2009 anne adayları doğum takip çizelgesi

canım benimde doğum şeklimde sezeryan 19 temmuzda..kızım olacağını yazmıssın zaten eline saglık teşekkürler

Beni silmişsiniz yeni kilomu yazayımda ekleyin bari.29+6 57 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum normal doğum istiyorum oğlumun adı kuzey.

akdascım lıste cok guzel olmus ellerıne saglık.
bız henuz bebegın ısmıne karar veremedık canım ama benım kilo 70 oldu.
güncelledıgın zaman degıstırırsen sevınırım.

canparemin dogum tarihi : 6-temmuz

canparemin ismi : seyitali

kilom : kilom 54 dü şuan 66

Benim;
Muhtemel doğum tarihimiz 29 temmuz
56 kiloyla hamile kaldım şu anda 65 kiloyum
Oğlumun ismi çelik enes:)

işte kızlar yeni güncellenmiş liste........(17 Mayıs 2009 a göre.)

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

akdascım benim bilgilerim doğum 15 temmuz kız isim belirsiz 30+5 bugün ve kilom 71benneyaptımki ve sezeryan canum düzeltirsen bilgilerimi sevinirima.s.

güzel bir cetvel hazırlamışsın canım ben 31+3 tahmini doğum tarihi 17 temmuz doğum şekli epidu.normal...cisiyet kız isim ipek hamile kaldığım kilo 66 şu anki kilom 87 kaydirigubbakcemile3 benide ekelrsen çok mutlu olurum :)

24 temmuz,30+3 günlük,kız,berra(muhtemelen),68 kiloydum 83 kiloyum,doğumun nasıl olacağı belli değil

akdaşcım ben 72,100kg. canım birde oğluşumun adı Eymen Yağız olucak inş. onuda düzeltirmisin :1hug: tşkler

kızlar gebelik haftasını haftada bir güncelleyim çünkü zor oluyor.

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

canım benim tahmini doğum tarihim 4 temmuz oğlumun adı kayra doğum şeklim sezeryan hamile kalmadan önceki kilom 81 şimdiki kilom 93

akdascım benim bilgilerim doğum 15 temmuz kız isim belirsiz 30+5 bugün ve kilom 71benneyaptımki ve sezeryan canum düzeltirsen bilgilerimi sevinirima.s.

Demetçim benimde doktorum 15 temmuzda alırız dedi.Bende bugün tam 30+5 günlüğüm seninle aynıyız ve sezeryan olacağım

Canım benim bilgilerde değişiklik şu şekilde: şu anki kg.63,doğum şekli normal görünüyor.Oğlumun adı Kemal Deniz...Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…