Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bizi unutmayın beni ve oğlumuda ekleyin 32+6 haftalık cisiyeti erkek adı İNAN muhtemel doğum tarihimiz 8 temmuz 45 kilo ile başladık şimdi 65 olduk
akdaşcım benide listeye eklermisin muhtemel doğum tarihim 15 temmuz bebeğimin cinsiyeti erkek ama henüz ismine karar veremedik( başlangıç kilom 53 şimdiki kilom ise 58 ( normal doğum düşünüyorum
slm. benim muhtemel doğum yapacağım tarih 11 temmuz. bebeğimin adı ulaş. başlangıçta 54 kilo şimdi 68 kiloyum. 32+5 haftalık bebeğim ve oğlum olacak. normal doğum yapmayı düşünüyorum bir aksiklik olmazsa. ben listede varım ama kilom eski
aaa beni de ekleyin ne güzelmiş liste hehe ikiz kızlarım olacak isimleri pelin ve melis doğum 30 temmuz ama sezeryanla erken alınacak tam tarih yok malesef. başlangıç kilom 67 şuan 76 kg bebeklerim 30+0 günlük
canım benide ekler misin oğlum olacak ismi yiğit normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa 17 temmuz muhtemel doğum tarihim.32 + 0 haftam başlangıç kilom 61 şimdi 71 kiloyum
baslık cok gerılerde kalmıs. artık cogumuzun dogum tarıhı bellı oldu. lısteyı duzenlesek ve burdan bırbırımız takıp etsek cok guzel olur akdascım.kaydirigubbakcemile5