benim bebişin bilgileri şöyle:
26.09.09, normal doğum, 3340 gr, 51 cm, Defne Su

çok tşkler

Ben de doğum yaptım sonunda kızlar. Biliyorsunuz zaten 12 günlük bir gecikme ile doğdu oğlum. Gelmesi için zorlamaya karar verdik. Herşey normal doğum için uyugundu ve suni sancıya karar verdik suni sancı verildi 1,5 saat fakat sancı geldiğinde oğlumun kalp atışları yarı yarıya düştü. Bundan dolayı acil sezeryana alındım. saat 12:30 da oğlum doğdu 15 dk.sonra da ben çıktım.
İşte fotomuz:
maşallah deyin teyzeleri:nazar::nazar:

Eklentiler

• $S6305945.jpg
    $S6305945.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 40
haticecim maşallahhhh kuzuna 41 kere Allah analı babalı büyütsün inşallahh
uzun ömürlü olsun kuzucuk

maşallah oğluna,sağlıcakla geldi şükür
hayırla büyüt yavrunu canım

Çok teşekkür ederim:)) Hepimizin bebekleri sağlıkla büyür inşallah.

bütün bebelere maaşallah. çok ciciler hepside. ama neden hep sezeryan doğum. dikkatimi çekti...

bütün bebelere maaşallah. çok ciciler hepside. ama neden hep sezeryan doğum. dikkatimi çekti...

bunu anlatmak için tek tek yazmak lazım ama özetle;

zamanından once gelen bebekler var
zamanından geç gelen bebekler var
normal dogum için bekleyip rahimde açılma olmayan anneler var
benim gibi kendi istegi ile olanlar var
bir sekilde mecbur kalanlar vs..vs............

X