2009 anne adayları doğum takip çizelgesi

Canim benim dogum tarihi 9 temmuz, oglumun adi sinan, baslangic kilom 63 simdiki kilom ise 72...
ve ins normal dogum olcak...

tatlım ben 32 artı 3 teyim ve 55 ile hamile kaldım su an 67 kiloyum.bebişmin dogum sekli sezeryan..

işte kızlar yeni güncellenmiş liste........(17 Mayıs 2009 a göre.)

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

kızlar bizi unutmayın beni ve oğlumuda ekleyin 32+6 haftalık cisiyeti erkek adı İNAN muhtemel doğum tarihimiz 8 temmuz 45 kilo ile başladık şimdi 65 olduk

akdaşcım benide listeye eklermisin muhtemel doğum tarihim 15 temmuz bebeğimin cinsiyeti erkek ama henüz ismine karar veremedik:KK43:( başlangıç kilom 53 şimdiki kilom ise 58 :KK43:( normal doğum düşünüyorum

yeni güncel liste.... kızlar GEBELİK HAFTASINI haftada 1 kere düzenliyom hem kolay oluyor hem sanki zaman daha çabuk geçiyor.:))

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

slm. benim muhtemel doğum yapacağım tarih 11 temmuz. bebeğimin adı ulaş. başlangıçta 54 kilo şimdi 68 kiloyum. 32+5 haftalık bebeğim ve oğlum olacak.
normal doğum yapmayı düşünüyorum bir aksiklik olmazsa.
ben listede varım ama kilom eski

Son düzenleme:
ben de varımmmmm

muhtemel doğum tarihimiz 21 Temmuz, kızımın ismi belli değil henüz, 63 ile başladım şuan 78 kiloyum, bebeğim 32 haftalık.

aaa beni de ekleyin ne güzelmiş liste hehe ikiz kızlarım olacak isimleri pelin ve melis doğum 30 temmuz ama sezeryanla erken alınacak tam tarih yok malesef. başlangıç kilom 67 şuan 76 kg bebeklerim 30+0 günlük

canım benide ekler misin oğlum olacak ismi yiğit normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa 17 temmuz muhtemel doğum tarihim.32 + 0 haftam başlangıç kilom 61 şimdi 71 kiloyum

baslık cok gerılerde kalmıs.
artık cogumuzun dogum tarıhı bellı oldu.
lısteyı duzenlesek ve burdan bırbırımız takıp etsek cok guzel olur akdascım.kaydirigubbakcemile5

bizim doğum tarihimiz 12 temmuz...çok heycanlıyııııımmmmmmmmmmmm:S:CüvCüv:

64 te başladım 82 oldum 21 temmuzda alp i sezeryanla cıkarıcaz teyzeleri 38+3oldu 39 + 0 da doğacak

X